icon

Čekáte mimi v srpnu 2019?

lenulka89
13. únor 2019

Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?

lenulka89
autor
7. srp 2019

@matys13 no jako já dnes opět čekala na autobus a opět jsem byla atrakce pro důchodce. Přitom žádné minišaty jsem neměla nebo něco vystředniho, klasika těhu kraťasy a těhu triko k tomu tenisky. Jsem si připadala jak marťan když všichni tak čuměli.

Já sladké jim jako ovoce, hodně meloun nebo broskve jako čokynu zvládnu na posezení zbastit ale snažím se to nahradit ovocem. Limonády slazené taky nepiji. Gyndařka mi řekla že mám pit magnesii tak piju magnesky nebo čistou vodu.

Tak myslím že otočit se už nemůže že tam má malo místa. Jinak mi bylo dnes 2x řečeno že nemám moc nikde jezdit... Dnes mi to řekla ráno dentistka a odpoledne mi to řekla prodavačka v dárkových předmětech 😂ta chudák tak rychle dárkově balila balíček pro mou budoucí tchyni hlavně ať jsem pryč ať nemusí volat sanitku 😀přitom já se cítím skvěle ale provizorně přebalovací podložku si do auta dám kdyby náhodou chtěla plodovka utéct a já byla zrovna někde na cestě 😀

lenulka89
autor
7. srp 2019

@inssomnia to je fajn ale šetři se...už to máš za pár 🙂takže žádné akrobacie a prudké pohyby🙂do města taky chodim. Ale vadí mi pohledy lidi a ještě když lezou před tebou pak šušky mušky a otočí se na mě. Asi nikdy neviděli těhuli... 🙄

matys13
7. srp 2019

@lenulka89 no to jo.. štěstí přeje připraveným.. tak nějak se to říká :D na mě taky pořád koukaj.. asi neviděli nikdy nikoho těhotnýho.. a nebo přemýšlej jestli jsme tak tlustý nebo těhotný :D

já to střídám.. jednou si dám třeba něco sladkýho ale pak piju zas jen perlivou vodu.. záleží jak mám chut.. ale na to sladký mě i docela přešla chut tedka
já jak kdy.. v poslední době toho ani tolik nesním.. v noci na dnešek jsem nemohla spát, malej pořád chrápal a nekopal ani na štouchání.. tak jsem se o něj začla bát.. pak jsem s ním hodila řeč a najednou mě bouchnul do ruky.. asi mu mě bylo líto že jsem byla tak vyplašená.. a za odměnu se dneska snaží kopat celej den.. takhle akční už dlouho nebyl. .v poslední době se spíš jen tak protahuje aby se neřeklo..

ted už jen vydržet doma než prdne voda a počkat na ty naše poklady..

inssomnia
Autor odpověď smazal
verunkaaa27
8. srp 2019

@lenulka89 díky za tip s přebalovací podložkou :D zrovna ráno jsem přemýšlela nad tím, aby mi jednou nepraskla voda v autě, že by to nebylo asi moc příjemný to dávat pryč z té sedačky :D takže si tam jednu taky připravím :D jinak já jsem asi do června měla furt chuť na zmrzlinu a taky díky ní ta váha lezla šíleně rychle nahoru. Ale pak jsem zmrzlinu nahradila melounem...jak je sladký, tak jsem neměla takové chutě na sladké a hlavně to bylo skvělé osvěžení v těch vedrech 🙂 ale jak jsem jedla v kuse dva měsíce meloun, tak už mě normálně přešla chuť :D

verunkaaa27
8. srp 2019

@inssomnia taky se dívám hodně na seriály a filmy a už vážně nevím na co dalšího mám koukat :D ale doporučuju příběh služebnice, i když radši až po porodu :D já si nedávno stáhla útěk z vězení, sto let starej seriál, ale furt dobrej a už mám skoro konec poslední série

inssomnia
Autor odpověď smazal
lenulka89
autor
9. srp 2019

@inssomnia křeče jsou šílený to znám.... Jsem na to brala hořčík a magnosovl ale teď mi ho gynda zakázala že bych tím zadržovala tak to musim nějak překousnout, naštěstí spím na kraji postele tak to rozdycham a nějak vstanu, včera jsem se o tom bavila s kamarádkou a prý je dobré na povolení křeče nohou propnout co nejvíc špičky prstů směrem k tělu tak aby pata co nejvíc vyčnívala ven. Nevím jestli to funguje nezkoušela jsem zatím.

Včera bylo hezké datum ale tchyna měla narozeniny tak jsem i ráda že se maličký nedral na svět dřív. Pry se začínám otevírat jsem na 2prsty ale hlavička je vysoko, takže mám odpočívat přijít to může kdykoliv. Jinak už jsem díky nastavajici dovolené gyndarky převedena do porodnice na kontroly takže to mám za rohem než jezdit přes celé město. Jsem malinko nervózní tak uvidíme 🙂

PRÝ na vyvolávání porodu pomáhá sex a včera mi to potvrdil i známý co jsem ho potkala venku s kočárem kdy hlídal malého co se narodil před 3 týdny. Pry dali číslo a večer už jeli do porodnice. Tak nám říkali i na kurzu že sperma obsahuje látku na vyvoláni porodu, ktera je obsažena i v tabletách na vyvolavačce, ale tak to určitě víš když jsi taky předporodním kurzem prošla🙂

lenulka89
autor
9. srp 2019

@verunkaaa27 no taky jsem přemýšlela jak by ta sedačka v autě schla tak mě to napadlo😀mám autopotahy v autě tak jsem ji dala pod potah na sedačku a dala zpět potah, takže nic nejde vidět a kdyžtak potah lehko pak dám do pračky na vyprání. Navíc ještě jsem dostala od gyndarky balíček vzorků a je tam i porodní vložka sólo zabalená tak ta se taky hodí do auta jako nouzovka když někam pojedu a třeba praskne voda, nevím teda kolik té vody bude jestli to vložka pohltí, ale lepší něco po ruce než nic 😀

Meloun jsem taky jedla, nedělal mi problém zbaštit půlku na posezení . Navíc je plný vody tak i na hydrataci super jelikož málo piju tak aspoň tak jsem o trochu víc do sebe navalila vodu 🙂 ale zmrzlině neodolám 🙂 navíc už nepřibiram takže v klidu 😀teď jen čekat kdy malý vykoukne na svět 😊

inssomnia
Autor odpověď smazal
verunkaaa27
9. srp 2019

děvčata, sex potvrzuji :D při dcerce jsme ho měli večer a druhý den ráno mi praskla voda :D a to jsem měla týden před termínem :D tak snad to zabere i tentokrát :D

matys13
9. srp 2019

ahoj, tak jsem byla na ozvách opět.. tentokrát to vyšlo trochu líp jak minule.. sice tam párkrát bylo víc než by mělo bejt, ale to se zrovna malej hejbal.. tak mi řekl že to byla reakce na pohyb malýho.. jinak čípek mám pořád nezkracený jen branka je na prst prý..

za týden další monitor

amitrama
9. srp 2019

Ahojky, tak už máme týden!

jsme druhý den doma, docela nečekaně nás pustili. Každý den ale docházíme k pediatrovi protože mají náběh na žloutenku a moc a Vikinka moc nepřibývá na váze. Jinak po porodu měli oba glykémií a Viki problém s termoregulací takže se z toho musíme nějak vylízat. S krmením bojujeme. Mléko se mi udělalo až třetí den a ještě moc nezvládnou vysát. Takže se pomaloučku snažíme, odstříkávám a krmím ze stříkačky + dokrm. Je to boj, ale jsou úžasní. Záhul to je, ale příjemný. Já jsem už celkem fit, jizva moc nebolí zvládám to i bez čípku na bolest ale tlak máme furt vysoký a otoky noh polevují pomalu. Tak jsem zvědavá kdy se tady objeví další miminko. Všem držím palce ať je všechno v pořádku.

lenulka89
autor
9. srp 2019

@amitrama jeee😍😍😍to jsou krásný miminka 😍😍😍 bobci malí oni se z toho vyližou a budou fit 🙂 hlavně že jste to zvládli a teď už jen ať jste všichni zdraví a ať tě mrnousci moc nezlobí ☺️😘

lenulka89
autor
9. srp 2019

@inssomnia no me vyšetřovala čípek včera a docela dost zatlačila že to pichlo... Prý :hlavička je nahoře ale už se otevírate cítíte píchnuti? Po dvou hodinach jsem začala špinit. Co to? Hned jsem volala na gyndu a prý že to je z toho vyšetření že se nemusím bát... Tak dneska ještě malinko špinim ale už to není tak hrozné jak včera..

Kompresni podkolenky jsem si koupila já a teda jako žádnou úlevu necítím přijde mi to jak vyhozené peníze mě na to pomáhá spíše že si podložím nohy směrem nahoru polštářem. Punčochy jsem nezkoušela.
Lustrovala jsem net a otevírat se můžu klidně i měsíc takže to neberu jako "poplach" jsem zvědavá kdy to začne 😁břicho tvrdne pořád.
Dnes je horko a já znova vyprala všechny oblečky pro dítě. Mela jsem je nachystané ale mela jsem je v nové komode a ten smrad novoty mi zasmradil oblečky takže znova... 🙄Aspoň se nenudim 😁

lenulka89
autor
9. srp 2019

@verunkaaa27 no chlap po mě skočil předevčírem a to byly tlaky že jsem myslela že z toho porodim...😀Tak jsem mu řekla ať přestane že mám strach že z toho ještě porodim... A zvolili jsme jinou alternativu jelikož chudák skučel že má plné koule 😂

lenulka89
autor
9. srp 2019

@matys13 no on když se tam hodně hýbe tak to děla neplechu na grafu... To dělá i mě...

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
amitrama
10. srp 2019

@inssomnia je to zvláštní ale vůbec necítím deficit spánku. Krmit musíme každé 3hodiny a když jsem na to sama tak mi to zabere 1 až 2 hodiny. Někdy si to ulehcim sunarem, ale to minimálně. Chci aby se konečně rozbumbali z prsu. Jinak dnes se náš kocour malinko pomstil a vyčural se do jednoho hnizdečka. No není na čas ještě věnovat se jemu. Když jsem se vrátila z porodky s těma dvěma uplakankami, tak ke mně ani nechtěl. V noci mi ale vleze do postele a já pak chytám infarkty ze jsem nekoho zalehla.

amitrama
10. srp 2019

@lenulka89 právě jak jim z té žloutenky nebylo dobře tak byli hodní až moc. Také bezbranné tělíčka. Od včerejška je jim ale o poznání lépe a začínají hlásky sílit.

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
verunkaaa27
11. srp 2019

@inssomnia super, tiše závidím :D já mám pořád jen ty bolestivý poslíčky, takže jakmile mi začnou, tak hned čučím na hodinky, abych mohla počítat čas mezi nimi :D držím palce, aby vše proběhlo v pohodě a hlavně rychle 🙂

matys13
11. srp 2019

@inssomnia tak to se máš.. mě jen sem tam pobolívá podbřicho ale jinak se u mě vůbec nic neděje.. já už bych to taky chtěla mít za sebou

lenulka89
autor
12. srp 2019

@inssomnia jak jsi dopadla? Už máš prcka u sebe? 🙂 mě v sobotu odešla zátka a zatím se nic neděje 🙄

verunkaaa27
12. srp 2019

tak u mě je den D .Po pravidelnych kontrakcich po seste hodine ted rano jsem sla do porodnice.Voda praskla a jsem otevrena na 3 cm, to je vice nez poprve :D ale je jeste cas, jsem na pokoji. ale KONEČNE 🙂

matys13
12. srp 2019

@verunkaaa27 ti zavidim. Ja se snad niceho nedockam.. Snad to budes mit rychle za,sebou

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
Strana