Porodnice Kladno, Beroun - zkušenosti

barunnka3
14. čer 2019

Ahoj maminy..
Mám dotaz ohledně Kladenské a Berounské porodnice.. Jsem tedy z Rakovníka, ale jelikož jsem měla stále dostatek času, tak bohužel jsem prošvihla registraci na zářijový termín porodu (mají plno až do listopadu).. Takže mi nezbývá nic jiného než Kladno nebo Beroun.. Bohužel jsem nenašla moc pěkné recenze.. Je tu některá, která má zkušenosti s Kladenskou nebo Berounskou porodnicí? .. Byla bych vám moc vděčná za vaše názory.. Předem děkuji.

luckaperlicka
15. čer 2019

V Berouně porodnice není. Je v Hořovicích 😉

zmrz_lina
15. čer 2019

Jsi místní, vezmou tě i bez registrace (na kterou navíc nemají právní nárok). Pokud dorazíš s rozjetým porodem, nemůžou tě nepřijmout 😉

magdanaty
16. čer 2019

Pokud vím, tak v Berouně už porodnice není - ano byla, moje sestra se tam před cca 30 lety narodila🙂) ale ted je v Hořovicích a za mě TOP.

daggg
16. čer 2019

@zmrz_lina Pozor.. Bylo nám řečeno například v Plzni u Mulačů, že když pro nás nebudou mít místo, prostě nás nevezmou.. Že to není jejich povinnost.. Pošlou nás prostě jinam..

zmrz_lina
16. čer 2019

@daggg pokud mají volno, vezmou i bez registrace. Naopak, pokud je stop stav, nemusí vzít ani ženu s registrací. Na druhou stranu, s rozjetým porodem už odmítnout nesmí, i kdyby měla žena rodit třeba v ordinaci, to je protizákonné a je to jen a jen o tom, co vše si necháme líbit (jako ostatně ve všem).

anuliinka2013
16. čer 2019

A nedá se v Rakovníku domluvit, že bys třeba zjistila stav a podle toho tam buď jela nebo ne? Jsem z Prahy a rodila jsem tam, byla by škoda jezdit jinam, jsou tam super... Zkus napsat panu primáři - něco jsem s ním řešila a je moc vstřícný! Jinak bych asi volila Hořovice nebo Slaný. Anebo taky Roudnice...

swan42
18. čer 2019

@barunnka3 ještě slaný máš blízko.
zkušennost zatím nemám,ale plánuju slaný i když jsem z kladna...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru