icon

Čekáte mimi v srpnu 2019?

lenulka89
13. únor 2019

Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?

lenulka89
autor
26. bře 2019

@matys13 @matys13 no taky mě to za dva týdny čeká... Holky se o tom bavily výše že taky vyšly špatné testy ale vychází to prý často a maminy se někdy zbytečně stresují. Prý stačí když si trochu nachlazená a už to vyjde špatně...A na plodovku půjdeš? Zkus se nestresovat nedělá to dobře tobě i maličkému.

lenulka89
autor
26. bře 2019
matys13
26. bře 2019

@lenulka89 na tý žádance mám psanej jen ultrazvuk.. tak nevím. mě to asi vyskočilo kvůli věku a váze.. nebo nevím čím jiným to bylo.. já jdu ve čtvrtek.. naštěstí mě objednali docela rychle

amitrama
26. bře 2019

Ahoj holky můžu se taky přidat? TP mám 30.8. ale určitě to bude dřív, čekám dvojčata chlapečka a na 80% holčičku. Koukám, že už začínáte pomalu dávat dohromady vybavicku, já se na to strašně těším ale pořád si říkám ať nic nezakriknu.

matys13
26. bře 2019

@amitrama tak to gratuluju k dvojčátkům.. já ještě nevím co čekám.. taky s výbavičkou čekám.. taky se bojím abych to nezakřikla.. tohle je naše vymodlený mimi.

máme stejnej termín :D

amitrama
26. bře 2019

@matys13 Jeee tak to je pěkné 😊. No nám to už 2x řekli stejne tak už tomu začínám věřit. Cítíš už pohyby, já asi druhý týden. Ale na poslední kontrole mi řekli že jsou oba větší skoro o 2 týdny tak si říkám že je to asi tím, jinak na prvorodicku by to bylo brzy. Pro nás jsou taky vymodleny, čekali jsme na ně víc než 2 roky.

matys13
26. bře 2019

@amitrama já necítím ani pohyby ani nemám břicho.. nebo mám, ale tím že jsem tlustá.. ne že tam je mimi.. si říkám jestli ho vůbec někdy budu cítit.. ani nevím jak to pak je cítit..

my na něj čekáme už 5 let :(

amitrama
26. bře 2019

@matys13 aspoň že se už povedlo ❤. Nejhorší najrizikovejsi období je už za nami. Tak přece já tam mám dva smudliky na kopanecky tak to rozdíl bude. Jinak břicho mi vylezlo jen nedavno. Kdy jdeš na II trim screening? Já až 25.4. přijde mi to za strašně dlouho.

lenulka89
autor
26. bře 2019

@amitrama gratuluji.Dvojčata, ty brďo u toho jsem měla strašně strach jelikož babča byla z dvojčat a přítelova mamka je taky z dvojčat a naštěstí čekám jen jedno ... Ale aspon si budou spolu hrát 🙂je to krása když cítíš pohyby , přítelovi se to strašně líbí 🙂 nejvíc je cítím když jdu v noci na záchod a pak si lehnu zpět dám ruku na bříško a ono se to tam tak vrtí ,cuka... No krása horší pak později až bude větší a bude kopat do žeber 😁

lenulka89
autor
26. bře 2019

@matys13 pohyby ucitis nejdříve je budeš zaměňovat s bublanim střev ale pak poznáš že to nejsou střeva 😁😂

abigail123
26. bře 2019

Ahoj, ráda bych se přidala. Termín mám 26.8. 🍀 1.screening vyšel v pořádku, pak mi moje doktorka brala krev v 16 tt (triple test) a vyšlo vše taky v pořádku. Teď čekáme na 2.screening na který jdu 17.dubna a už se nemůžu dočkat. 😍 Při prvním screeningu nám řekli, že to vypadá na holčičku, tak snad to tak zůstane. 😍 I když nám na pohlaví nezáleží. 😊

matys13
26. bře 2019

@lenulka89 tak mě se to povedlo díky specializovanému pracovišti.. naše mimi je ze zkumavky..ale to nevadí, hlavně že ho tam mám.. mě si doktor na ultrazvuk objednal na 16.4. ale tedka ve čtvrtek jdu do nemocnice na ultrazvuk protože mi vyšli špatně výsledky druhé krve.. tak se trochu bojím co tam uvidím..

třeba se dozvím co to vlastně čekám :D

amitrama
26. bře 2019

@lenulka89 no je to sranda, ještě asi bude 😂. Zatím to cítím jenom já, když zmenim polohu tak cítím že si pak tu polohu taky upravují. Min týden na utz jsem se nestačila divit jak už jsou velký a jak tam vyvádí. Na to že mám rizikové tehu jsem sledována utz jenom 1x měsíčně takže teď to byl neskutečný rozdíl.

lenulka89
autor
26. bře 2019

@matys13 tak to je za dlouhou dobu to bych byla nervózní jak bacil v lékárně... Neboj třeba se jen spletli a všechno bude v pohodě🙂 no mě to řekla teď ve 19tt to už jde poznat . A to mimi bylo úplně blbě otočené že neukázalo co má mezi nozkama ale poznala to podle UZ že se tvoří mužské pohlavní ústrojí... A co bys radši?

lenulka89
autor
26. bře 2019

@abigail123 nám taky na pohlaví nezáleží ale nakonec čekáme chlapečka a chtěli jsme popravdě holčičku 😅pořád jsme mluvili v ženském rodě a počítali fakt s tou holkou aji tak vnitřne jsem cítila že to bude holka a on to bude kluk... Takže teď vymyslíme nějaké klučičí jméno... Ale tak to je jedno hlavně ať to je zdravé 😊

lenulka89
autor
26. bře 2019

@amitrama to jo... My máme taky dobrého hopsalka. Jsme o týden pozadu . No tak to je mazec já když jsem shodila 2kg tak jsem musela chodit každý týden na UZ byla jsem dost sledována až mi to bylo nepříjemné že musím co týden chodit na gyndu a co týden roztahovat nohy. Teď už je to ok a chodím naštěstí 1x měsíčně

amitrama
26. bře 2019

@lenulka89 moje gynda mi utz nedělala ani jednou, je to taká stará škola. Naštěstí je vše ok cca 1xmesicne jsem kontrolovana v nemocnici a myslím že i ta moje gynda mě tam bude chtít poslat na rizikovku čím dřív, ať se mě zbaví.

lenulka89
autor
26. bře 2019

@amitrama cože? To jako fakt? Já už prodělala tak 6 UTZ😨 tak zkus najít jineho doktora já taky měnila na začátku roku protože ta stará kráva nebyla schopna posoudit jestli jsem těhotná nebo ne a vypisovala mi žadanku na seškrab dělohy že prý to mám sraženinu krve a ne plod! Málem mi mimi vzala!

matys13
26. bře 2019

@lenulka89 no doktor říkal že snad do další kontroly (12.4.) to snad bude.. tak jsem si myslela že budu čekat ještě dýl. ten týden je tak nějak ještě v pohodě..

já bych radši holčičiku.. ale vybraný máme jméno už i pro kluka.. takže at to bude cokoli, hlavně až je zdravé..

ale ty pohyby mi začínaj bejt divný.. já cítím jen sem píchnutí v podbřišku..ale to mám od začátku těhu. a taky střeva jak se to tam hýbe, tak mě z toho bolí podbřišek.ale taky jen někdy.. tak nevím jak jsou ty pohyby vůbec cítit

lenulka89
autor
26. bře 2019

@amitrama jako fakt a pak běž k doktorovi ty máš rizikové a vůbec tě nehlídá . Někteří doktoři by fakt měli vrátit certifikat. A když je to otravuje tak ať to prostě nedělaj!

lenulka89
autor
26. bře 2019

@matys13 to se ti roztahuje děloha. Ty pohyby jsou takové jiné taky jsem se to snažila rozeznat. Já si dám v leže ruku na podbřišek v místě pod pupíkem směrem k tříslum a občas cítím že se tam něco pohne buď něco ve velikosti dlaně nebo jen takové šťouchnutí. Je to úplně jiny pohyb než jak bublaji střeva 😀a někdy i takové jakoby tepání myslím že to je srdíčko bilo to dost rychle více jak tvé srdce a po chvíli to jakoby vymizelo a zase po chvilce šlo cítit jinde.ale teď už to tak necitime, asi má mimisak tlusci kůži 😁

matys13
26. bře 2019

@lenulka89 tak tohle já asi cítít nikdy nebudu.. mám břicho jako v 9. měsíci a to tam ještě ani nejsem... jediný co cítím, je sem tam píchnutí nebo něco jako bouchnutí..ale fakt hodně málo.. takže asi i v tomhle mám smůlu.. jediný co na břiše cítím je ten tuk..

a jinak u mého doktora jsem byla na ultrazvuku jen 2x.. a ted jdu až v dubnu..ale jinak je v pohodě.. to jsem už od prosince doma :D

lenulka89
autor
26. bře 2019

@matys13 no týden to máš 14dni dnes máš 26. a když jdeš až 12...no mě by asi jeblo tak dlouho čekat...

matys13
26. bře 2019

@lenulka89 ale zas v ten čtvrtek mám ten ultrazvuk v nemocnici.. i když nevím proč mě tam posílá když on sám ultrazvuk má taky..
snad mi řeknou jestli to je holka nebo kluk

lenulka89
autor
26. bře 2019

@matys13 třeba mají lepší výkonnější . No taky jsem byla nedočkava a na genetice u prvního screeningu ti neřekli co by to mohlo být?

matys13
26. bře 2019

@lenulka89 tak první uz mi dělal můj doktor.. trvalo mu to asi půl hodiny.. i fotku mi dal.. ale tohle mi neřekl.. jsem si myslela že je na to ještě brzo aby to poznal

lenulka89
autor
26. bře 2019

@matys13 tak je to brzo ale tak oni už to tak nějak znají a vědí co jak má vypadat. U nás řekli na genetice že ze 70%kluk a včera mi to gyndařka potvrdila každou návštěvu jsem se ptala co to je 😁 zvědavá nedočkavá...

matys13
26. bře 2019

@lenulka89 já se neptala protože vím, že chvíli tvrá než to tam vůbec je vidět :D tedka jsem trochu nervozní z toho čtvrtka :(

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
Strana