icon

Porodnice v Českém Krumlově. Máte zkušenosti?

evkahornova
13. únor 2008

Ahoj všechny maminky i nastávající maminky.Založila jsem toto téma, protože jsem rozhodnutá rodit v porodnici v Českém Krumlově, i přesto, že jsem přímo z Č.Budějovic, ale slýchávám nespokojenost ze strany rodiček, které tam již rodily a hlavně po včerejší prohlídce porodnice v Č.Bud., kdy porodní asistentka mně div neseřvala, že chci mít manžela u porodu, jsem rozhodnutá prostě na 100% pro Krumlov.Jen bych ráda, abyste mi sem prosím napsaly nějaké Vaše zkušenosti a poznatky z porodnice v Č.krumlově.Děkuji mnohokrát.

jck
1. bře 2008

Ahoj holky, taky vás jdu pozdravit 😉
Natala mi zase dostala průjem a zvracela, tak jsme na dietě (odvar z rýže a vař.mrkev) a já honím na netu co se dá, abych si poradila 😅

Gábi...Emmi je krásná a ty žlutoučký mimčo jsou nádherný takový opálený 😀 a na kočárkování jste měli krásný počasíčko, moc ti to s kočárkem sluší 😉

krista
1. bře 2008

Nechápu co to máme za troubu, to se mi ještě nestalo, bábovku je z půlku dopečená a z druhý půlky ne a přitom jsem jí otáčela 🙄

gabcos
1. bře 2008

ahojky jck : děkuji za pochvalu...🙂

Hlavně ať je Natálka co nejdříve v pořádku !!!!!!

krista
1. bře 2008

Gábi no však to brzo odlijte, to musí být super, já chci taky, to si musíme koupit a co je to přímo za hmotu? 😅
Jestli už jdeš tak ať ti jde to žehlení od ruky a máš to brzo hotový 😉 🙂

Jck to mě mrzí, bohužel nevím o ničem co by zabralo a byla jsi u Dr.?

panterka
1. bře 2008

já koukám na Beze stopy, já si to včera nahrála, protože odpoledne, když je tu Hyneček tak nemám šanci sledovat normální TV, je tu moc mumraj a navíc si myslím, že většina těchhle seriálů není vůbec vhodná pro děti, že by je ani odpoledne neměli dávat, tak si je nahrávám a pak na ně koukám dopoledne, když jsem tu sama 😕

jo, tak Ty máš nový košilky, já měla takový ty klasický po nás, ale fakt se mi nešikovaly, možná to bylo i tím, že jak byl Hyneček malinkej, tak mu byly dost velký a navíc mi v nich jako kluk přišel moc přesládlej 😅

ale já furt nemám ty dupky do porodnice, ach joooooooo, já snad nic neseženu 😒

krista
1. bře 2008

Panter my jdeme z porodky oblečený v použitých věcech 😅
No tak snad nebude nikdo pohoršenej 😀 Ale vypadaji jako nový 🙂
Já být tebou tak objednávam z MMB 😝

Sakra malá chce asi ven 😅 Začla mě strašně bolet břicho a úplně se tam natáhla potvůrka, ale to přejde 😀

panterka
1. bře 2008

já už prolezla i MMB, ale asi jsem moc náročná nebo takový dupky, jaký by se mi líbily, prostě nejsou 🙄 no, přinejhorším půjdem v bílých po Hynečkovi, vždyť je to jedno, jestli jsou nový nebo použitý, já jsem jen nechtěla, aby byly úplně bílý a navíc sametový, chtěla jsem bavlněný a jemně modřezdobený s jemným obrázkem nebo světlounce modrý 😕

jck
1. bře 2008

Gabi....hlavně aby jste na ten odlitek nečekali dlouho, holky na společným termínu to dělali a když už bylo mimi větší tak to byl docela problém. Já to teda nikdy na vlastní oči neviděla, ale prý se musí třeba ta ručička v tý hmotě chvilku nechat a když je mimi větší tak se mele a už to není pěkný 😉 posílám zkušenosti dál 😅

panter...máš ještě plno času na dupky do porodnice. A kupuješ nový nebo v bazárkách. Ve Vošahlíkově mlejně mají někdy krásný, občas tam zajdu kouknout, holky co to tam mají znám, tak se občas zadaří. A dala jsem tam kočár a za ani ne týdem je prodanej

jck
1. bře 2008

kristi...že by už, už, už 😀 😀 😀 😀

krista
1. bře 2008

Panter asi si moc náročná 😀
Ale to já taky, vždycky si vysnim něco co nemůžu nikde sehnat a pak jsem zklamaná 😀

panterka
1. bře 2008

jck, já vím, že je ještě čas, ale to je jediná věc, kterou chci vyřešit, než si mě dr. nechá v nemocnici. Do mlýna bych se zaběhla juknout, kdybych mohla ☹ já jsem tady přivázaná jak pes k boudě, musím ležet, takže se mi ty nákupy právě řeší dost těžko, snažím se něco najít na netu nebo úkoluju MM, když někam jde, aby se jukl, případně vyfotil a já pak doma hodnotím 😅 já bych tak šla po krámech a třeba se i jenom kochala těma věcičkama.... 😵

krista
1. bře 2008

Jck asi prd 😀 Ale malá se tam tak roztahuje, už jí to tam taky nebaví 😅

panterka
1. bře 2008

no nic, krist, kdyžtak budou bílý 😀 😀 😀 tyhle https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage... 😀 😀 😀 no, k tomu bilý bodýčko, čepičku a novej svetýrek uplete moje mamka 😀 😀 ten bude modrej, tak to nebude tak bilý

panterka
1. bře 2008

krist, aby ses nedivila a zítra tu nebyla zpráva, že se malá v noci narodila 😀

krista
1. bře 2008

Panter ty jsou náhodou moc hezoučký 😵

Já bych proti nebyla 😵 Ale přijde mi to málo ty bolesti a už tolikrát byly planý že z toho fakt bude prd 😝 I když to před chvilkou vypadalo že mi malá chtěla prokopnout břicho, až jsem zařvala 😀 Vůbec se mnou nemá slitování 😀

jck
1. bře 2008

panter...já jsem si to hned neuvědomila a vím, že jsi to psala, že mám nakázaný klidový režim - mě by kleplo.Jsou to nervy, viď. Upřimně si to nedovedu představit nelet celý těhu doma, já byla pořád někde v luftě 😅

panterka
1. bře 2008

moje kámoška si myslela, že je jí blbě z nějakýho salátu a za pár hodin porodila 😀 😀 uvidíš, prostě až to bude, tak to bude, ale teď už asi všichni budou útočit a uhánět Tě, jestli už nerodíš nebo jestli jsi neporodila, viď? 😅 no, já se to nějak dovím, kdyžtak se zeptám v plánovalkách, tak to holky budou vědět stopro, viď? 😉

panterka
1. bře 2008

jck, já si tohle těhu taky představovala jinak ☹ myslela jsem si, že to bude jiný než první a ono je to ještě horší 😕

krista
1. bře 2008

Panter neboj zaúkolovala jsem jednu těhulku, stejně tak jak napíše do plánovalek tak napíše i do dalších témat do kterých chodím, přímo jsem jí dala seznam 😅

A řekl ti někdo vůbec nějakou příčinu proč máš takový problémy pořád? ☹

panterka
1. bře 2008

krist, to mi nikdo neřekl ☹ já jsem si myslela, že poprvý to bylo kvůli tomu, že jsem otěhotněl moc brzo po tom potratu, takže ta děloha ještě nebyla dost připravená, ale asi prostě nejsem nosička ☹ mám hodně dráždivou dělohu ☹ a to mě furt všichni říkají, že každý těhu je jiný, já bych ani neřekla, jen v prvním těhu jsem vůbec nekrvácela a v tomhle už 2x ☹

krista
1. bře 2008

Panter a budete chtít ještě třetí?

panterka
1. bře 2008

krist, zkus se mě zeptat za pár let 😉 teď říkám nee, v žádným případě, po tomhle těhu ani náhodou 😒 MM zas říká, že v dnešní době se 3 děti nedají uživit a navíc danielky mamka mi spočítala holčičku až v roce 2014, tak možná potom 😀 😀 😀 ne fakt, nedokážu si představit proležet třetí těhu 😒

krista
1. bře 2008

Třeba bude to třetí těhu naprosto bezproblémový a bude to ta holčička 😵

Taky uvidíme za pár let 🙂 a MM říká to samé co TM, až na to že ten nechce ani to druhý 😅

panterka
1. bře 2008

až budete mít doma Kristýnku a ta začne růst, tak uvidíš, že změní názor 😉 je fakt, že já jsem ze tří dětí, tak je mi to jedno, ale to třetí bych si nechala až na později, až by tyhle dva raubíři odrostly a já si pak hrála s miminkem 🙂

krista
1. bře 2008

Teda chudák Jáchymek, ještě se nenarodil a máma už říká že bude raubíř 😀
Takže takovýho mazánka jo 😀 No rok 2014 bude za chvilku 😀 Všechno to moc letí 🙂 MM je taky ze tří dětí, já jsem jediná dcera mojí mámy a táta ten má děti z předchozích manželství ještě 😉

A co bříško? Tvrdne dneska hodně?

panterka
1. bře 2008

bříško je dneska lepší, taky prakticky jenom ležím a nikde nelezu, ono asi úplně tvrdnout nepřestane, ale včera mě i dost bolelo, tak uvidím, v pondělí to zas spočítám, jak to vypadá s tím gynipralem 😕

já bych řekla, že proti Hynečkovi to je raubíř, Hynečka jsem ani v bříšku takhle necítila, tolik nekopal, jako tenhle prcek a navíc se říká, že jedno dítě je hodnější než druhý a já myslím, že hodnější dítě, než je Hyneček, asi mít nemůžem 😅 takže to musí být raubíř 😀 😀

krista
1. bře 2008

To je hezký jak o Hynečkovi mluvíš 😵 Já chci taky hodňoučkou Kristýnku 😵 Panter a kdy začnete s vysvětlováním - sex apod.? 😀 Nebo už jste začali? 🙂

panterka
1. bře 2008

nooooooo, tak to ještě nevím, zatím jsme mu jen řekli, jak je to s miminkama v bříšku, ale jak se tam dostalo, to jsem odbyli tím, že se maminka a tatínek mají rádi 😀 😀 😀 jo, jinak u nás zrovna včera byla žhavým tématem marihuana 😀 😀 😀

krista
1. bře 2008

Panter teda koukám, že ty děcka s tím začínají dřív a dřív 😅

panterka
1. bře 2008

MM totiž strašně rád kouká na simpsonovi a tak se někdy stane, že Hynďa kouká s ním a včera to bylo o hipísácích a trávě, tak se naše zvídavý dítko začlo vyptávat 😀 tak jsme mu řekli, že se z toho hloupne a on si to přebral tak, že když je naočkovanej, tak se ho to netýká 😀 😀

Strana