Porodnice Usti nad Labem,Teplice a Roudnice nad Labem

89peta
23. črc 2019

Ahoj,prosim o zkušenosti s temito porodnicemi. Jde mi o moznost volby polohy u porodu,jak pristupuji k prirozenym porodum a porodnim planum,jaky je personal,jestli jste byly spokojene,jake je prostredi na porodnin sale atd.. A taky, zda nekdo odchazel po ambulantnim porodu a co vse musi zaridit pediatr za vysetreni. Moc dekuji 🙂

koulenka
23. črc 2019

Ahoj, před 3 týdny jsem rodila v Teplicích, na personál musím říct jen samou chválu, byli úžasní. Měla jsem u sebe celou dobu manžela, mohla jsem si chodit do sprchy, na míči, ležet, sedět jak jsem chtěla. Porodní plán jsem neměla, jen jsem chtěla aby do mě každou chvíli nekoukali, v čemž mi vyhověli. Jediné co je trochu nepříjemné je porodní sál, který je oddělený zástěnami a slyšíte probíhající porod vedle... Nevím jak to mají jinde... Malého mi dali hned na mě a pak ho šli umýt, zvážit, obleknout, manžel byl při tom. Za mě spokojenost a to jsem se dost bála 🙂

janety32
23. črc 2019

Já mám zkušenost z Roudnice před 5 měsíci. Jela jsem v noci, na porodním sále (krásném) jsem byla jen s manželem, naložená ve vaně, sem tam mě zkontrolovala PA. Plán jsem neměla, na všem jsme se domlouvaly podle situace, polohu jsem si volila sama a v průběhu měnila. Personál je obecně milý, ale narazila jsem i na nepříjemné typy. Uvítala bych, kdyby mi jako prvorodičce víc věcí říkali, ukazovali - na vše jsem se musela ptát. Dělají prohlídky sálů a pokojů - doporučuju navštívit ;)

dominika1986
23. črc 2019

Byla jsem v Roudnici n Labem v létě 2017. Můžu jedině doporučit. Personál je velmi milý a profesionální. Prostředí velmi hezké, čisté, moderní. Měli jsme s manželem rodinný pokoj. Absolvovala jsem tam před porodem prohlídku porodnice a kurz k porodu, takže jsem byla se vším dobře obeznámena. Porodní plán jsem měla, vždy vysvětlili a zkonzultovali, co se bude teď dít atd. Na samotný porod vyžadovali klasickou porodní polohu v leže na zádech, ale nakonec to bylo OK. Po porodu přístup dětských sester a lékařů také báječný, troufám si říci skoro na úrovni Západu (bývalý primář Havlík působil v USA a je to na oddělení znát).

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru