Porodnice v Jablonci nad Nisou, máte zkušenost?

sarinkav
24. kvě 2017

Ahoj. Měla bych dotaz, zda máte někdo zkušenosti s porodnicí v Jablonci nad Nisou? Která z Vás tam rodila, jak se k Vám chovali?
Moc děkuji za vaše odpovědi. Sára 😉

slunickova123
24. kvě 2017

@sarinkav ahoj, rodila pred 3 lety, bylo to supr! Ale muze to byt castecne tim, ze jsem byla zamestnanec nemocnice....

riakuk
24. kvě 2017

@sarinkav Rodila jsem tam v roce 2010 akutní sekcí, 2012 plánovanou sekcí a nyní budu mít opět plánovanou sekci v červenci. Jsem z Frýdlantu a do LBC by mne nikdo nedostal. V JBC skvělé chování lékařů i asistentek, sester na šestinedělí - všichni milí, vstřícní, nemám žádné negativum.

alishka111
24. kvě 2017

Já se přidávám s dotazem na zkušenosti, také mi to široko daleko přijde nejlepší volba, ale neznám osobně nikoho,kdo byměl tu čest...

riakuk
24. kvě 2017

@alishka111 Rodila zde i má kolegyně a několik známých, opravdu byly všechny spokojené. Nevím konkrétně o nikom, kdo by se stěžoval.

sarinkav
autor
24. kvě 2017

Já jsem tam byla na prohlídce, a působí to na mě vcelku dobře. V Liberci jsem v porodnici na prohlídce nebyla. Známá co je dětskou doktorkou v Liberci, mě ujišťuje, že nejlepší by to pro mě bylo právě v Liberci. Ale mám z té Lib. porodnice divný pocit. Přijde mi to jak fabrika na porod, že je to tam jak na běžícím páse. Ale nevím, třeba si jen vytvářím špatné iluze. Nicméně děkuji za vaše reakce. 😉🙂

riakuk
24. kvě 2017

@sarinkav Jediné plus na LBC porodnici je novorozenecká JIP. Vždy jsem doufala, že ji potřebovat nebudeme. Slyšela jsem, že se za těch pár let změnil personál u porodů, ale na šestinedělí to stojí stejně za ... V JBC je to takové soukromější, nemají s ničím problém, můžete kdykoliv zvonit a žádat pomoc. Sestřičky na šestinedělí kolikrát přišly, sedly do křesla a povídaly si s námi o všem možném.

majajaa
25. kvě 2017

Nemam tedy vlastni zkusenost,ale kamaradka tam nedavno rodila a byla celkem nestastna. Samotny porod pry dobry,ale ta pece po... Pry zajem temer zadny,zadne vysvetleni potrebnych veci. na kojeni ji dali okamzite kloboucky. Ale jak pisu,neni to moje osobni zkusenost.

takyjedna
25. kvě 2017

Rodila jsem tam pred tremi mesici. Zkusenosti mam dobre. Pece ok. Prostredi ok. Lekari a gynekologicke sestry byli vsichni mili a ochotni. Detske sestry jak ktera.

sarinkav
autor
25. kvě 2017

@takyjedna Děkuji. A u těch sester, když jsem tam byla, trochu jsem po nemocnici bloudila. A když jsem přišla na dané oddělení, byli na mě milé. Asi záleží sestra od sestry. 🙂

takyjedna
25. kvě 2017

@sarinkav Lezela jsem tam dlouhych devet dnu, takze jsem zazila snad vsechny.. Nektere byly mile, nektere trochu ,,od rany", nektere mene sympaticke.. Ale vylozene nejaky problem jsem nemela s zadnou..

zdendula82
26. kvě 2017

Ahoj, já tam rodila loni a před 4 roky a nikam jinam by mě nedostali. Až na jednu starší sestru jsou tam všichni zlatí. Kamarádka rodila první dítě v Liberci a má z toho trauma dodnes. Mně úplně stačilo, když jsem tam za ní přišla na návštěvu a nějaká sestra mě seřvala ještě na chodbě. A co mi vyprávěla ona, jak se k ní příšerně chovali, to tu radši nebudu popisovat, abych náhodou někoho neurazila. Přece jen, někomu to nevadí, že jsou tam přísní. Každopádně já bych tam dobrovolně nešla. Jedinou výhodou je fakt ta JIPka.

pet359
28. kvě 2017

Tak ja jeste nerodila, ale mam to za par 🙂 jsem zatim hlasena v jbc....protoze tu bydlim. Jinak jsem z Lb a vsechny me kamaradky tu taky rodily a zadna nikdy nic nerekla neco proti... osobne jsem slysela i stiznosti na Jb porodnici..na pristup na oddeleni..ale podle me je to individualni..nekdo si to moc bere..to, ze muze byt nektera sestricka raznejsi, hned prece neznamena, ze se tam chovaji spatne celkove...a nejaka nesympaticka se taky najde vsude...jinak je pry teda supr jeste Jilemnice- ze je takova "domacka"...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru