Porod v Šumperku

nellilie
4. dub 2017

Ahoj, rodila jste letos některá v Šumperku? Já rodila 2015 a byla jsem moc spokojená ale šíří se různé zvěsti tak by mě zajímalo jak to teď je.

ladyelen
4. dub 2017

Ahoj, rodila jsem v Šumperku v červenci 2016 a byla jsem spokojená a to v ten den nás rodilo docela dost. Každopádně oba moje porody proběhli bez komplikací a to dělá taky hodně.

kacireksro
4. dub 2017

ahoj.rodila jsem zari 2016,taky jsem slysela vse mozne o spk,ale musim rict ze toho nelituju.byla jsem teda na nadstardartu,abych mela klid,a byla jsem za to rada,uz to ze mas vlastni wc a sprchu na pokoji byla dosti vyhoda.ja mela porod vyvolany kvuli vysokemu tlaku.byla jsem zavolana ve stredu do porodnice po spatnych krevnich testech.rodila jsem v patek.mela jsem stesti na nesmirne milou doktorku. Kristynu Gojišovou,vyžadala jsem si ji k porodu,nechtěla jsem chlapa.Porod byl bez komplikaci.jak na sestry ani na doktory si nemuzu stezovat.za me maji známku 1. jen to jídlo je hnus 😀 Je jasne pokud más kmplikace a neco nedopadne tak si stezuje každy.pokud ma nekdo nadprumerne naroky tak si bude taky stezovat.byla jsem prvorodicka a mela jsem ze vseho strach,sestricky me utesovali a byly hodne.chodili se hodne pta,jestli neco nepotrebuju atd.nevimjestli to bylo tim tlakem ze me museli hlidat nebo to delaji bezne.Do spk se urcete neboj jit rodit.ja bych sla rodit do spk znovu 🙂

janikas85
4. dub 2017

@nellilie Já jsem sice nerodila,ale byla jsem v Šumperku na gynekologii na operaci a nový pan primá je fakt sympaťák. Teď zrekonstruovali jeden sál a je možno strávit první dobu porodní ve vaně. A epidurál je už zdarma.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru