icon

Nekojení v Motole. Jaký k tomu tam mají přístup?

sloniiik01
15. bře 2021

Ahoj maminky, mám dotaz ohledně přístupu v Motole k maminkám, které se rozhodly nekojit (ne ze zdravotních důvodů). Vím, že mě nutit nemůžou, ale jde mi o nátlak z jejich strany, případně "žalování" tatínkovi dítěte. Bohužel manžel chce abych kojila, takže mám v plánu mu po návratu z porodnice říct, že se mi laktace nespustila nebo mám jiné problémy, proč kojit nemůžu. Když v porodnici řeknu, ať dítěti ihned dávají UM a "pokusy" o kojení budu provádět výhradně bez jejich přítomnosti, nebudou mít problém dát malému UM? Léky na zastavení laktace mi předepíše už gynekolog (o lécích jim v porodnici neřeknu). Děkuji za pomoc

Strana
z4
loylii
16. bře 2021

@cikitkapb nechci kojit, tak si nemám pořizovat dítě?? Bože... Já před otěhotněním taky řešila, ze mám panickou hrůzu z porodu a citlivý bolestivý prsa, ale rekla jsem si, vše se dá resit a nějak si to sedne nebo zařídí a taky že jo, ale těhotenství jsem se kvůli tomu nevzdala. A už vůbec jsem se neradila s manželem. Zná mě a ví, ze pro vše dobré dělám maximum. A fakt jsou ženy, které se boji chlapa? Kvůli kojeni? Způsobu porodu? Já se toho svého na to neptala. K lékaři se mnou sel jen na UTZ a ostatní “provozní” věci nechal na mě. To by si mohl taky zkusit😇 Respektoval i takový záležitosti, ze chci mít solo pokoj atd.. A co mě teda nakonec překvapilo a potěšilo bylo to, ze chtěl na první návštěvu dětské doktorky s miminkama. Doted chodíme všichni😁

cikitkapb
16. bře 2021

@loylii „Miluju“ když lidi čtou, co není psáno. 🙈

gramar
16. bře 2021

@blondynka400 Tak já si na Hořovice fakt stěžovat nemůžu, ale sto lidí, sto chutí... Jinak u nás by byla vzdálenost naposledy fakt problém, měla jsem to rychlou do motola pět minut a i tak doktor sloužil nakonec jen jako chytač 😂

blondynka400
16. bře 2021

@gramar jojo, porodnice je jedna z věcí, na které jsou hodně rozdílné názory 🙂 Tak ono když člověk počítá s tím, že to má delší vzdálenost, tak se snaží jet "brzy" . Ale ono já taky porodila hodně rychle, přijela jsem otevřená na 8 a pak jsme to "zdržovali", než dorazil můj doktor 😀 Tak hlavně, že doktor chytil 😀

Strana
z4