Čekáte mimi v srpnu 2019?
Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?
Ahojky všem, můžu se přidat? Termín mam 9.8.:) teď v pondělí jdu na ten 2screening. Čekáme holčičku a jsme ze zlínského kraje
@lenulka89 já si ani nejsem jistá jeslti je pak poznám až začnou.. já jsem v klidu.. jen když o tom tak přemýšlím tak si říkám že už by to taky mohlo začít.. at si můžu sahat na břicho a taky ho tam cítit. ale ano, čekám, čekám tedka hlavně čekám na čtvrtek..
@hanistojda ahoj, gratuluju..chtěli jste holčičku nebo vám to bylo jedno?
@matys13 Můj chtěl chlapečka, ja spíš holčičku ale bylo by me to jedno. Hlavně ať je zdravé a vše ok 🙂
@hanistojda my jsme na tom úplně stejně.. taky bych radši holčičiku a muž kluka.. ale v zásadě nám je to jedno
Termín mám 7. srpna, utíká to šíleně 🙂
Pracovala jsem v kuchyni, takže jsem doma už od půlky listopadu. Zvykla jsem si rychle na nový režim 😁
Miminko se nám podařilo počít na 1. pokus při 1. IVF, proto si toho o to více vážím ❤️
Podle posledního UTZ čekáme holčičku, tak se necháme překvapit, jestli se Dr. trefil 🙂
@matys13 Já se taky nemohla dočkat , černé myšlenky v hlavě a ted když už ho cítím tak si říkám:"hmmmm no jestli se bude vrtět tak jak ted i později až bude větší tak to budou dobré kopance 😀 "pohyby přijdou i když si při těle , jen je ještě brzo. Já na to pořád myslela a hodně mi pomohlo chodit ve vycházkách mezi lidi,bud jen tak do města nebo jsem napsala kamarádce a šli jsme na kafe a nebo do cukrárny nebo jen tak na procházku abych přišla na jiné myšlenky.Zkus to 🙂
@hanistojda jéé gratuluji my chtěli holku a mame ogarka . Tak to pujdeš do Predika? My tam jedem až 10,4,
ahoj holky, tady se to nějak rozjelo :D. Budete některá rodit u Apolináře?
@lenulka89 a jinak moje gynda je fakt k ničemu. Zkoušela jsem si najít jinou ale nikomu se moc nechce brát těhotná a navíc s rizikovým těhotenstvím. Tak jsem si řekla že vydržím a odhaduji že kolem 24 tt už budu chodit jenom do nemocnice do rizikovky. Dnes se mi dokonce vrátila chybně vyplněná neschopenka za únor :( a já že proč ještě nemám penízky... Jinak na PN by mě ani neposlala to až na doporučení od doktora z nemocnice kde jsem v 7tt plašila s lehkým krvácením. Ten mě tam tenkrát pěkně sjel že co si myslím jak to že chodím do práce, přeci dvojčata nejsou legrace ... a to mám práci v kanceláři. Tak jsem poslechla a šupky dupky na PN.
@lenulka89 no jsem objednana na pondělí ve 12 hodin. Tak jsem zvědavá ;)
@matys13 mě se taky kamarádky vypařily , rozuteklo se to do Prahy, do jiných zemí ,a zde ve městě mi z těch "starých kamarádek " zůstaly jen 2asi a ta jedna že taky půjde do Prahy. Ale je mi to jedno. Kamarádky jsem nějaké poznala nové v práci, a myslím že ještě poznám nějaké nové časem na pískovišti nebo v porodnici kdy budeme spolu rodit. A nemáš to křeče to píchání? Mě taky pichalo a dala mi magnosol na křeče.
@hanistojda já su taky zvedavá už se s chlapem nemůžeme dočkat 😁
@amitrama já si musela říct o neschopenku a zalhat že mi není dobře že mám závratě atd. Nechtěla jsem v práci tahat těžké věci a stresovat se s protivnými lidmi. Dělala jsem v Lidlu. Navíc oni těhotným teď sráží 8tisic na výplatě takže jsem ráda že jsem utekla dřív než se k nim dostalo že sem těhotná. No to oni neberou rádi protože to jsou starosti. Já tam šla osobně s tím že mě poslala jiná gynekoložka s tím že mi byla doporučena tahle jinak by mě nevzali.Nesmi se člověk nechat odbýt . A jsem ráda že mě vzala protože jinak by to mohlo dopadnout špatně.

@inssomnia jo, ale když je to vodítko, pořád je tu šance že s ním bude něco špatně.. já si pořád říkám že ne, že ten prcek bude v pohodě..ale dokud to neuslyším od nich, tak to ve mě asi chvíli bude..
mě to umělý zas takový stresy nepřidalo.. já na to skoro nemyslela.. jen pak když jsem měla testovat tak jsem byla nervozní a tomu testu nemohla věřit.. já se spíš pořád bojím že se něco stane.. ale jen chvílema