Porodnice Prostějov. Prý tam rodí jen od 38. tt
ahoj asi vas tady moc nebude ale mam dotazek....ktere jste rodila nebo se chystate rodit v Prostějove??vcera u mě byla kámoška a říkala mi že v Pv se rodí jen od 38tt ze na to tady jinak nejsou přizpusobeni...mě totiž hrozí předčasný porod..a mám i takové tušení že to bude dřív mám kloučka mooc nízko ☹ takže prej když mě to chytne dřív tak mě pošlou do Olomouce...slyšela jste to některá??ja nechci do Ol.... ☹
ja do luta chodim maji tam nejlevnejsi jidlo za 43,90 A NEJDRAZSI asi za 65kc....nam tam chutna chodime nahoru do te kavarny...tam neni dycky ani noha aje to hned oni to privezou ze spoda vytahem
v te kavarne se sice kouri ale nebyva tam nahore v obedovy cas ani noha..ja zustavam u luta
marti a maji v te kovarne hotovky??ale tam byva plno tam si ani nesednem tak nevim.a kolik jidel tam maji na vyber??a cena?
Ahojky,byly jmse venčit hafana.V kovárně mají hotovky,výběr ze 4 jídel myslím. Cena kolem 60 kč,myslím.Můžeš mrknout ina jejich stránky,mají tam každej den menu co zrovna budou mít k obědu.Ale jak chcete,já se přizbůsobím.
Hezký večer holky. Do této diskuse nepatřím ale jsem z Prostějova a vidím, že máte strach, že bude v porodnici o vánocích narváno. Jo jo, mám kamarádku z Prostějova, taky má termín 21.1. 😲 . Tak třeba by jste si tam měli předplatit postel 😉 .
ahoj Miruš.Tak to máme stejný termín. 🙂 Z jedné stránky mě to těší ale z druhé mám strach abych nerodila na chodbě 😀
Marti mě je to opravdu jedno.Denouškovi se zamlouvá luto že to je hned u nemocnice.No však se nějak domluvíme.Holky udělejte si album ať se máme na co koukat 😉
Dobré ráno Denoušku?vím že asi ještě šinkáš,ale ty si to přečteš pak.Už mi odepsala porodní babička.S odpovědí paní doktorky moc nadšená asi není.Však si to tam přečti.No a já jsem z toho celá špatná ☹ 😢 ☹ .Nevím co mám dělat.Mě to sebralo chuť do života.Nic mě nebaví.Nic se mi nechce dělat.No prostě depka.S takovou budu mít vydeptaný miminko 😒
Holky,chtěla bych darovat pupečníkovou krev.Nevíte jestli je to v PV možný??? Asi ne co??? 😒
Ahojte, tak koukam Denousku preci jen se ty Prostejovacky nejake nasly 😉
Holky, prolitla jsem vas tu letecky, tak nevim jak ted ale kdyz ja v PV rodila v cervenci tak mi teda cistou kosili dat nechteli. co jsou ted akciovka tak musi setrit a pry mam narok na jednu kosili za pobyt, at mi pry donesou z domu 😖 nakonec jsem je teda ukecala pac jsem ju mela od krve. a vlozky a toaletak, vsechno vlastni. To bylo na sestinedeli. vedle na gynde davali bez problemu. kdyz bude narvano tak vas daji tam, v lete tam porodnice obsadila 4 pokoje 😉
s tou pupecnikovou krvi nevim, na poliklinice jsou vsude letaky ale jen tak teoreticke. zeptej se dr. radsi, to bude urco vedet.
Ahoj swetlus,no s těma košilama se prostě uvidí.
A co když bude plno i na gyndě?? 😀 Tak jak říkám,budem na chodbě
Tak vas daji treba na chiru, ta je tusim patro pod tim 😀 😀 Tam budu lezet ja, jdu tam se zlucnikem. Ja ten barak postupne prochazim od vrchu dolu 😀 😀
S tema kosilama je to fakt hloupy. Ale ono asi taky zalezi na koho narazis. pac nektery sestry mi prisly mnohem vstricnejsi. I co se tyce tech kosilek pro prcky. nektera nechtela dat a jina ti ji nutila sama, at to malemu vymenis. vsecko je fakt o lidech.
ahoj holky...
abinko ☹ nebud smutna to mimiskovi neprida musis byt silna neboj se uz to budes mit za chvili za sebou a budes jen vzpominat to vydrzis...a prece jak prijde prcek na svet jestli normalne nebo cisarem na tom prece zase taky tak moc nezalezi ne,hlavne ze budete oba dva v poradku,zatni zuby,osud si udela stejne co chce,za chvili uz budes mit uzlicek v naruci at to dopadne jak chce....
ahoj swetlus 😵 ses uz nejak dlouho neukazala....no s tema kosilama prave segra tam byla v srpnu a jeji spolubydlici zadala o kosili ze ji mela od krve a ani hov.o nedostala.... jeste na ni cumeli ze po nich vubec neco chce....no o pristupu sestricek nemluvim segre plakala mala jak uz jsem tu myslim psala a nevedela co s ni,jako v noci tak s ni jela za sestrickama a otevrela ji v noci nejaka mlada a na segru-a my jsme tady jako neco vic nebo co....?? tak segra vzala malou a odjela na pokoj.no jo nechtelo se ji makat ...ja uz bych si stezovala u primare at si tam ke me nekdo neco dovoli ja si to nenecham libit jsou tam snad od toho aby nam pomohli!!
Ahoj Denoušku dík za povzbuzení 🙂 .Máš asi pravdu vždyť je to jedno.Uvidím co mě babička doporučí a podle toho se zařídím.
ale jo.Pepča říkal,že příště jak budeš jíst meloun tak máš říct Ludovi ať ti ho rozkrojí 😀
hej uz aby se vykutaleli melounci co....jako ne predcasne ale spis bych chtela aby tak uz byl prosinec...listopad bych vymazala 😀
já bych taky chtěla aby už to bylo za mnou.Nejlepší na tom je že to tak rychle uteče že budem vzpomínat jak jsme je měli v pupíku a váleli se 🙂
no to jo....sem zvedava kdo z nas bude teda driv....ptz ta co bude rodit driv tak ta druha kdyz bude mit prcka jeste v brisku tak se muze stavit do porodky ale pak jak porodi i ta druha tak ta prvni s prckem tezko prijede...
Ahojky holky,dávala jsem si sem fotečku nějakou,ale nejde to sem,je to ve velkém fotmátu.Ještě uvidím jestli s váma na to půjdu na ten předporodní kurz,ale chci. Mám zrovna kontrolu v poradně a došlo mi to až doma,snad to stihnu.Za týden jdu na sono,tak to nějak pořeším a když tak se přeobjednám.A je mi to jedno,klidně můžeme do Luta,já to mám kousek od domu tak i tak.Já mám do porodnice nakoupený dvě košile.Spolíhám jen na sebe. 😀
A taky už to chci mít za sebou...mámn z toho porodu docela i strach poslední dobu.A kolik jste holky přibraly?Já mám pocit,že podle druhých málo ale doktor je spokojenej.Mám 8 kg navíc.

Já nikdy nekouřila a docela mi to vadí,kuřáci a zakouřený prostředí,ale záleží na Vás,já se přizpůsobím...a kde se teda slezem,až toho 15.listopadu?