Čekáte mimi v srpnu 2019?
Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?
@lenulka89 jako já byla u doktora a je mi z toho trochu smutno.. prý se u mě vůbec nic nechystá.. nález se vůbec nijak nemění.. malýmu je tam sice pořád dobře, ale už by se to mohlo začít aspon trochu hejbat.. ale neděje se vůbec nic..
tak prý máme sexovat, mám bejt pod peřinou kvůli teplu a taky si dávat koupele nebo teplý sprchy :( ale ani tak se nemusí začít něco dít :(
@matys13 mě ozvy prospal a vyšetření se promrskal že ho nemohli ani vyšetřit. Na svět se mu nechce prý. Jsem sice na 2 prsty ale to už jsem týden a nevypadá to, že by se nějak dral na svět. Navíc zátka už mě odešla(nevím jestli celá nebo část nevím kolik toho může být). Myslím že budu přenášet. Taky bych zkusila sex ale nevím jestli tím malému neublížím když už jsem tak načla... Aby nějakou infekcí ještě nedostal 🙄
@lenulka89 mě taky ozvy chtěl prospat.. museli jsme ho budit.. i sestra říkala že spát může odpoledne.. ale taky to u mě nevypadá.. taky si myslím že budu trochu přenášet..a s tím sexem si taky nejsem jistá jak to máme udělat.. oba jsme silnější postavy taky bych nerada malýmu nějak ublížila. a i tak to ani nemusí pomoct 😒
@matys13 sestra ho budila ale vydržel tak minutu a zachvili spal zase 😀tak řekla že ozvy nemají cenu když spí a záznam ukončila. No já se bojím že když jsem už třeba odzatkovana že se k němu něco špatného může dostat,jinak se sexem by nemusel být problém. Ještě jsem četla že je na vyvoláni porodu dobre si masírovat bradavky a má se pít čaj z maliniku a nebo odvar myslím z lněneho semínka.
@matys13
@lenulka89 ony ty naše děti i v bříšku nejsou blbé. My při prvním měli sex i čtyřikrát denně až nás to už nebavilo, pila jsem a jedla všechno možné a kluk přišel na svět až 9 dní po termínu. Tak to asi mělo být. Někde jsem četla, že vědci neví, jestli porod spouští maminka nebo miminko ale přikládají se spíše k miminku.
@barbora_rozek no taky to tak vidím, včera jsme si udělali hezky večer, dali jsme horkou koupel, vínko a pak sex a nic z toho. Vypada to spíše jak kdyby se léčil po flamu je jakýsi líný se sotva i pohnout... Tak se tu s chlapem posťouchava aby aspoň nějaký pohyb vykonal.
@lenulka89 syn byl taky takový líný v bříšku ani na svět se mu nechtělo, ale teď je správnák, je takový rozvážný kliďas, žádný divočák, jak jiné děti
@barbora_rozek jeee kéžby byl taky takový hodný 😊
@matys13 jo to už mě píchá delší dobou... No my vanu nemáme, takže sprcha. No hold budeme si muset ještě počkat 😀jen mě štvou křeče na které jsem předtím brala od neurologa hořčík tak teď se s tím musím poprat sama jelikož hořčík nesmím brát:( Je to boj... Ještě teď mě bolí lytko do kterého jsem ráno dostala křeč 😕
Dnes 38+2. Na ozvách jsem myslela, že ta naše princezna chce už vystupovat. Ale prý se to už chystá adekvátně k těhotenskému stáří, takže cca za 7-10 dní ji můžem mít na světě.
@barbora_rozek čilá holčička 😊ten náš lenoch radši ozvy prospi a nenechá se probudit ani sestřičkou😁
no to noční vstávání v těhotenství na záchod mi vůbec nechybí, ale je to dobrej nácvik na mimčo :D prcek se budí v rozmezí 2-4 hodin jak přes den, tak i přes noc...dcerka mi spala i 15 hodin v kuse, tu jsem musela na krmení kolikrát i budit, ale Vašík má snad budík v hlavě :D nevím jak jste na tom ostatní, ale přijde mi, že mi snad vypadnou vnitřnosti spodkem ven, už abych tohle hrozný období měla za sebou a mohla se normálně pohybovat a hlavně fungovat.
@matys13 no to snad uteče už to nemůže trvat tak dlouho.. Já dnes po doktoru dopadla s tím že mimčo má dost místa a plodovky má taky dost. Mám přijít v pondělí a domluvit se na případném vyvoláni porodu. Do té doby mame hodně sexovat, pít víno a dlouhé procházky-s těma oteklyma nohama a kotnikama no nevím... Jinak otevřená pořád na 2 prsty už 3tyden! Jsem myslela že to bude šup šup a ono omyl:( jsem naivní 😁😂snad si to prdolka do pondelka rozmysli a půjde sám.... Nechci postupovat nic nasilim v péči doktorů..

@matys13 mě včera přišla návštěva tak že zajdu za barák do pekarny na snídani když přišli ráno 😀najednou strašné křeče a nevím co ještě, že jsem musela zpomalit... Za půl hodiny jsem byla zpátky jinak jsem do 10minut doma. Naštěstí mám tu nemocnici tady zarohem a jsem tam už převelena takže v klidu ale tak 20minut mi ta chůze zabere🙄horší jak babka o berlich 😁
Jsem zvědava kdy se malý rozhodne jít na svět... Mohl by v neděli když bude chlap doma ať mám klid že tam nějak dojdu s pomoci😀