icon

Čekáte mimi v srpnu 2019?

lenulka89
13. únor 2019

Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
amitrama
30. srp 2019

Ty jo holky, to jsem netušila že je to až takto náročné 🥺. I když mám stále menší trauma z mého císaře, já byla fit už týden po porodu. Teď už skoro ani nevím že jsem měla břicho rozříznuté.

amitrama
30. srp 2019

My dnes 4 týdny, to letí... hrůza. Už se hezky snaží udržet hlavičku a je vidět že víc vnímají a pozorují. Jinak jaký názor máte na očkování? Nám kvůli nezralosti byli doporučené snad všechny. Téma očkování jsem tak nějak vytěsňovala s tím že je o tom mnoho názorů a budu to řešit až se nas to bude tykat, což je teď.

lenulka89
autor
30. srp 2019

@amitrama no jsem poslední... Dnes hamiltonuv hmat a v úterý jdu na vyvoláni porodu do porodnice. Shodila jsem 2kila od pondělka. Snažím se mu pomoct jak můžu a on ne a ne jít ven... Denně min. 50 dřepu a vybiham schody v paneláku do 6patra. Sex a víno a sprcha nepomáhá:(

matys13
30. srp 2019

@lenulka89 tak to je mi lito.. Nevim jestli muj porod byl takovej kvuli vyvolani nebo ne, ale ty to urcite zvladnes lip jak ja.. Ja se zpetne vidim jako peknyho sraba. Ale hlavne ze je malej venku.. Dneska jsem si dokonce i sama dosla na velkou.. Sice to utirani boli jak cert, ale hlavne ze jsem to zvladla.. Ted se jen rozkojit.. Ale ja verim ze to zvladneme..

A tove budu drzet palce.. Urcite to zvladnete rychle

matys13
30. srp 2019

@inssomnia hele tak dlouho jsem tu potrebu odkladala az to ze me vyjelo bez jakykoli snahy ven.. Takze docela dobry.. Jen to utirani pekne boli.alw aspon vim ze to jde i bez cipku😁

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
lenulka89
autor
30. srp 2019

No tak jsem dopadla tak že trpím doma s bolestma jak kráva... Od 15h po 5minutach šílene křeče do podbřišku, v porodnici jsem byla v 17h s tím že mám bolesti. No poslali mě s cipkama domu že to mám kdyztak blízko kdyby se to rozjelo. Tak ležím a pořád ty samé bolesti po 5minutach tak zhruba 15sekund v křečích už nevím jak se hnout 😪se máte že to máte za sebou. Mám do porodnice dojít až mi poteče plodovka a nebo až ty křeče budou trvat pořád že nebudu schopna se hnout... :( no nevím jestli dnes usnu... :(

matys13
30. srp 2019

@inssomnia mno tak zitra bych mela jit domu.. Ale nevim jak to bude. Malej je lenoch a ten trosek mlika musim odsat aby ho pak mohl snist smichany s tou nahrazkou. Uz takhle vycuranej prcek je

matys13
30. srp 2019

@lenulka89 me to zni jako kontrakce ale.. Kdyz je mas porad a nic na to nepomaha.. Ale oni se i tak jeste muzou stupnovat

inssomnia
Autor odpověď smazal
amitrama
31. srp 2019

@lenulka89 držím palce, dnes je poslední šance mít srpnatko 😊

amitrama
31. srp 2019

Dnešní noc ta teda byla... Od půlnoci do půl páté jenom řev a řev. Už jsem nevěděla co dělat, bolavé bříška. Nemohli ani únavou usnout. Asi ta půlka hermelínu včera nebyl dobrý nápad 🙊 a to jsem je včera u Dr chválila že vědí kdy je noc a hezky spinkají.

matys13
31. srp 2019

@amitrama ale kazdy dite musi sem tam pozlobit..

Jinak my musime zustat v nemocnici.. Malej ma zloutenku.. A to jsem ho slunila.. Jsem to rano obrecela.. Uz jsem chtela domu..

Ale ja se rozkojila.. V noci jsem jen odsavala aby mel aspon trosek, prisla jina smena, vzali mi ondru a pak ho donesli jen na jidlo.. A pry at to zkusim z prsu a on se zakousnul a bastil.. Podle sestry toho vypil docela dost

amitrama
31. srp 2019

@matys13 no to sice ano, já to beru že chtějí pozornost nebo se pomazlit, ale toto mi trhalo srdce. Úplně se prohybali a kroutili jak je to bolelo. Cvičení s nožičkami, masáž bříška vůbec nepomáhalo. Nejlepší bylo asi je mit otočené na bříšku tak se nejlíp vyprdeli, ale byla to teda jízda.
O malého se neboj, trošku solarka a bude fit domů.
Kojení je věda, není to automatické. Je potřeba aby i mrně se to naučilo. U nás to trvalo týden než se dalo říct že se prisali. Navíc já mlíčko ani pořádně neměla. A ty nevíš kolik vypil? Nevazis si ho před a po jídle? My dlouho jeli jenom na 5 ml. Teď se to už zvýšilo, jedno kojení každý tak 50 ml a k tomu přidám UM ať nemají hned hlad nebo lahvičku s odstrikat mlíkem.

matys13
31. srp 2019

@amitrama tak malymu to tahani slo docela rychle.. Je. To mlezivo se mi tahat nechtelo.. Ja ho nemam u sebe. A poprve moje vypil dneska rano a to mi rekli ze vypil 15.. A ze pry hezky pribira.. Ale jinak jsme vazeni zkouseli, ale kdyz jsem nemela mliko tak zbytecne

inssomnia
Autor odpověď smazal
amitrama
31. srp 2019

@inssomnia přesně, to teplicko jsem taky vypozorovala. Zase je pres den dávám do jedneho hnizdečka at se navzájem zahřívají a mám přes ně přehozený jenom lehký pléd, který stejně vždy někdo odkope. Ale jak jsou u sebe tak se sice občas fackuji, ale spí dobře.

amitrama
31. srp 2019

@matys13 tak ty ho od prvního dne nemáš u sebe? Ta žloutenka je jak za trest.

matys13
31. srp 2019

@amitrama ja ho u sebe nemela ve stredu kvuli slabosti po operaci, ve ctvrtek a v pagek jsem ho u sebe mels, ald jak jem nemela co kojit tak mel hlad a ja musela porad otravovat sestry.. No a dneska mi ho zas vzali a nosej jen na krmeni.. Jsem z toho nejak mimo dneska

lenulka89
autor
31. srp 2019

Byly to muka ale jsme na světě, ♥️jsem tam šla v 1:40 holky fronta jak na banány a pouze 2 porodní boxy takže se dělaly řady. Všichni se rozrodily najednou. Nakonec jsem porodila díky šikovné studentce na zauceni taká mladá žabka 3x provedla Hamiltona a pustila vodu a šlo to. Byly to ale muka od 15hodin co mě to chytlo poprvé.

lenulka89
autor
31. srp 2019

Sice jsem zašita až po sverač ale stojí to mrně za to♥️

matys13
31. srp 2019

@lenulka89 tak to gratuluju ze se konecne povedlo a stihla jsi to jeste v srpnu.. Hlavne at jste oba zdravi..

Ja si rikam kdy ta bolest trochu ustoupi a ono nic no

lenulka89
autor
1. zář 2019

@matys13 no taky mě to bolí.... Hlavně ty stehy... :(

matys13
1. zář 2019

@lenulka89 a to po zenskych chtej jeste stolici.. Ono je boli jen curani natoz tohle.. Uz to tu resin pres noc.. Sednu, vycuram se a to tak stipe ze to jdu uklidnit do sprchy a jak pak man jig velkou mi nikdo nerekne😆

Snad to uz prestane aspon stipat

inssomnia
Autor odpověď smazal
Strana