icon

Porodnice Nový Jičín, 2016/2017

kulihrasekzeleny
30. pro 2016

Ahoj holky 🙂 Nenasla jsem nic aktualniho, tak se ptam jak jste byli spokojene?

Strana
z2
vanessagun
14. led 2017

Ahoj, taky se chystám sem. Byly jsme se podívat na oddělení se švagrovou, určitě se taky zajdi mrknout, mě se tam líbilo, provázela nás paní asistentka, poněvadž jsme přišly pozdě, a protože zrovna měli porodní prázdné, prošly jsme to komplet snad i s úklidovou komorou. Ségry rodily tady a spokojené, je to spíš o tom jaké chytněš lidi a né až tak o místě.
Jinak švagřinka má termín o 14 dní dříve, tak sem kdyžtak hodím info, kdyby se tu nikdo neozval tak mi třeba napiš vzkaz.

sticker
kulihrasekzeleny
autor
14. led 2017

@vanessagun je dekuji za info🙂 a maji tam otevreno kazdou stredu od 13:00? Nasla jsem to na netu, ale nevim jestli to neni stara informace. A nemate sepsany porodni plan? Jsem zvedava co mi na to reknou

nuggett
14. led 2017

Myslím že ve středu ne? Taky budu rodit tam 😉

kulihrasekzeleny
autor
14. led 2017

@nuggett a ty ses tam jeste nebyla podivat? Me se tam moc nechce, ale je to nejbliz. Bojim se ze mi nevyhovi v mem planu a ze chci rodit na porodni zidlicce. Pripada mi, ze jsou tam porad 100let za opicema

nuggett
14. led 2017

@kulihrasekzeleny mám to v plánu teď v lednu nebo únoru ale relativně vím jak to tam vypadá chodila jsem tam za kamoskama a na vysetreni 😁 porodní plán těžko říct...kámošky porodní plán neměly a ani já mít nebudu....ale tenhle rok tam byly tři kamosky a pochvalovali si přístup i péči tak uvidím 😉

zusik11
14. led 2017

Ja tam rodila březen 2014 a květen 2016. Za me spokojenost 🙂 poprve jsem tam lezela kvuli nerozkojeni tyden tak jsem poznala snad cely personal a vsichni super 🙂 podruhe jsem rodila v patek a v pondeli jsem uz byla doma 🙂 plan jsem neměla, ale co vim berou ho v potaz.

kulihrasekzeleny
autor
14. led 2017

@nuggett prave taky neznam nikoho kdo by mel ten plan. Ale aspon, ze si to jinak chvali. Aspon neco uklidnujiciho :D

vanessagun
15. led 2017

Informace o prohlídkách zastaralá není, jen je třeba tam být právě na tu 13. hodinu, prohlídka je hromadná. PA nám zdůrazňovala, že disponují i porodnickými stoličkami, a pokud tedy máte nějaký plán, já nerada plánuju, ono je to nakonec úplně jinak, tak se přeptejte. Teda plán by byl - ohlolit, klystýr, a max. do pěti hodin hodin od příchodu porodit bez nástřihu :D První dcera měla mít 3,10, nakonec bylo 3,55 a šlo to bez stříhání jako po másle.
Jo a teď jsem si vzpomněla, známého žena rodila asi před 3 měsíci v NJ druhé, při prvním porodu jí skočili po břiše, proto zde původně ani nechtěla rodit, prý nakonec porodila ''ve stoje'' na vlastní přání.

nuggett
15. led 2017

@vanessagun to skákání po břiše je ale bohužel dost časté nejen rady v nj 😣 zase na druhou stranu hodně ženským to nevadilo... Ja se Teda pokusím ať to není potřeba a jde to "normálně"... slyšela na nj relativně samou chválu jediné na co si stezovaly byla jedna sestřička a šítí (špatně sesite jedna měla jít na presiti)

kulihrasekzeleny
autor
15. led 2017

To bych si tam chtela taky napsat. Zadne skakani, zadne oblbovaky a tak. Daji se odmitnout i tablety na vyvolani. A pak se budu modlit aby se mi to splnilo :D

kulihrasekzeleny
autor
15. led 2017

@nuggett a ty mas kdy termin?

nuggett
15. led 2017

@kulihrasekzeleny 12/3 😊

kulihrasekzeleny
autor
15. led 2017

to se tam mooozna potkame 🙂 ja mam 2.3

nuggett
15. led 2017

@kulihrasekzeleny možná... Obávám se ale že malému se z pokojíčku dobrovolně nebude chtít 😂

kulihrasekzeleny
autor
15. led 2017

@nuggett jakto? :D doktor ti neco rikal? A ke komu chodis?

nuggett
15. led 2017

@kulihrasekzeleny ne to ne....ale všichni kolem mě prvorodicky prenasely...tak čekám že u mě to taky nebude žádná rychlovka 😁 chodim k petrošovi

kulihrasekzeleny
autor
15. led 2017

@nuggett tam chodim taky a jsi spokojena? Ja moc ne. Zda se mi, ze mi vse nerekne na co se nezeptam to nevim. A nestras prenaset nebudem. Uz jsem si sepsala par rad a na kurzu jsme dostali cely papir :D

nuggett
15. led 2017

@kulihrasekzeleny tak já zase moc otázek nemám 😂 u mě probíhá všechno od začátku v pořádku a při utz mám vzdycky přednášku kde co je jak se měří proč se měří a jestli to je ok. Takže problém s ním nemám naopak prechazela jsem od jiného a tam jsem byla hodně nešťastná 😊 ale myslím že mi zapomněl dát papír na mateřskou Bo jsem si o něho musela říct sama 😁

kulihrasekzeleny
autor
15. led 2017

@nuggett tak to jo. Nerikam ze je nejhorsi. To co jsem kolikrat cetla na netu.. tak zlaty Petros :D a uz si to odevzdavala v praci ten papir? Ja tam jdu pro to zitra a hned to odvezu do roboty. Nevis jestli chteji v praci neco vedet nebo si mam vzit jeste neco sebou?

nuggett
15. led 2017

@kulihrasekzeleny jenom jsem ho vyplnila a dala účetní 😉 datum nástupu tím pádem oznámila nadrizenemu a vše ostatní by měla zvládnout personální/účetní nic jiného jsem nedávala. Ještě tento týden a pak se budu rypat v nose dva měsíce 😂

kulihrasekzeleny
autor
15. led 2017

@nuggett tak vyplnit to snad zvladnu. Uz se taky tesim ty vychazky me uplne s.rou :D jsem uz dlouho na nemocenske. A co budes mit holciciku nebo chlapecka? Uz mas vsechno koupene? A nabalenou tasku do porodnice? :D

nuggett
15. led 2017

@kulihrasekzeleny chlapeček 😁 dokupuju ještě drobnosti a tašku do porodnice ještě nemám 😂 teď jsem si teprve koupila vložky a kalhotky oboje Teda extra sexy 😂 co ty?

kulihrasekzeleny
autor
15. led 2017

@nuggett no to jsem rada :D tasku taky jeste nemam. Ale uz 3 kamosky se me ptaly jestli jsem sbalena, tak jsem aspon vyhrabala tu tasku. Beru si cestovni kufr :D a taky budeme mit chlapecka. Na kalhotky se teprve chystam ja budu mit spis problem abych to na sebe narvala, hrozne jsem pribrala ;( To ze vypadaji jak sitka na brambory uz je vedlejsi :D a jakou znacku mas a kolik i tech vlozek??

nuggett
15. led 2017

@kulihrasekzeleny já pribiram stále a teď docela raketovou rychlosti 😂 kalhotky jsem brala jakesik molipants a vlozky mám batist a samu....tak nějak blahove jsem myslela že je budu nosit jenom v porodnici a doma bude klid..ale co tak čtu tak jako šest týdnů jakesik ocistky? 😂 boží

kulihrasekzeleny
autor
15. led 2017

Na fotce vypadas hubene, ze si neprobrala nic 🙂 ja uz mam nahore 30kg a porad se to nezastavuje. Jako bych byla drtic na odpadky a cele dny jen zrala. Uplne se stydim:( Takze ty nejake kilicka neres! A sest tydnu :O jsem si puvodne chtela koupit jedno baleni kalhotek a jedno vlozek, tak to bude asi malo :D a uz si pouzila ten aniball? V diskuzi jsem videla ze sis ho poridila

nuggett
16. led 2017

@kulihrasekzeleny čekám do 36tt.. Takže mám ještě pár týdnů čas 😁 no já nabiram teď od vánoc šíleně....břicho mi roste snad co hodinu 😂 a ty vložky tezko říct kamoskam ještě zbyly nepotrebovaly moc...ale některé se s tím trápily dost dlouho tak nevím 😣

martisek11
19. led 2017

TAK JÁ RODILA v Nj před 14 dny, dnes je to právě 14 dní🙂 měla jsem dilema Valmez nebo Nj, první dceru jsem rodila ve valmezu, ted jsem vybrala Nj, a za mě potřetí bych šla asi zpět do Valmezu..
Nj porodnice dobré, ale zdá se mi to tam zstaralé, pro čaj si musíte chodit samy, ve Valu sme ho měli pořád v konvici, sestřičky nám ho nosily, záchody na chodbě, lepší by byly na pokoji, ale budiž..jinak personál super, na porodním spíš starší setřičky, ale v poho, na novoroz. střední..doktoři snad vyšli ted školu, všeci mladí, nezažila sem za těch 5 dní, že by zamnou přišel nějaký střední nebo starší věk lékaři..sami kol 30, možná méně🙂
mně rodila doktrka kol 30let,a le dobrý, vše dopadlo dobře..to skákání po břiše sem nezažila..porod mě vyvolávali, za 3 hod byl malý na světě..za mně Nj dá se..ale příště bych šla asi jinam🙂
kalhotky stačí ty sítované, se vyperou..a vložek je třeba dost,přesně tak očistky jsou těch 6 týdnů, ikdyž u dcery to bylo myslím ten měsíc..
tak hodně zdaru🙂

kulihrasekzeleny
autor
19. led 2017

@martisek11 moc dekuji za informace a nazor! Byla jsem se tam ve stredu podivat a opravdu tam byli nejaci mladi. Pani doktorka vek asi jako ja a jedna sestra ta vypadala tak na 15 :D a to prostredi bylo docela dobre. Cekala jsem to horsi 😂

nika
19. led 2017

Rodila jsem v NJ v roce 2009 a v srpnu 2016 (to jen proto že Krnov měl stop stav) a do VM jsem se nejela předem podívat a tak jsem si řekli že zkusíme zase NJ.
Pokrok za 7let jsem tam viděla, ale pokud bude příště tak raději jinam, kde si nebudu muset svá přání tak hodně obhajovat.

opravdu personál gynekologie hodně mladých slečen, a pánů, dětské sestry stejné jako před lety ale nejsou vůbec špatné,dle mého dělají co můžou a je jim dovoleno od vyšších instancí.

nuggett
19. led 2017

Tak mít možnost jet někam jinam tak možná i uvazuju ale bohužel.. Si to odbudu v Jičíně... Zvládli to jiní zvládnu to tam i já 😂

Strana
z2