Čekáte mimi v srpnu 2019?
Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?
@inssomnia rozumím ti.. mě tedka zas trochu bere strach z porodu.. ne přímo z něj, ale že se něco nepovede a něco se stane malýmu.. ještě máme fůru času a on to asi všechno chce dohnat, břicho se mi pořád zvětšuje, jen by občas mohl víc kopat.. sem tam je to hroznej lenoch :D ale až si ho budu moct pochovat, na to se hrozně těším
@matys13 no mi se dítě taky moc nehybe.. Ale bude to pan někdo dneska vubec na kontrole v porodnici Nespolupracoval. Na ozvach spal když ho sestra probudila tak zachvili usl znova chudák tak to vzdala že to nemá cenu točit ozvy mimča když spí. U pana doktora zase řádil že ho nemohl pořádně zkontrolovat a přeměřit že se prý pořád hýbe. Byla jsem tam 25 minut ....! To už je 3 jiný člověk co mě vyšetřoval za těhotenství a příště bude zase někdo jiný, opravdu se necítím dobře když frndu ukazují pokaždé někomu jinému. dle doktora prý si ještě týden v bříšku pobude... Tak jsem zvědavá protože přesně za týden bych měla mít termín...
@lenulka89 tak aspon že nejsem sama komu se dítě moc nehejbe.. jsem si myslela že jak je už takhle velký a nemá místo tak že ucítím každej malej pohyb co udělá.. ale on se asi trefuje tak dobře že o něm vůbec nevím.. ale když se dělaj ozvy tak malej i docela spolupracuje. tak to jde 🙂
@matys13 no místa moc nemá ale na svět se ještě nechystá. Je pořád v klidu poslední dobou, občas do něj stouchnu jestli jako" žije " ale moc toho pohybu neudělá, spíše jakoby jen zatlači na břišní stěnu. Asi vyspává a až bude na světě tak bude řvát jak tur při mém štěstí 😀
@lenulka89 hele ten můj prakticky totéž.. sem tam přes den když mu dám víc cukru tak se taky projeví, ale jinak toho pohybu taky moc neudělá no :D kolikrát ho necítím celej den.. proto už chci porodit. abych se o něj nemusela tolik bát..
neříkal, ale prej to na ultrazvuku není vidět
@matys13 no my si včera dali s chlapem v cukrarně pohár výjimečně , to byly rány 😀 kdybych nevěděla, že už je tak velký, že už se nemůže otočit tak si myslím, že dělá kotrmelce😂od rána když jsem přišla od doktora tak žádný pohyb doma.Asi ho ty kreace na vyšetření ultrazvukem zmohly natolik že spí 😁
@amitrama aspoň že nelita po hospodách, jen ať se stará co si udělal to má 😁zase aby se ti tam ty miminka vešly aby neměly málo místa... To máš dvojkombinaci? 🙂 no jsem ráda za jedno a máš můj obdiv.... S takovým parnikem se musíš docela dost nadřit🙄🤔
Taky chodím doma tak lažo plážo... 😁Nejčastěji něco volného hodim přes sebe a bez kalhotek a podprdy, nemam rada když mě to tlačí v podbřišku. Chtěla jsem si koupit ty těhu kalhotky se sníženým pasem ale jak jsem je rozbalila a videla ten zadek tak jsem je zase rychle vrátila zpatky do regálu😁plena by se mi tam snad i vešla jak byly oooobrovske😀
@lenulka89 kočárek mám dvojkombinaci, ale dokoupili jsme i autosedačky které jsou s ním kompatibilní. Toho se nejvic bojím, že v zime s fusakem už se nevejdou. Ale zase lepší je mít vedle sebe než za sebou, to je jak autobus a blbě se ovládá. Hlavně že projedu 80 cm dveřmi. Už se těším až ve velkém začneme s kočárem jezdit, zatím by se vešli i oba do jedné korby.
@amitrama no dítka budou přibirat na váze a tím se bude zvyšovat i zátěž... To máš posilovnu zdarma 😀tak třeba na zimu už vyměniš korbu za sporťák. Já včera koupila malému zimní kombinézu na 3-6mesicu a přeměřila to ze zvědavosti v korbě a jako tak tak.... Myslím že po novém roce bude už sporťák 😀vůbec nemám odhad jak ty děti rychle rostou ale prý to je rychlost 😀
@lenulka89 já se včera vydala do města do obchodu když je chlap v práci a normálně je ta cesta na chvíli.. ae já si dělala pořád pauzy.. abych to vůbec udejchala.. někam se mnou jít je pro něj utrpení.. pořád musí chodit pomalu a zastavovat se :D
já tedka chodím už jen k doktorovi.. a tam vyražím za 20 min.. tak uvidíme co se dneska dozvím 🙂

@inssomnia mě tohle říkaj všichni okolo.. jak se potom nevyspím.. že budu vstávat co 2 hodiny kvůli krmení.. ale oni na dítě nemuseli čekat 5 let.. pro mě to nebude povinnost ale radost..i kdybych byla unavená, tohle k tomu patří a já se na to těším😍