Porodnice v Ivančicích, jaký máte názor?
Zdravím všechny maminky a těhulky 🙂 moc ráda bych se zeptala jaké máte zkušenosti s touto porodnicí ??? 🙂
@vemenex Jako mě stačí když na mě nikdo nebude hnusnej a nebudu si připadat že je tam jako svojí přitomností obtěžuju 😅 . "Zombie mod" to je dobře vystížný bych řekla 😀. Tak jako já doufám,že mi taky bude pomáhat a přioží ruku k dílu,ale je zase pravda že jak říkáte od toho máme tu rádoby "mateřskou dovolenou" 😀.Takže máte doma s dvouma pejskama a nemocným koucourem a malou zdřejmně nesutále co dělat a to vaření no to nejspíš potřeba občas je,aby se neřeklo no 😀. Já osobně se příteli jen tiše směju,protože on nemá ani ponětí o tom co to všechno obnáší i když mu to říkám a vysvětluju,pořád si myslí jaká to je balada,někdy mi přijde že si myslí že naše malá bude asi jako v reklmách na pleny kde se neustále miminka usmívají 😀 však on to mínění změní chlapec 😀 😀 .
@bartoskaa Ahoj, z důvodu oční indikace. Mám 8,5 dioptrie a hodně ztenčenou sítnici. Při tlaku do hlavy hrozí odchlípení a slepota. Sám primář řekl, že by nedoporučoval rodit přirozeně, i kdybych se to rozhodla risknout. Porod to byl první, bylo mi řečeno, že druhý bude pravděpodobně také SC, kvůli riziku protržení dělohy v místě jizvy. Ale vím, že pokud bych si na tom trvala, mohla bych rodit přirozeně, asi by akorát byla jiná opatření, aby k tomu nedošlo 🙂
@mika251 Bonding jsem si přála a nebyl to vůbec problém, nikdo nikam nespěchal a malého nám nechali víc než dvě hodiny, roztomile hledal a pěkně se přisál 🙂 nikdy na to nezapomenu... chování a přístup na porodním oddělení bylo naprosto skvělé! Rodila jsem trochu dřív a nestihla jsem si sepsat porodní plán, tak mi PA přinesla papír a tužku, ať to ještě s manželem stihneme dát dohromady 🙂) nakonec jsem už neměla sílu a chuť jim plán předat, ale PA si všimla, že tam leží na stolku a řídila se tím beze slova 🙂 Nechtěla jsem nástřih a zbytečné farma. zásahy, chtěla jsem nechat dotepat pupečník, dítě hned na břicho, bonding - všechno splnili). Byla jsem tam celkem dlouho: 24 hodin jsme čekali, jestli přijdou kontrakce, a pak mi porod vyvolávali - takže se za tu dobu vystřídaly 3 PA a službu měl ten víkend primář a všichni byli velice příjemní.
Ahoj, já jsem tam rodila dvakrát a teď se tam chystám potřetí. Byla jsem moc spokojená. Samozřejmě kdo chce,tak si něco vždycky najde, já měla problém jen s jednou sestrou na novorozeneckém,takovou drsňačkou, která se mě snažila poučovat o kojení. Přesně jak bylo popsáno níže. Moc se s tím nepářou,ale jinak je to porodnice na kterou ráda vzpomínám. Na porodním sále super, jídlo taky dobré, sestry a doktorky na ženském oddělení frajerky. Návštěvní hodiny sice stanoveny jsou,ale nikdo je neřeší, můžeš si pozvat návštěvu i na později nebo dříve, jsou tam velice tolerantní. Vybavení sice ještě za Marie Terezie,ale to mi vůbec nevadilo.
No ja budu rodit po 6ti letech. Tak me stale hloda ta myslenka na cisare. Prave stale tapu. Nez me moje dr.preda do porodky to bude chvili trvat. 🙂

@mika251 Taky chci bonding s nahatým mimčem a samopřisátí.Mám to psaný i v porodním přání..Zítra tam jdu na prohlídku,tak snad se tam dozvím víc 🙂