icon

Odvoz z porodnice

kaii
3. zář 2018

Ahoj, mám takový dotaz kdo vás vezl z porodnice když váš partner nemá řidičák?
Jsme trochu na kordy s tím kdo pro mě přijede. Jelikož budu před porodem u svých rodičů aby mě měl kdo odvést, nelíbí se partnerovi že by pro mě i rodiče moji měli přijet.
Jenže jeho rodiče už jsou starsi a mají auto nic moc. Plus bych chtěla asi trochu podpory od své mamky, to víte jsem prvorodička.
S partenovou mamkou nijak zvlášť vztahy nemám proste je to paní v důchodě.A za celý těhotenství mi přijde že se o malého nezajímá.
Jenže partner tvrdí že je to štve že budu u našich a pak že by mě měli i naši odvést. Jenže bydlíme ve městě ve kterém bydlí i jeho rodiče, a naší bydlí půl hodiny cesty, takže v kontaktu bude více s jeho rodiči než s mým. Takže oni můžou přijít hned jak dorazíme domu, naší bohužel. Nějaké rady jak z toho ven? :(

Strana
z2
zavodnice
4. zář 2018

@luj89 Je to můj životní postoj, proste samozřejmost, auta miluju a tenhle chlap je můj první, co nechce řídit. Všude a vždycky se musím vozit sama. A jsou proste situace, kdy bych odvézt potřebovala třeba kvůli zdraví. Na řidičák u žen nemam vyhraneny názor.

misakri
4. zář 2018

@kaii Jak já byla ráda,že jsem po prvnim porodu měla u sebe svojí mamku.. i když mě do porodnice i z porodnice vezl manžel..
Nějak nechápu,proč tohle tvůj partner řeší.. holka má vždy blíž ke svým rodičům,zvlášť jestli tchanovci jsou už starší..
Já se teď u třetího potají modlím,aby si moje mamka vzala pár dní volno a přijela.. nebo klidně dojedu já 😂😂😂😂😂😂

luj89
5. zář 2018

@zavodnice chapu, jen me to spis prekvapilo 🙂. Ja rada ridim, tak mi nevadi, ze muz nema ridicak a vzdy jsem za volantem ja. Ted si ho sice dela, ale nepredpokladam, ze si rizeni nejak zamiluje (je mu 35). Ale tak u nas je to asi cele jinak, nez v beznych rodinach 😀. Nezijeme tak, ze muz se ma automaticky starat o auto a ja o domacnost. O auto se staram ja, o nakupy a vareni muz, o uklid a dceru ja.

haniplanetka
10. zář 2018

Upřímně, pokud to tvému chlapovi vadí až tak, tak měl snad 9 měsíců na to, aby si papíry udělal.

zavodnice
10. zář 2018

@luj89 To máme podobně, já se taky starám o auta, muž zase o jiné věci. Ale ty pomyslné kalhoty nosím spis já 😀. Doufám, že se ale do řízení pustí ať už kvůli odvozu do porodnice nebo pak kvůli dětem.

caverina
10. zář 2018

No jestli se to jaký je kdo chlap posuzuje podle toho jestli má nebo nemá řidičák,tak to někteté mají teda dost....

Strana
z2