icon

Čekáte mimi v srpnu 2019?

lenulka89
13. únor 2019

Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?

amitrama
31. črc 2019

@inssomnia aha, to mně je asi dávají na památku nebo nevím. Moc je nestudují, jenom kouknu a hotovo.

amitrama
31. črc 2019

Jinak mám termín na císaře 23.8. pokud se nerozhodnou vylézt dřív. Já v to teda doufám a navíc nechci aby byli v znamení panny.

denuliin
31. črc 2019

@amitrama to mam termín dle ultrazvuku. 😊Dneska vyšetření a otevřená na 1cm. Proč nemáš ráda panny ? 😊

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
amitrama
31. črc 2019

@denuliin lev je mi sympatičtější a navíc jim tak moje mamka od začátku říká že jsou to lvíčci. Ale ve finále by jsem to ovšem přežila, ale nevěřím že to tohto termínu vydržím. Asi je dobře živím odhad váhy mají oba přes 3 kg, a ještě skoro měsíc...to moje tělo fakt nemůže zvládnout.

denuliin
31. črc 2019

@amitrama wow. Tak to jsou opravdu radní na dvojčata. Nedovedu si představit, jak to dávasdávas🤔ja mám jedno 3kg a stačí bohatě 😂

amitrama
31. črc 2019

@denuliin já si říkám že to nemůže být pravda. Ale největší problém jsem měla na začátku 2 trim jak začali růst, neušla jsem víc než 3 km. Celý podbřišek mě bolel jak se to tam roztahovalo. Teď to cítím jenom někdy, to je tak nejvíc nepříjemné, jinak jsem to myslím že obstojně zvládla. Ale jsem od začátku na PN, v práci bych to nedala.

julinecka24
31. črc 2019

Ahoj holky s manželem se o mimi snažíme rok a půl a nic s toho dvakrát jsem potratila i když už máme 3 leteho kluka tak by jsme chtěli včera jsem byla na gynde a doktor mi říkal že se vajíčko uvolnilo takže vše proběhlo v pořádku doufáme že se chytil ale doktor se tvářil jako že jo takže jsem 1 dpo tak uvidíme včera jsem přišla a šla jsem si odskočit a na papíru jsem měla hlen se slabou krvi poradíte mi co to znamená děkuji??? včera jsme to radši ještě pojistili půl hodiny jsem měla nohy nahoře a pak půl hodiny jsem ležela na břiše takhle mi to poradil doktor tak uvidíme ještě mi dal ultrazvuk jak se vajíčko uvolnilo tak uvidíme jestli se chytlo všem držím palečky ať to vyjde taky :andel:

julinecka24
31. črc 2019

A to mi dal ještě ultrazvuk co si o tom myslíte vypadá to dobre

kspp1
1. srp 2019

@barbora_rozek tak já to mám přesně tak, termín 1.9. a mimčo stále hlavičkou nahoru. Na kontrolu jdu v pondělí, tak uvidím, co se domluvime s MUDr.

inssomnia
Autor odpověď smazal
amitrama
1. srp 2019

Tak holky, doufám že to zakončím dnešním datem. Dnes 0.30 mi odtekla plodova voda. Císař mi neudělají dřív než nastoupí kontrakce...a ono jako nic? Jsem zvědavá kdy se to rozjede. Držte palce. Je to zvláštní pocit vědět že už jsou tam chudacci nasucho.

inssomnia
Autor odpověď smazal
verunkaaa27
1. srp 2019

@barbora_rozek to je mi líto, ale hlavně, aby byl prcek v pohodě...já bohužel nevím, zda má hlavičku dole nebo nahoře, vůbec mi nedělají ultrazvuk a to jsem 38 týden, tak budu doufat, že bude vše ok..a držím palce 🙂

verunkaaa27
1. srp 2019

@lenulka89 pokud jde o barvu vlásků..tak já i přítel máme tmavě hnědé vlasy, ale jako děti asi do čtyř let jsme byli blonďáci :D já měla do 15 let modré oči, teď mám zelené...a naše první dcera byla modrooká blondýna a teď jí jsou čtyři a už jí vlásky tmavnou na hnědou 🙂

verunkaaa27
1. srp 2019

@amitrama já měla dcerku lehce přes 24 hodin bez plodové vody...naštěstí to ještě stihla vylézt 🙂 a byla v pořádku, ale taky to byl divný pocit 🙂

inssomnia
Autor odpověď smazal
verunkaaa27
1. srp 2019

@inssomnia nooo po tom, co jsem si prožila při těch 24 hodinách, si říkám, že nic horšího být nemůže :D :D :D porod jako takový byl už hračka, tam mi řekli, že mám tlačit jako když jsem na velké a tato rada mi fakt hodně pomohla a té se budu držet i teď 🙂 nervozní jsem trochu, protože mám úplně jiný průběh těhotenství než při prvním, tak nevím jaký bude porod jako takový, ale popravdě už se netěším na nic jiného než abych to měla už za sebou 🙂

inssomnia
Autor odpověď smazal
verunkaaa27
1. srp 2019

@inssomnia taky jsem si myslela, že ten poslední týden před termínem bude nejhorší, ale už jsem nestihla nad tím přemýšlet, protože mi praskla voda přesně týden před termínem porodu (v den kontroly v poradně) :D

matys13
1. srp 2019

tak já jdu konečně zítra zas do poradny k doktorovi a prý mi bude dělat i monitor.. těším se až toho svýho prdolu uslyším.. jestli bude spolupracovat teda :D

já si říkám jestli ten porod pak vůbec poznám.. bratrově přítelkyni voda odtejkala pozvolna, tak nevím jestli bych to vůbec poznala že to je voda a ne třeba pot :D ona pak dostala od doktora sprda že nepřišla dřív.. malá měla vodu už jen u hlavičky.. tak ji hned poslal do nemocnice

verunkaaa27
1. srp 2019

@matys13 mě se furt ptají jestli mi neodtéká plodová voda, ale taky nevím jak to poznat, protože chodím každou chvíli čůrat anebo mi samovolně uniká moč, tak fakt nevím :D při prvním porodu mi odtekla v šest hodin ráno, myslela jsem si, že jsem se počůrala, vzbudilo mě to...vzala jsem věci a šla jsem do porodnice, mám to 10 minut pěšky a stále mi ta voda tekla :D je jí tam hodně.

matys13
1. srp 2019

@verunkaaa27 jo mě se na to taky pokaždý doktor ptá jestli mi už odtekla nebo jestli neodtéká :D tak jsem mu jednou řekla že jsem si ničeho nevšimla a prý, tak to je dobrý, toho byste si všimla :D tak nevím jeslti to fakt poznám až bude čas :D ještě máme 4 týdny čas.. já si myslím že budu spíš přenášet než že bych rodila dřív.. malej sem tam kope ale jinak se u mě vůbec nic neděje :D

my máme porodnici 15 min autem. .tak jestli mě to popadne až budu doma sama, tak to jsem na sebe zvědavá :D

verunkaaa27
1. srp 2019

@matys13 no ono i těch 10 minut pěšky bude asi hodně zlí, když budu mít po cestě kontrakce :D :D poprvé právě nebyly, tak to bylo dobrý...ale teď? To si asi i tak zavolám taxíka, pokud budu doma sama :D

matys13
1. srp 2019

@verunkaaa27 já jsem domluvená s mužem.. když to začne tak přijde z práce. má ji 10 min od baráku naštěstí :D

jen abych poznala ten začátek ještě :D

verunkaaa27
1. srp 2019

@matys13 tak to se máš 🙂 můj má v práci vypnutý telefon a málokdy se k němu dostane...takže já mám smůlu :D já taky doufám, že to poznám...mám od 23 týdne poslíčky a někdy i po pěti minutách, ale třeba po hodině to zas přejde a je to zas v normě...ale když si vzpomenu na kontrakce, které mi vyvolávali, tak ty byly hodně silné...poslíčci jsou jakoby takový tlak na spodek a bolí to jako při menstruaci...

matys13
2. srp 2019

tak můj první monitor za mnou.. prý máme hraničně vysoký hodnoty. ae zatím mě s tím do nemocnice hnát nebude.. břicho se mi zvětšilo o 1 cm za ten týden a přibrala jsem 200 gramů :D ale jinak se nic nechystá.. jsem zavřená. malýmu se u mě ještě líbí

ale jak po tomhle doktorovi může někdo něco přečíst se divím.. ten škravopis je hroznej :D

amitrama
2. srp 2019

Ahoj tak už mám svoje drobečky na světě. Narodili se kolem deváté dopoledne plánovaným císařem. Nevím proč, ale nezabrala mi spinální anestezie takže mě uspali komplet. Což mě mrzí že jsem je nemohla vidět hned. Jsou v pořádku, malinko nastydli a mají glykémii, ale zítra mi je přes den dají. Dnes jsem je měla 2x. Holky, je to neskutečný pocit a láska na první pohled. Jsou k sežrání. Mají něco kolem 2,4 kg a 46 cm. Takže odhady přidali. Dělají neskutečné ksichtiky a zvuky když jsou u prsa. Zatím ale nesají. Udrželi se do krásného 36 tydne. I když je to už 12 hodin, stále jsem priblbla po narkóze, doufám že když se vzbudím už budu ok a já neumru bolestí.

matys13
2. srp 2019

@amitrama no téééda, tak to gratuluju.. jen i ty svoje poklady užívej..
hlavně že to dobře dopadlo a neměla jsi nějaký komplikace 🙂

Strana