icon

Čekáte mimi v srpnu 2019?

lenulka89
13. únor 2019

Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
28. bře 2019

@inssomnia jo to nebylo nijak častý.. jen sem tam.. to se mi sem tam děje když mám plný střeva.. jen mě to včera dělalo zhruba celej den. ale dneska mě tam zatím ani jednou nepíchlo.. takže to bylo jako obvykle.. ještě 2 hodiny a jedeme, ale nějak se nemůžu dočkat.. už abychom to měli za sebou.. kéž by mi dali i fotečku..abych se měla na co koukat a co ukazovat mým příbuzným..

jo, já mám taky rodinu.. kromě bratrovy přítelkyně.. v listopadu se jim narodilo druhý dítě a ona hnedka sežrala moudrost světa.. hnedka tomu všemu nejvíc rozumí.. dokonce já ji to ještě ani neřekla že čekáme, a ona už to vykecává svojí mámě (se kterou nemluví a je to snad největší drbna v celý republice.) kvůli ní to musela máma říct kolegyním i když jsem s tím ještě chtěla počkat.. ale zbytek rodiny je fajn.. jen ona je osina :D ale moc se s ní nebavím

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
28. bře 2019

@inssomnia u nás budou ti malý budou mít taky jen pár měsíců.. Eliška se jim narodila v listopadu a já mám termín na konci srpna.. třeba spolu budou chodit i do školy když bydlíme ve stejném městě :D

jo, mě taky kolikrtát napadali černý myšlenky..ale u mě to bylo spíš prorože já na sobě ani necítím že těhotná jsem.. vůbec mi není špatně, jen mě trochu bolí prsa a bejvám unavená.. ale jinak se cítím úplně v pohodě.. za což jsem ráda, ale občasnej projev těhotenství by mi taky nevadil :D

já se mu budu muset připomenout.. už minule se mě sestra ptala kdy si mě převezme a on na to asi opět zapomněl :D ale tak snad sestra u obvodačky bude v pohodě. zítra zas musím pro papír na peníze. .ale jsem ráda že mě nechali doma.. dělám ve fabrice na 3 směny.. těhotný tam maj lehčí práci, ale já to nechtěla riskovat.. je tam hroznej stres a drbrárna.. a já jsem radši doma v klidu.. bud koukám na seriály, sem tam i nějakou hru si zahraju a hlavně vyšívám. u toho na nic nemyslím a skvěle se odreaguju..a ještě tvořím hezký obrázky.

matys13
28. bře 2019

@inssomnia nevíš jestli tam pustěj se mnou i mého muže? abych na to nebyla sama? určitě se zeptám na fotku i na pohlaví.. snad budou příjemný a nebudou mít blbou náladu

inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
28. bře 2019

@inssomnia ne, já jsem byla v Hradci Králové.. ale prakticky jsem tam ani jet nemusela.. neřekl mi vůbec nic ten doktor.. jen že tam jsem prej moc brzo a mám přijít za 2 týdny.. takže budu opět jen čekat.. jediný co vím, že mimi má 270 g.. a tluče mu srdíčko..takže nevím nic

inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
29. bře 2019

@inssomnia mě tam poslal můj gynekolog protože mi vyšla nějaká zvýšená hodnota.. tak jsem se rovnou objenala ale jak jsem tlustá tak tam nic neviděl.. no musím si počkat. .ale já si říkám že je mimi v pohodě a určitě mu nic není..

dokonce jsem si dneska dovolila koupit na mimi 5 bodyček, dečku a látkové pleny. jsem se byla kouknout do kiku.. tam toho na ty děti maj

lenulka89
autor
29. bře 2019

@inssomnia no tos prý v Praze je blaze tak prosím no když to říkají. Teď se z tama jedna bude vracet ale nevím co si chce tady najít za práci když tam dělala v Mercedesu tady nic takovýho není.

lenulka89
autor
29. bře 2019

Já žádný papíry na přeřazení nepotřebovala oni doktoři si to sami pošlou mezi sebou poštou. Ani jsem neoznamovala že budu chodit jinde staré doktorce. Žádala o kartu nová tu starou. Dnes mě taky pichalo v podbřišku ale to je ta děloha navíc cítím tlak jakoby v kůži asi začíná růst bříško tak mažu Bioilem aby moc netrpělo tak třeba pomůže.Za fotečku z UZ klidně zaplatim. Ať má prcek památku jak byl malinkatý takovou fotku už neseženeš 🙂 Záleží na pojišťovne kolik proplati já jsem u VZP a screening mi proplatila 1500.ale podle brožury má nárok těhotná na 1500během těhotenství, tak jestli jsi dostala 1000kč tak jestli máš nárok ještě na 500kc tak můžeš využít třeba na kojící podprdu nebo nebo něco takového pro mimi ale každá pojišťovna to má jinak. Zkus pozjišťovat

matys13
29. bře 2019

@lenulka89 tohle já zjištěný mám.. zaplatěj mi ten sceening a pak ještě dentální hygienu.. ta sice stála víc, ale to nevadí.. píšou tam, že proplatěj i tohle. a já na tom před měsícem byla 🙂 ted jen vyplnit ten papír a dojet na pojištovnu

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
30. bře 2019

@inssomnia já jsem u VZP.. tam by mi měli proplatit 1500 jako podporu v těhotenství.. litr dám za ten screening a zbytek mám dentální hygienu.. jen tam musím někdy zajet s těma papírama.. což udělám asi příští týden

lenulka89
autor
3. dub 2019

Dámy začínám pomalicku řešit výbavičku pro mimi. Momentálně oblečení. Kolik kusů tak bude potřeba pro mimčo? Myslím kolikatery dupačky, bodycka atd? Přemýšlely jste nad tím některá? Zas ať to prdola vynosi ? Jinak ty ceny v obchodě jsou masakr...

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
amitrama
3. dub 2019

@inssomnia koukam, ze ty to mas uz hezky promyslene. Ja jsem zatim poridila par hadriku z webovych bazaru a i kdyz ja zrovna nejsem typ co kupuje z druhe ruky nemuzu si to vynachvalit. Balik nekolik dupacek a bodycek prakticky novych me vysel za směšný peniz. V obochode bych za to dala klidne pres 2tisice a ja to mam ani ne tretinovou cenu. Jinak jsem zatim poridila jenom skrinku na vecicky a to na nejaky cas staci... usila jsem si na sebe bič, ještě než se mrňousci narodí jsem se vrhla do rekonstrukce kuchyni a výměny podlahy v celém byte. Nejradsi bych zarizovala pokojicek ale z neho min. měsíc bude jenom staveniste. Doufam ze mimi nebudou chtít na svět dřív,mojim tempem nic moc neudelam. Bricho mi začíná vadit sotva se ohnu...

amitrama
3. dub 2019

Jinak holky pouzivate takový ten velky tehotensky polstar na spani? Nebo mate s nim zkusenosti? Ja uz nejak nevim jak si lehnout aby to bylo pohodlne

inssomnia
Autor odpověď smazal
lenulka89
autor
4. dub 2019

@amitrama já koupila kdysi ve výprodeji relaxační polštář je to tvar měsíce a vždy si ho dám mezi nohy a i trochu pod břicho a jakoby se k němu přitulim ale to jen když usínám. Když se vzbudím tak se přistihnu že mám břicho podložene malým dekoračním polštářkem nebo kouskem peřiny😂ale jinak spím na ortopedickem polštáři to mi kdysi doporučila paní na rehabilitacich na krční páteř.

lenulka89
autor
4. dub 2019

Holky co deprese? U mě se dostavila poprvé dnes. S chlapem máme tichou domácnost. Dřív bych to řešila tak že budu jednat hned a byla jsem taková rázná na něj a taková ta "držka"atd.. teď jsem se namísto toho rozplakala a nešlo to utišit,teď mě pálí ze slz oči a bolí mě hlava . Prostě hormony asi jinak to nedokážu vysvětlit sama jsem z toho zaskočena:( měla jste to nebo máte taky nějak tak?

inssomnia
Autor odpověď smazal
teezska
6. dub 2019

@lenulka89 Ahoj, jestli můžu přidat zkušenost. Takovéhle pláče mám teď taky, objeví se kvůli blbosti, a pak řvu celý večer kvůli ještě menším blbostem. Přítel už ví, že nemá cenu mě nějak urputně utěšovat, protože si pak najdu prostě něco jinýho, co mě rozbrečí a protože jsme v bytě jen my dva, tak pak třeba brečím proto, že je pořád na mobilu, nebo že mě nechce objemout - to vede k myšlence, že se mi straní ... a že se mi nesmí stranit, když čekáme prcka atd :D :D :D Dokud jsem brala gynprodyl, bylo mi skvěle, ale vzhledem k PCOS a silné hormonální nerovnováze jsem teď jak Alenka v říši divů, když se to spustí....Jinak, co mi na to tak pomáhá, je odreagování. Procházka v přírodě, párkrát jsme zkusili sex na vyplavení hormonů štěstí a vyšlo to, ale v tu chvíli, kdy na to prostě fakt nemáš náladu je hodně těžký se "přemoct" a hlavně přemluvit chlapa, aby šel do toho, když jsi do teď vedle něj brečela ..Fyzioterapeutka mi doporučila masáž spánků a zad - znělo mi to, jako blbost, ale taky to už trochu pomohlo. Pak jsem slyšela, že je fajn pít pravidelně těhotenský čaj, že má příznivý vliv na tělo i duši.... Jinak je to těžký no, často se utěšuju tím, že to prostě odezní 🙂 Přeju pevné nervy a když bys na to našla něco zázračnýho, dej vědět 🙂

lenulka89
autor
8. dub 2019

@inssomnia
No to já se s tím vyrovnala tak že jsem zavolala kamarádce a postěžovala si ji...Už je to zase v starých kolejích. Chlap prostě svou vinu nepřiznal prý má čistou hlavu mi bylo řečeno. Tak bude mít hošanek utrum už ho nebudu vozit jak kravka ožraleho domu aby si mohl zapít dítě. Buď si bude doma nebo ať se nechá dovést taxíkem nebo ať si spí u svých rodičů. Je mi to upřímně jedno. Oni jsou divná rodina ja už tam nechodím , oni se snaží o kontakt se mnou ale já nemám zájem, spíše to vidím tak, že se boji ,že nebudou vídat moc vnoučka. Když já se jim teda podle jejich slov cpu do baráku tak já tam odmítám chodit. Chlapa sice moc nevidím, vidíme se jen večer a přes noc... Ale to nějak zvládnu a kdyžtak si poplaču.. Škoda že jako těhotná nemůžu dát panáka. Nějak to všechno dopadne ale na dítě si sáhnout nenechám ani ho nějak ovlivňovat. Oni jsou pobožna rodina samy kříž sama pana Maria atd... Já jim to neberu ale decku tohle cpat nebudu je to sekta. Včera jsem usla na gauči přítulná u chlapa a on hleděl do noťasu a díval se na jakousi pobožnost . Jsem se zvedla a šla jsem do postele jsem si celou noc říkala: CO SIS TO HOLKA NAŠLA!!!!

lenulka89
autor
8. dub 2019

@teezska nic zázračného jsem na to nenašla, chlap svou chybu nepřiznal, prostě se to ututlalo a konec vše ve starých kolejích. Jediné co jsem udělala tak to vše řekla kamarádce. Já jsem hodně tvrdohlavá hodně špatných věci si pamatuji. Ten čajík zkusím. Ráda piju čaje. Bříško začíná růst že mě kůže táhne i zezadu. Tak mažu co to jen jde. A stresovat se nebudu už kvůli tomu dítěti které se ve mě vyvíjí, tělo má teď dost práce a ještě abych ho zatěžovala svýma problemama a stresama.Aspoň takhle to zkusím... 🙂

Strana