Porodnice v Ústí nad Labem. Na co mají rodičky právo?
Ahoj maminky,
chci se zeptat na Vaše zkušenosti, tedy hlavně mě zajímá, na co mají rodičky právo. Před čtyřmi lety jsem rodila v Ústecké nemocnici a hned po příchodu poslali manžela domů s tím, že budu rodit bůhví kdy. Tak jsem tedy to nejhorší, několik hodin kontrakcí strávila sama v temném pokoji, personál mě přišel zkontrolovat párkrát. Nakonec jsem porodila už 5 hodin po příchodu do nemocnice a jen díky tomu, že byl manžel poblíž nemocnice, tak to stihl.
Zajímá mě jestli mám právo nechat si doprovod po celou dobu od příjmu u sebe. Já se v takových situacích neumím bránit a tak si často nechávám líbit, že jsou na mě nepříjemní a arogantní. 😕
Rodila jsem jinde, ale přítel mohl být se mnou normálně od příjezdu až do porodu (celkem asi 10 hodin), ale byla jsem tedy celou dobu normálně na sále...

No, a týž byla na porodním pokoji? To bych řekla že jim může být fuk....já byla normálně na šestinedělí když mi vyvolali porod a já ležela sama na pokoji a začali kontrakce... Myslela jsem že tak za deset minut pořídím a ve tři ráno volala manžela...setra mi důrazně řekla ať nevolam, že kdy mi tam dá maminku tak bude muset odejít...tak jsem řekla že až tam ta maminka budez tak odejde! Nakon c me daki na porodní sál drive nez dorazil a porodila jsem v 17 hod 🙈🤣🤣🤣