icon

Čekáte mimi v srpnu 2019?

lenulka89
13. únor 2019

Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?

matys13
28. srp 2019

Tak i ja se hlasim.. Termin byl v sobotu ale vcera v 1:50 si malej ptokopnul bszenek..tak jsme jeli..malej sd narodil vcera po urputnem boji ve 21:30..museli mi ho z bricha vytlacit protoze me to neslo..a aby toho nebylo malo, musela jsem 2 hod po porodu na operaci

lenulka89
autor
28. srp 2019

@matys13 se těšil na svět proto kopal až prokopal☺️moc gratuluji 💐krásný a kolik vlasku má ☺️hlavně ať jste oba zdraví a miminko ať dělá jen samou radost😘 já to budu mít asi na vyvoláni:( už chci mít maličkeho taky u sebe ☺️

matys13
28. srp 2019

@lenulka89 dekuji..ae bylo hrozne tezky ho na svet dostat..na takovou bolest jsem pripravena nebyla

lenulka89
autor
28. srp 2019

@matys13 bylas ale silná a zvládla jsi to 🙂 a jakto že byla ještě potřeba operace?

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
28. srp 2019

@lenulka89 ja jsem potom porad krvacela nejak silne..ztratila jsem hodne krve

matys13
28. srp 2019

@inssomnia jsme zvlas..jestr jsem nevstals..mam malo krve a nizkrj tlak..pty byvh se o nej nrmohpla postarat jeste

matys13
28. srp 2019

@inssomnia vlasaty je fakt krasne.. Ae porad jen spi😁

lenulka89
autor
28. srp 2019

@matys13 aha:( no tak přeji ať tě dají co nejdříve do kupy abys byla brzo fit a mohla jít s maličkým domu 🙂 jsem ráda že to dobře dopadlo 🙂 a chlap s tebou byl celou dobu nebo jsi rodila sama?

matys13
28. srp 2019

@lenulka89 on prijel az po klistyru

inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
28. srp 2019

@inssomnia sila by byla kdyby me tak nebolel ten nastrich.. Otoceni na bok je nocni mura, stejne tak z postele vstat.. Jak se mam takhle starat o prcka to nevim

matys13
28. srp 2019

@lenulka89 neboj, za chvili se taky dockas

inssomnia
Autor odpověď smazal
amitrama
29. srp 2019

@matys13 gratuluji, malý je pěkně kulaťoučky 🙂 Jaké má míry?
Neboj bolest pomine. Taky jsem si druhý den když mě nutili vstát a jít do sprchy říkala, že to nedám a nevím jak budu skákat kolem prcků a ono to šlo. Když ti budou něco nabízet na bolest tak to neodmítej. Ženské tělo je obdivuhodné jak se se vším dokáže popasovat. A i absence spánku nebrání normálnímu fungování. Hlavně si malého užívej, to je nejlepší lék na bolest.

amitrama
29. srp 2019

@lenulka89 tak kočko, pokud se nepletu už jenom ty nám chybíš. Držím palce ať to máš brzy taky za sebou a všechno jde jako po másle :D

amitrama
29. srp 2019

@inssomnia dudlíky :D přesně vím o čem mluvíš. Já je ze začátku ani nechtěla dávat, ale když jsem viděla jak náruživě si cucají ručičky tak jsem je vyndala. A začal teror :D. Jak už se víc roztahují tak je mám každé ve vlastním hnízdečku a každé z jedné strany. A jenom se otáčím buď s kozami nebo nandavat dudlíky.

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
amitrama
29. srp 2019

@inssomnia no tak já to tak mám pořád. Říká se že se mliko tvoří podle potřeb miminek. No jsou to už 3 týdny a nemyslím si. Už několik dní zkouším dávat jenom prso a jak říkáš nic jiného nedělám jenom kojim. Nakojim jedneho a druhý řve a tak je to furt dokola. Dala jsem si závazek že vydržím do 1 měsíce což už bude v pondělí a pak to začnu střídat s UM. Nechci být otrok kojení.

inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
29. srp 2019

@inssomnia taky se bojim pohnout.. I to kojeni vleze je na me narocny na vstavani.. Neprijde mi ze by se mi ta jizva nejak lepsila.. Asi ji tam budu mit dlouho.. A,navic malej dneska porad breci.. Ani tu bradavku mu neumim poradne nabidnout.. Jen jj ocumlava

matys13
29. srp 2019

@amitrama my jen vime ze vazi 3630 g.. Delku nevine protoze ma sisatou hlavicku jak mi nesel ven.. Dneska co mi malyho po 9 dali je to poprve co jsem si lehla.. Aspon chvili me ty stehy nebolej.. A to me dneska jeste nutili cipky na stolici.. Jak mi ji dali tak asi po 5 min co jsem musela lezet jsem bezela na zachod.. takovy 2 maly kralici bobky jen.. Ale prj jim to staci

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
29. srp 2019

@inssomnia jak sis je jako vyndala? Se zrcadkem a nejakejma nuztickama? Bych se bala ze tim neco zkazim..

matys13
29. srp 2019

@inssomnia tak ono mi proste netece mliko.. Tedka jsme se sesstrou vazilin. Oba i kontrolovala jestli saje.. Alw jelikoz dneska nedostal nic, taj mu dali nejakej prikrm.. On ma i trochu horecku.. Namerila jsem mu 37,7.. Ale zas bylo dneska vedro.. Pokud v noci zas nic, tak mam na ne zas zvonit

inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
30. srp 2019

@inssomnia ja budu verit ue se to rozjede.. Kdyz ne, tak hold prikemy no.. Nebudu se z toho veset na hlavu.. Jen jsem nevedela ze to muze takhle trvat..

Tak to jsi dobra.to bych ja nemohla.. Jako zvedat se s tim je makacka..,ale doufam zs se to zlepsi uz trochu.. Tedka me to tam spis pali kdyz se zvedam.. Ale zas budu mit problemy vytlacit nejakej bobek.. Tam to citim skoro porad

Strana