Čekáte mimi v srpnu 2019?
Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?
@matys13 gratuluji, malý je pěkně kulaťoučky 🙂 Jaké má míry?
Neboj bolest pomine. Taky jsem si druhý den když mě nutili vstát a jít do sprchy říkala, že to nedám a nevím jak budu skákat kolem prcků a ono to šlo. Když ti budou něco nabízet na bolest tak to neodmítej. Ženské tělo je obdivuhodné jak se se vším dokáže popasovat. A i absence spánku nebrání normálnímu fungování. Hlavně si malého užívej, to je nejlepší lék na bolest.
@inssomnia dudlíky :D přesně vím o čem mluvíš. Já je ze začátku ani nechtěla dávat, ale když jsem viděla jak náruživě si cucají ručičky tak jsem je vyndala. A začal teror :D. Jak už se víc roztahují tak je mám každé ve vlastním hnízdečku a každé z jedné strany. A jenom se otáčím buď s kozami nebo nandavat dudlíky.
@inssomnia no tak já to tak mám pořád. Říká se že se mliko tvoří podle potřeb miminek. No jsou to už 3 týdny a nemyslím si. Už několik dní zkouším dávat jenom prso a jak říkáš nic jiného nedělám jenom kojim. Nakojim jedneho a druhý řve a tak je to furt dokola. Dala jsem si závazek že vydržím do 1 měsíce což už bude v pondělí a pak to začnu střídat s UM. Nechci být otrok kojení.
@amitrama my jen vime ze vazi 3630 g.. Delku nevine protoze ma sisatou hlavicku jak mi nesel ven.. Dneska co mi malyho po 9 dali je to poprve co jsem si lehla.. Aspon chvili me ty stehy nebolej.. A to me dneska jeste nutili cipky na stolici.. Jak mi ji dali tak asi po 5 min co jsem musela lezet jsem bezela na zachod.. takovy 2 maly kralici bobky jen.. Ale prj jim to staci
@inssomnia tak ono mi proste netece mliko.. Tedka jsme se sesstrou vazilin. Oba i kontrolovala jestli saje.. Alw jelikoz dneska nedostal nic, taj mu dali nejakej prikrm.. On ma i trochu horecku.. Namerila jsem mu 37,7.. Ale zas bylo dneska vedro.. Pokud v noci zas nic, tak mam na ne zas zvonit
@inssomnia ja budu verit ue se to rozjede.. Kdyz ne, tak hold prikemy no.. Nebudu se z toho veset na hlavu.. Jen jsem nevedela ze to muze takhle trvat..
Tak to jsi dobra.to bych ja nemohla.. Jako zvedat se s tim je makacka..,ale doufam zs se to zlepsi uz trochu.. Tedka me to tam spis pali kdyz se zvedam.. Ale zas budu mit problemy vytlacit nejakej bobek.. Tam to citim skoro porad

Tak i ja se hlasim.. Termin byl v sobotu ale vcera v 1:50 si malej ptokopnul bszenek..tak jsme jeli..malej sd narodil vcera po urputnem boji ve 21:30..museli mi ho z bricha vytlacit protoze me to neslo..a aby toho nebylo malo, musela jsem 2 hod po porodu na operaci