Odvoz z porodnice
Ahoj, mám takový dotaz kdo vás vezl z porodnice když váš partner nemá řidičák?
Jsme trochu na kordy s tím kdo pro mě přijede. Jelikož budu před porodem u svých rodičů aby mě měl kdo odvést, nelíbí se partnerovi že by pro mě i rodiče moji měli přijet.
Jenže jeho rodiče už jsou starsi a mají auto nic moc. Plus bych chtěla asi trochu podpory od své mamky, to víte jsem prvorodička.
S partenovou mamkou nijak zvlášť vztahy nemám proste je to paní v důchodě.A za celý těhotenství mi přijde že se o malého nezajímá.
Jenže partner tvrdí že je to štve že budu u našich a pak že by mě měli i naši odvést. Jenže bydlíme ve městě ve kterém bydlí i jeho rodiče, a naší bydlí půl hodiny cesty, takže v kontaktu bude více s jeho rodiči než s mým. Takže oni můžou přijít hned jak dorazíme domu, naší bohužel. Nějaké rady jak z toho ven? :(
@kaii Jak já byla ráda,že jsem po prvnim porodu měla u sebe svojí mamku.. i když mě do porodnice i z porodnice vezl manžel..
Nějak nechápu,proč tohle tvůj partner řeší.. holka má vždy blíž ke svým rodičům,zvlášť jestli tchanovci jsou už starší..
Já se teď u třetího potají modlím,aby si moje mamka vzala pár dní volno a přijela.. nebo klidně dojedu já 😂😂😂😂😂😂
@zavodnice chapu, jen me to spis prekvapilo 🙂. Ja rada ridim, tak mi nevadi, ze muz nema ridicak a vzdy jsem za volantem ja. Ted si ho sice dela, ale nepredpokladam, ze si rizeni nejak zamiluje (je mu 35). Ale tak u nas je to asi cele jinak, nez v beznych rodinach 😀. Nezijeme tak, ze muz se ma automaticky starat o auto a ja o domacnost. O auto se staram ja, o nakupy a vareni muz, o uklid a dceru ja.
Upřímně, pokud to tvému chlapovi vadí až tak, tak měl snad 9 měsíců na to, aby si papíry udělal.
No jestli se to jaký je kdo chlap posuzuje podle toho jestli má nebo nemá řidičák,tak to někteté mají teda dost....

@luj89 Je to můj životní postoj, proste samozřejmost, auta miluju a tenhle chlap je můj první, co nechce řídit. Všude a vždycky se musím vozit sama. A jsou proste situace, kdy bych odvézt potřebovala třeba kvůli zdraví. Na řidičák u žen nemam vyhraneny názor.