icon

Čekáte mimi v srpnu 2019?

lenulka89
13. únor 2019

Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?

matys13
14. srp 2019

@inssomnia mě tohle říkaj všichni okolo.. jak se potom nevyspím.. že budu vstávat co 2 hodiny kvůli krmení.. ale oni na dítě nemuseli čekat 5 let.. pro mě to nebude povinnost ale radost..i kdybych byla unavená, tohle k tomu patří a já se na to těším😍

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
14. srp 2019

@inssomnia rozumím ti.. mě tedka zas trochu bere strach z porodu.. ne přímo z něj, ale že se něco nepovede a něco se stane malýmu.. ještě máme fůru času a on to asi všechno chce dohnat, břicho se mi pořád zvětšuje, jen by občas mohl víc kopat.. sem tam je to hroznej lenoch :D ale až si ho budu moct pochovat, na to se hrozně těším

lenulka89
autor
14. srp 2019

@amitrama poporodní pas jsem si kupovala taky. Měla jsem před těhu vel xs a pas jsem si koupila sko tak jsem zvědavá jak se do něj pak nasoukam zda se mi malý... Uvidíme.... No já mám kočár o šířce 45cm, s kočárem pro dvojčata bych neprojela dveřmi když mám dveře 80tky...

lenulka89
autor
14. srp 2019

@matys13 no mi se dítě taky moc nehybe.. Ale bude to pan někdo dneska vubec na kontrole v porodnici Nespolupracoval. Na ozvach spal když ho sestra probudila tak zachvili usl znova chudák tak to vzdala že to nemá cenu točit ozvy mimča když spí. U pana doktora zase řádil že ho nemohl pořádně zkontrolovat a přeměřit že se prý pořád hýbe. Byla jsem tam 25 minut ....! To už je 3 jiný člověk co mě vyšetřoval za těhotenství a příště bude zase někdo jiný, opravdu se necítím dobře když frndu ukazují pokaždé někomu jinému. dle doktora prý si ještě týden v bříšku pobude... Tak jsem zvědavá protože přesně za týden bych měla mít termín...

lenulka89
autor
14. srp 2019

@inssomnia hlavně že se bobek nabašti... 🙂 jj vložky do podprdy taky mám nabalene 😊

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
14. srp 2019

@lenulka89 tak aspon že nejsem sama komu se dítě moc nehejbe.. jsem si myslela že jak je už takhle velký a nemá místo tak že ucítím každej malej pohyb co udělá.. ale on se asi trefuje tak dobře že o něm vůbec nevím.. ale když se dělaj ozvy tak malej i docela spolupracuje. tak to jde 🙂

lenulka89
autor
14. srp 2019

@inssomnia tak to doufám že bude u mě stejný, dnes na ozvy prospal ikdyž do něj pořád sestra stouchala,nakonec řekla že ozvy dnes nemají smysl. Za to na vyšetření UZ řádil že ho doktor vyšetřit pořádně nedovedl😀asi bude po chlapovi ten taky nemá rád doktory 😀

matys13
14. srp 2019

@inssomnia já nevím proč, ale pořád se bojím že se malej uškrtí jak ho budu tlačit protože bude mít pupečník okolo krku :(

lenulka89
autor
14. srp 2019

@matys13 no místa moc nemá ale na svět se ještě nechystá. Je pořád v klidu poslední dobou, občas do něj stouchnu jestli jako" žije " ale moc toho pohybu neudělá, spíše jakoby jen zatlači na břišní stěnu. Asi vyspává a až bude na světě tak bude řvát jak tur při mém štěstí 😀

lenulka89
autor
14. srp 2019

@matys13 a to ti říkal doktor že má šňůru kolem krku?

matys13
14. srp 2019

@lenulka89 hele ten můj prakticky totéž.. sem tam přes den když mu dám víc cukru tak se taky projeví, ale jinak toho pohybu taky moc neudělá no :D kolikrát ho necítím celej den.. proto už chci porodit. abych se o něj nemusela tolik bát..

neříkal, ale prej to na ultrazvuku není vidět

inssomnia
Autor odpověď smazal
lenulka89
autor
14. srp 2019

@matys13 no my si včera dali s chlapem v cukrarně pohár výjimečně , to byly rány 😀 kdybych nevěděla, že už je tak velký, že už se nemůže otočit tak si myslím, že dělá kotrmelce😂od rána když jsem přišla od doktora tak žádný pohyb doma.Asi ho ty kreace na vyšetření ultrazvukem zmohly natolik že spí 😁

matys13
14. srp 2019

@inssomnia však jo. proto už bych to ráda měla za se bou.. abych tohle taky mohla vypustit z hlavy.. ale zatím je mu u mě dobře a porod se asi ani nechystá. .beztak budu přenášet až do září :D

matys13
14. srp 2019

@lenulka89 no hele, tak to si v pátek po kontrole asi taky dojdu koupit nějakej ten zákusek at se mi malej taky jednou pořádně ozve :D ale docela i chut na to mám :D

lenulka89
autor
14. srp 2019

@matys13 jen si dej 😊já si zítra udělám na oběd čočku, když to vypadá že do termínu se mimčo nenarodí, pak už ji jist nebudu moct... 😁😂

matys13
14. srp 2019

@lenulka89 téda ale ty nemáš špatný nápady.. taky jsem ji dlouho neměla a chut by na to i docela byla :D

amitrama
14. srp 2019

@lenulka89 no já jsem si ho koupila podle tabulky jak to tam bylo číslované takže M a je mi velký, zkusím ho vyměnit, ale štve mě to. Jak jsem se vrátila z porodky tak můj muž litá po lékárnách, zdrav.potrebach a tak. Je jak hadr 😄

amitrama
14. srp 2019

@inssomnia tak ten model bych chtěla vidět 😄😄😄. Mně stačí můj domácí outfit - síťované kalhotky a rozepnutý župan. Prostě celý den kozy ven 😀 Ale klidně bych si půjčila jednu tvoji bowlingovou kouli.

lenulka89
autor
15. srp 2019

@amitrama aspoň že nelita po hospodách, jen ať se stará co si udělal to má 😁zase aby se ti tam ty miminka vešly aby neměly málo místa... To máš dvojkombinaci? 🙂 no jsem ráda za jedno a máš můj obdiv.... S takovým parnikem se musíš docela dost nadřit🙄🤔

Taky chodím doma tak lažo plážo... 😁Nejčastěji něco volného hodim přes sebe a bez kalhotek a podprdy, nemam rada když mě to tlačí v podbřišku. Chtěla jsem si koupit ty těhu kalhotky se sníženým pasem ale jak jsem je rozbalila a videla ten zadek tak jsem je zase rychle vrátila zpatky do regálu😁plena by se mi tam snad i vešla jak byly oooobrovske😀

lenulka89
autor
15. srp 2019

@matys13 tak určitě 😁dokud nekojim tak se ještě nabažim věci jako je čočka, brokolice, květák, zelí.... 😁Pak už to jist nebudu moct jinak prcek bude pořád řvát že ho bolí bříško 😔😕

matys13
15. srp 2019

@lenulka89 jen kdybych v poslední době nebyla tak líná.. mě se nechce dělat vůbec nic.. jen spát.. ale to zas nemůžu dělat celej den :D kdyby se šlo vyspat do zásoby, tak tedka je vhodná doba :D

amitrama
15. srp 2019

@lenulka89 kočárek mám dvojkombinaci, ale dokoupili jsme i autosedačky které jsou s ním kompatibilní. Toho se nejvic bojím, že v zime s fusakem už se nevejdou. Ale zase lepší je mít vedle sebe než za sebou, to je jak autobus a blbě se ovládá. Hlavně že projedu 80 cm dveřmi. Už se těším až ve velkém začneme s kočárem jezdit, zatím by se vešli i oba do jedné korby.

lenulka89
autor
16. srp 2019

@amitrama no dítka budou přibirat na váze a tím se bude zvyšovat i zátěž... To máš posilovnu zdarma 😀tak třeba na zimu už vyměniš korbu za sporťák. Já včera koupila malému zimní kombinézu na 3-6mesicu a přeměřila to ze zvědavosti v korbě a jako tak tak.... Myslím že po novém roce bude už sporťák 😀vůbec nemám odhad jak ty děti rychle rostou ale prý to je rychlost 😀

lenulka89
autor
16. srp 2019

@matys13 já taky jen ležím nebo spím... To je normální 😀už nikam nechodím,všude posilám chlapa kde nemusím jít já osobně 😀

matys13
16. srp 2019

@lenulka89 já se včera vydala do města do obchodu když je chlap v práci a normálně je ta cesta na chvíli.. ae já si dělala pořád pauzy.. abych to vůbec udejchala.. někam se mnou jít je pro něj utrpení.. pořád musí chodit pomalu a zastavovat se :D

já tedka chodím už jen k doktorovi.. a tam vyražím za 20 min.. tak uvidíme co se dneska dozvím 🙂

Strana