icon

On-line registrace do pražských porodnic

guinea
15. pro 2014

Ahoj holky, mám se už brzy registrovat do porodnice (Praha) a šílím strachy, že se nikam nedostanu a budu rodit v sanitce. Tak mně napadlo - ale prosím, neukamenujte mně za to - zkusit vyplnit a poslat registrační formulář do dvou různých porodnic. Stejně váhám mezi dvěma... jedna asi nejlepší, ale výrazně dál, druhá asi OK, a je hodně blízko, ale mám trochu protichůdné reference...
Registovala jste se teď některá v Praze? Není to přes ty formuláře na internetu problém? Funguje to i v dny pracovního volna? (Mně to vychází akorát na příští týden, kdy jsou svátky ☹ )

Strana
z2
guinea
autor
12. led 2015

@gabrielave škoda, že jsem to nevěděla. Zkoušela jsem to vždy ráno do cca 10 hod, ale pak mi to přišlo už zbytečný...

guinea
autor
12. led 2015

@jadvo Já jsem také zkoušela na konci prosince, ale už bylo plno. Vidím, že jsi také 17 tt jako já, myslíš, že by mě tm ještě přijali? Já jsem se předběžně po tomhle neúspěchu s registrací rozhodla pro Neratovice, ale tam mají momentálně zavřeno a kolují zvěsti, že snad už neotevřou. A i kdyby, nemají tam neonatologii...

jadvo
12. led 2015

@guinea urcite jim zavolej. Za to nic nedas. Fakt tam byli prijemni a urcite se budou snazit pomoct

martin_km
12. led 2015

@guinea je tu možnost jak provést registraci třeba v čase 8:00:03, více na mém profilu, každopádně jak čtu z tvých dalších příspěvků, nakonec se přecejen podařilo. Tak gratuluji 🙂

guinea
autor
12. led 2015

@martin_km Nepodařilo, bohužel ☹ Rozhodla jsem se pro Neratovice, protože tam registraci nevyžadují. "Můj" týden, kdy se v Praze můžu registrovat, jsem bohužel neuspěla...

martin_km
12. led 2015

@guinea Aha, tak to je škoda. Kdyby jsi se ozvala dříve, šlo to vyřešit... I v Neratovicích to bude ale určitě bez problému 🙂

nikoll2
14. led 2015

@gabrielave musím ti gratulovat, že jsi měla opravdu štěstí a podařilo se ti se přes internet zaregistovat do Podolí. Já jsem to zkoušela a bez úspěchu.

gabrielave
14. led 2015

@nikoll2 Dekuji, jeee to me mrzi. No je to fakt o zkouseni a stesti. Fakt jsem nato rano klikala jak blazen a pak se k tomu vratila pozdeji a lup ho, slo to 🙂

saryk9
16. led 2016

Ahoj holky, tak i mne čeká příští týden boj registraci do Podolí....je to fakt tak náročné? Ještě se chci zeptat zda nevíte, když se zaregistruju a pak rozhodnu pro porod jinde, zda je to možné?

luwa_s
22. led 2016

Ahoj holky. Na stránkách UPMD je plno volných termínů. Pokud tam chcete, podívejte se.

eldrag
22. led 2016

@saryk9 možně to je, ale proti vážným zájemkyním o porod v podolí je to neslušné (držet jim místo, když nejsi rozhodnutá)

gepe
22. led 2016

@eldrag s tim jsem se setkala v Podoli, kdyz jsem byla na poradne pred porodem. Prisla vedle k sestre na termin, chtela papiry a oznamila, ze u nich rodit nebude. Jako kdyby bylo tak tezky zavolat, ci se tam stavit a zrusit registraci.
A k registraci, ja to tam jeste poctive s manzelem odsedela 😀 nastesti jsme se tam sesli dobra skupina cekajicich..

saryk9
22. led 2016

No ja uz se rozhodla a v Podoli se neregistrovala

eldrag
23. led 2016

@saryk9 ja tam rodila a zadna vyhra teda.... preji hodne stesti. 😊

balrozka
13. pro 2016

Nevíte někdo, kde (pokud to lze) nastavit ve Firefoxu funkci, která způsobí, že když si předvyplním formulář, že tam data zůstanou? V tuhle chvíli je to tak, že po aktualizaci stránky a zneaktivnění formuláře z něj data zmizí a jdou opětovně vyplnit tím, že se objeví v nabídce pro příslušné pole, např. u položky jméno se mi nabídne František nebo Zuzana, ale až v době, kdy je formulář aktivní. Údajně jde nějak formulář předvyplnit a v době jeho zaktivnění už jen odkliknout Captchu a jeho potvrzení, jak tvrdila paní v kartotéce v Podolí. Díky za rychlou odpověď. Jde o online registraci do Podolí. Jsem z toho dost jurodivá. Pokud to spustí v osm, je to prý záležitost sekund - vyzkoušeno včera poprvé. I jsem kvůli tomu nechala vyplněný formulář a zapnuté PC. Dokud ho nezneaktivnili, data tam byla. Už tam nejsou a všechno budu muset vyplňovat znovu. Ještě mne napadlo to zítra zkusit přes Explorer.

alice.r
29. pro 2016

Taky se mi nedaří registrovat. Zdál se mi lepší systém registrace bez internetu. Roli tu stále hraje protekce atd. Prý je i na to firma, která ty ženy registruje. Ráno jsem na netu seděla od osmi a plno u Apolináře, Podolí, Bulovka. Se picnu. Vím, že se to časem třeba podaří, ale ta nejistota je stresující.

dandaa
29. pro 2016

@alice.r bylo více it firem které za poplatek udělali registraci ale porodnice uz to zabezpečili.Většina registraci je přes známosti.Mě se povedla registrace v Podoli na poprvé.

blackhole
15. led 2017

Mně se stalo, že jsem se snažila v 13+1 i v 13+2 zaregistrovat na Bulovku přes mobil a systém mi odepsal, že je to moc brzy. Pak jsem to zkusila v 13+3 z počítače (byla to myslím sobota podvečer) a bez problémů jsem termín dostala (12.7.2017). Už jsem tam byla ve čtvrtek odpoledne i osobně potvrdit registraci (je potřeba vyplnit formulář, který dostanete mailem), nebyla tam žádná fronta a vyřizovala to moc milá paní 🙂

saruler
15. bře 2017

@blackhole Ahoj, můžu se tě zeptat, jestli máš už s Bulovkou zkušenosti, nebo tam budeš rodit poprvé? Já tam budu rodit, rozhodla jsem se jednoduše proto, že mi přijde otravné se rvát o místo u Apolináře nebo v Podolí a máme to nejblíž. Zkušenost mám od jedné známé, která říkala, že všechno bylo naprosto v pohodě. Přečetla jsem si pár recenzí na internetu, ale přijde mi, že člověk, to názor, takže tomu moc nepřikládám váhu, ale překvapilo mě, že hodně lidí se diví, že chci jít rodit na Bulovku, jako kdyby to byla nějaká šílenost 🙂 Tak by mě zajímala tvá případná zkušenost, děkuju 🙂 Já jsem stejně rozhodnutá tam rodit, už jsem tam registrovaná, ale i tak 🙂

blackhole
15. bře 2017

@saruler ahoj, s porodem přímo zkušenost nemám, ale jako medička jsem tam měla stáže na škole i prázdninovou praxi (někdy kolem roku 2010), takže přibližně vím, jak to tam vypadá. Prostředí se mi líbilo rozhodně víc než u Apolináře. Mám to 10 min od baráku, takže není co řešit. Můj gyndař tam dokonce i dělá na malý úvazek operativu, tak doufám, že budou hodní 🙂 Co se týče personálu a přístupu, myslím že na blbce můžeš narazit kdekoliv.

Strana
z2