icon

Porodnice v Českém Krumlově. Máte zkušenosti?

evkahornova
13. únor 2008

Ahoj všechny maminky i nastávající maminky.Založila jsem toto téma, protože jsem rozhodnutá rodit v porodnici v Českém Krumlově, i přesto, že jsem přímo z Č.Budějovic, ale slýchávám nespokojenost ze strany rodiček, které tam již rodily a hlavně po včerejší prohlídce porodnice v Č.Bud., kdy porodní asistentka mně div neseřvala, že chci mít manžela u porodu, jsem rozhodnutá prostě na 100% pro Krumlov.Jen bych ráda, abyste mi sem prosím napsaly nějaké Vaše zkušenosti a poznatky z porodnice v Č.krumlově.Děkuji mnohokrát.

panterka
7. dub 2008

ahoj dludli, jj, je to hnus 🙄

krista
7. dub 2008

Holky já už musim, tak se mějte hezky. Ahojky!!! 🙂

Panter budu držet palce na kontrolu 🙂

dludli
7. dub 2008

KOcky tak co se mi zacina posledni dobou dit v brise to je sila 😲 😀 a to mi 3 mesice zbyvaji, vcera jsem sla na nasi obvyklou prochazu se psem a na konci jsem si malem volala MM pro odvoz, nejak dochazeji sily a pocitam ze to nejlepsi teprve prijde!!! 😅

gabcos
7. dub 2008

Ahojky holky, konečně jsme zase tu...🙂 nevím na jak dlouho, dala jsem Emmi akorát spinkat,ale zatím to na tvrdý spánke nevypadá, tak uvidíme...🙂

To počásko je fakt síla, jsem se těšila, jak bude pěkně, budu pořád někde s Emmi venku, ale prd...☹

Jinak jsem o víkendu koupila Emmi parádní bundičku na jaro, fakt krásnou !!! 🙂 Navíc má zítra Emmi svátek, tak to má i tak trochu k tomu + jsem ji koupila ještě hračku...🙂

Terka, jsem ráda, že dneska bylo bez prdíku...🙂 a že jsi všechno vysadila a i tak je to dobré, jen aby to vydrželo a nebylo to jen pro dnešek !!! to že děti tlačí bez příčiny jsem četla, že je to kvůli tomu fenyklovýmu čaji, ne espumisanu...Únorovky co ho pily ho taky vysadily a hned mají děti v pohodě!!!

Zítra se jdu odpolko zrelaxovat ke kadeřnici a tatínek bude hlídat, se těším...🙂

dludli
7. dub 2008

Holky ted em napada nekde jsem cetla ze do vybavicky na mimi se porizuje i rektalni rourka, kter ama prave prdikum ulevit. nemate zkusenost?

gabcos
7. dub 2008

dludli, no Emmi ji jednou zaváděli v porodnici, ale já ji doma nemám, bála bych si ji strčit do prdýlky... 😲

My fakt hodně masírujeme večer po koupání s olejíčkem bříško....a máme klid...🙂

dludli
7. dub 2008

Tak to jo. No stejne nezbyva nez to proste nejak preckat.

Ja sem si skocila na obed a hned jsme ho jeste zazdila vetrnikem 😝 myslim ze jim ve stredu u DR strhnu vahu 😅 sem sama zvedava.
Vcera jsem sezrala (doslava) cely veprovy koleno a jeste si dala navrch strudl tak n ame vsichni koukali 😅 no ale co me chutna tak si dam ne? Kdy jindy nez ted 😵 vsak si s tema kilama pak nejak poradim.

krista
7. dub 2008

Ahojky tak jsem to samozřejmě zakřikla 🙄 🙄 🙄

Od dvou hodin doteď řvala jako tur 😲 a to doslova, dokonce sousedi mlátili do topení 😠 Já asi poručim děcku aby bylo sticha ne 😠 Takže MM lítal po městě a sháněl kapky který nesehnal, teď pomáhá kamarádovi a pak jede ještě do nemocnice, tam snad budou, mám těch prdů fakt plný kecky 😒

Bříško jsem taky masírovala a masíruju, i cvičíme s nožičkama, všechno je prd platný 😠

Jinak Emmi všechno nej k svátku 😉 To máte hezký, ty 8.3. a Emmi 8.4. 🙂

Dludli to si piš že to lepší terpve přijde 😅 Tu rektální rourku mám, jednou jsem to zkoušela, ale bála jsem se, četla jsem že nešetrnou manipulací můžeš mimču způsobit hemeroidy a s mou šikovností by to tak dopadlo, takže nezbývá než to vydržet a neohluchnout!!! 😝

panterka
7. dub 2008

ahoj kristý, kašli na sousedy, nám zas vyčítali, že v noci slyší, jak vyplachujem flašku 😒 jinak držím palce, aby to bylo chvilkový a zas to bylo dobrý 😅

krista
7. dub 2008

Jo a teď dorazil MM a kapky nemá, já se zbláznim, tak je musel objednat, budou snad zítra, ale jestli tohle bude ještě dlouho tak mě odvezou, tak já končim!!! Pá Panter a díky za palce 😉

krista
7. dub 2008

Jo a ty vaši sousedi musí být taky dobře hráblý 😠 Proto jsem chtěla barák ☹

panterka
7. dub 2008

Terko, snad to bude v noci lepší... dobrou a pa

panterka
7. dub 2008

no, my už jsme se odstěhovali, ale měli jsme s nima problémy celou dobu ☹ a to byl zděnej barák, fakt teď říkám zlatej panelák 😉

panterka
7. dub 2008

jo, holky, Gabi, Terko, chtěla jsem se zeptat, jestli vám doporučovali po porodu spát na břiše kvůli zatažení?

gabcos
7. dub 2008

Terka, prď na sousedy...!!! A jaký kapky budeš kupovat?? Probiotické nebo Baby calm???
Tak snad vám pomůžou !!!

Jinka s tím svátkem to je fakt sranda...🙂 děkuji za přání Emmi ke svátku..🙂

a jak se vede Panterka??? 🙂

gabcos
7. dub 2008

Panterka, na břiše nespím, kvůli plným prsům...🙂 a ani nám nic v porodce neříkali...☹

panterka
7. dub 2008

jééé, Emmince taky přeju všechno nejlepší 🙂

Gabi, zítra mám tu kontrolu s velkým utz, tak snad to bude dobrý 😉 zítra dám vědět

panterka
7. dub 2008

Gabi, já jsem právě měla pocit, že nám v budějcích říkali, co nejdřív lehnout na břicho kvůli zatažení, tak jsem se chtěla ujistit, jestli si to dobře pamatuju 😅

gabcos
7. dub 2008

Jee, tak to držím na zítra moc moc pěstičky!!!! 🙂 🙂 A berete teda Hynečka sebou???

panterka
7. dub 2008

Gabi, jj, MM přijede v poledne, vyzvedne ho ze školky a razíme 😉 jsem fakt zvědavá, jak to dopdne 😀 už si na pana doktora připravuje otázky 😀

gabcos
7. dub 2008

a Hyneček to teda ví nebo to bude překvápko??? 🙂 🙂

a co tě hlavně zajímá??? uvidíš, že všechno bude o.k. !!!

panterka
7. dub 2008

Gabi, Hyneček ví moc dobře, že to bude brácha Jáchymek, už mu tak i říká 😉 jinak ho hrozně zajímá, jak pan doktor dostane bráchu z bříška ven 😀 já mu totiž řekla, že ho vyndá pan doktor v nemocnici 😅 no, jsem zvědavá, jestli se na to zeptá 😀 a co mu dr. kdyžtak řekne 😀 jen ať trenuje

no, jsem zvědavá, jak to vypadá, jestli je to zatím pořád ok, a taky jak je malej velkej 😉

gabcos
7. dub 2008

já myslela jestli ví, že jde zítra na ten UTZ a že uvidí brášku...🙂

Mě přijdou tadyty dětský otázky moc sladký..jako typu jak se dostane mimi ven a tak... 😀 😀

panterka
7. dub 2008

Gabi, jj, ví to, on totiž normálně v úterý spí ve školce a dneska tam spal místo zítřka 😉 no, on je zlatej, ale na otázku, jak ho dostane ven jsem mu tak nějak nechtěla odpovídat... nevím, jak bych mu vysvětlila, že se dostane ven takovou dirkou 😀

gabcos
7. dub 2008

no to se ti nedivím...🙂 já bych taky nevěděla jak to vysvětlit...🙂 ale čápa ani vránu snad jednou na Emmi vytahovat nebudu...🙂 😀

panterka
7. dub 2008

Gabi, to by fakt nešlo 😀 on ví, že mám malýho v bříšku, tak nevím, jak bych na to čápem navázala 😀 tak já se jdu na ten zítřek vyspat, myslím, že to zas bude noc plná převalování... vždycky na mě padne nervozita...
zítra vám dám vědět, jak jsem dopadla 😉 dobrou noc 🙂

gabcos
7. dub 2008

dobrou noc a pěkně se na zítřek vyspi !!! Budeme čekat na zprávičku !!!
papa

dludli
7. dub 2008

jen nakukuju, Kristy preju co nejklidnejsi noc!!! A jsem moc zvedava jak se vyndavaji deti z briska 😀 Panter urcite napis co mu DR povedel 😀

Tak brou! A sladne sny a zadne prdiky!!!!!!

jck
8. dub 2008

Ahoj holky, dobré ránko 🙂 sluníčkové 😎 😎

panter...držíme s Natálkou palečky, ať nám pěkně napíšeš a nenechají si tě tam a ať je vše o.k.

gabi...emmi přejeme vše nej, nej k prvnímu svátku 🙂

krista
8. dub 2008

Ahojky,
tak v noci jsme spali až moc 😲 Spala od 20:30 do 02:30 - to jsem se poprvé takhle dlouho vyspala 😉 Ale pak byl problém jí zase uspat, takže jsem uspávala asi do 03:45 a stejně se tam občas ještě vrněla 😝 Ráno probuzení opět řevem, takže asi pokračujeme ve skvělém dnu - teď sama usnula, určitě je z toho řvaní taky vyčerpaná 😝

Gábi ty kapky budu kupovat nejdřív ty Baby Calm, doporučila mi je Marta z Budějovic a i Vera říkala že nebyly špatný, stojí kolem 130,- kdyby to nezabralo a bylo to pořád takhle šílený tak jdu do těch probiotických!!! 🙂 Jenže fakt problém je s tím sehnáním 😠 Dneska se bude stavovat MM v jedný lékárně kde mu řekla, že je objedná a jestli dneska nebudou tak mě fakt odvezou a to ještě MM neví jestli to do tý lékárny stihne a nám za chvilku odpojí elektriku snad na celej den včetně výtahu, tak já jsem tu jak ve vězení 😒

Jo jak jste se bavili o těch dětech a tom vysvětlování, zrovna včera jsem četla docela zábavný článek, že prý máme dětem říct, že táta má penis a varlata a tam má semínka, který zasadí mamince a maminka má postýlku dělohu a tam miminko vyroste 😅 No řekla bych že takhle to pro to dítě bude ještě složitější 😅

Dludli děkuju, asi to tvoje přání zabralo 🙂

Panter hodně štěstí k Dr.!!! Dej vědět jak jsi dopadla 🙂

Strana