icon

Červen/červenec 2019

adriis
7. lis 2018

Ahojky vsem nove prichozim. Tak se hlasim mezi tehotne. Miminko cekam na prelomu cervna a cervence. Doma mam uz 22m chlapecka. Miminko bylo planovane, ale necekali jsme, ze to pujde tak rychle. Založila jsem i stejnojmennou Fb skupinku. Muzete se pridat 🙂🙂

Strana
z6
editkaromana
15. únor 2019

Právě že mi dr řekla že ji mám na přední straně tak nevim

hanve
15. únor 2019

@editkaromana v druhem tehotenstvi jsem mela placentu na predni strane a pohyby jsem necitila nekdy do 24.tydne. Placenta na predni stene slouzi jako takovy tlumic, takze se vubec nemusi nic dit.

zazulinka
15. únor 2019

@adriis odkaz na fb skupinku?? Termín mám 11.cervna

m_tina
15. únor 2019

@kittym super ze vse ok! my jdeme v pondeli
@editkaromana s temi pohyby he to hroznw individualni... ja mela v prvnim i ted placentu vepredu a u prvniho sem citila nekdy kolem 21tt a ted16tt, ale opravdove kopance tak o 3t pozdeji a ibted jsou dny, kdy skoro nic necitim, jak si nekam zaleze, nebo kope do zad atd

iivetaak
15. únor 2019

@editkaromana joo, ja chtěla napsat na přední. To potom jsou pohyby cítit opravdu az dyl.

kittym
15. únor 2019

@editkaromana při "dobře" umístěné placentě v předu se několika holkám stalo, že pohyby necítily celé těhotenství a bylo vše naprosto v pořádku.. Jen je tam prostě "airbag" a ke kůži se ten pohyb nedostane 🙂

editkaromana
15. únor 2019

Aha tak snad to tak bude ale jinak dr na ultrazvuku říkala (protože sem se s tím zminovala) ze pohyb vidí a já na to že to necítím :D

editkaromana
15. únor 2019

A co holky čekáte? A co jste si přály ? Respektive vyšlo vám to vysněné pohlavi, co jste si přáli? Jinak zdraví je na prvním místě. 🙂

hankaklem
16. únor 2019

Tak já jsem 19tt a pohyby zatím necítím.Čekáme chlapečka,už mám 14letou dceru z předchozího manželství.Přítel od začátku říkal,že to bude kluk a opravdu se mu to splnilo.Hlavně ať jsme oba v pořádku.

zori
19. únor 2019

Ahoj, připojuji je se ke skupině 🙂 Po různých komplikacích čekáme kolem poloviny července miminko, naše druhé, spolu s námi se na něj těší tříletý synek. U prvního jsme si nenechali říct pohlaví, ale tentokrát jsme zvědavější, tak snad se ukáže, jdu na UTZ v 21 tt na začátku března...

teezska
19. bře 2019

Ahoj holky, termín mám na konci července, chtěla jsem se zeptat, jestli už máte pohyby. Podle UZ ve 20. týdnu je vše v pořádku, jen je malá podle doktora asi trošku líná :D

hankaklem
19. bře 2019

@teezska ahoj,náš mrňous je taky líný.Pohyby jsem cítila od 21tt😉.To je dobře,že je vše v pořádku.Mě příští týden čeká vyšetření na těhu cukrovku.

teezska
19. bře 2019

@hankaklem Ahoj, tak snad se už brzy trošku zahýbe, ať vím, jaký to je 🙂 ať to vyšetření dopadne dobře 🙂 U mě nejspíš bude na hraně, zvýšený cukr jsem měla už před těhotenstvím

lemaan1
19. bře 2019

tak holky mě už se to krátí 75dní do TP 🙂 nějak to rychle začlo utíkat 🙂

hankaklem
19. bře 2019

@teezska děkuji.Uvidíme.Neboj brzy už se zahýbe😊

vercan80
19. bře 2019

Pohyby jsem cítila velmi brzy, ale je to moje druhé dítko, tak vím co mám čekat. Zítra jdu na glykemicky test. Nejhorší asi bude ta hladovka. Ale příští týden se odměníme 3D ultrazvukem, tak doufám, že se ta malá potvůrka pořádně ukáže.

hankaklem
19. bře 2019

@vercan80 Tak ať to dobře dopadne,mě to čeká příští týden.No já byla na 3D a mrňous byl otočený,nespolupracoval s mudr😊

kittym
19. bře 2019

@vercan80 také jdu zítra na lektvar.. Jdu si dát "rozumnou večeři" 🙂 dnes jsem si říkala, že se budu držet se sladkým a mám v sobě půl rukávu štrůdlu :(

hankaklem
19. bře 2019

@kittym to si říkám taky,že tento týden budu bez sladkého,no a odpo dortík s kamarádkou.Tak držím pěsti ať ti to dobře dopadne.

vercan80
20. bře 2019

Holky myslím, že ty naše dortíky na to asi vliv nemají. Nicméně jsem po vyšetření, dá se to vypít. Já to tam dala naráz, žádný mazání. 😁😁Jediné co je blbý, byla jsem děsně utahana, vstával jsem velmi brzy a udělala jsem dobře, protože po mě tam přišlo snad 25 lidi. Přijela jsem domů a šla jsem si lehnout. Výsledky se dozvím od své Mudr až půjdu na kontrolu.

petulejan
20. bře 2019

@vercan80 taky si myslím,kámoška sladkýmu moc nedá,je v 27 a přibrala tak pět kilo a neprošla,já miluju sladké,dopřávám si dost,tak deset kilo nahoře a prošla jsem úplně v pohodě 😉

hankaklem
26. bře 2019

Tak jsem byla dnes v poradně,jsem 25tt a zatím jsem přibrala 10kg a mudr mi řekl,že to je docela dost.Tlak mám pořád hrozně nízký,ale hlavně že malý je v pořádku,dnes jsem ho hezky viděla jak se hladil po hlavičce.Zítra ráno jdu v 7h na tu cukrovku,tak jsem zvědavá.A jak se daří Vám holky??

jooojo
26. bře 2019

@hankaklem já končím 28. Týden a přibrala jsem 6 kg, teda na poslední kontrole před týdnem 😊 Ale někdo přibere za cely těhotenství víc než 20kg s taky v pohodě 😊

kittym
26. bře 2019

No já se svým (non-stop sladkým) jídelníčkem se docela děsím příští kontroly. A to jak z hlediska váhy tak z hlediska výsledků ze zátěžáku.. Jestli mi zakážou sladký tak nevím na čem zbývající 3 měsíce překlepu, dnes byly ovocné knedlíky a rakvičky se šlehačkou :D

iivetaak
26. bře 2019

Tak ja na sladkym taky ujizdim - celý život 😕 A Ogtt v poradku.. Snazim se teda i drzet a zatim nahore 8 kg. Dnes utz a jsem 27tt a prcek má 900g 😊

hankaklem
26. bře 2019

@jooojo No joto každý to má jinak.Já jsem 1,5 jenom polehávala,měla jsem ortézu,měla jsem něco s češkou ,ale jinak chodím skoro každý den na procházku.

hankaklem
26. bře 2019

@hankaklem 1,5 měsíce

editkaromana
26. bře 2019

Jsem teď ve 28 týdnů a mám nahoře 4 kila i bříško mám maličké spíš vypadám jako bych byla tak ve 20 týdnů. :D snad bude na kontrole vše v pořádku. ale je fakt že chodím do práce možná že ten pohyb dělá taky svoje .

teezska
27. bře 2019

Ahoj holky, máte nějaký trik na protáhnutí kyčlí ? už dýl se mi od zadku přes kyčel táhne taková křečovitá bolest, není to nijak hrozný, spíš otravný a nevím, jak to opatrně protáhnout. Dneska se do toho ještě přidala bolest v druhém boku, ta je silnější, ale hádám, že přejde. Včera jsem jedla nadýmavé jídlo /moje blbost/ :D Chodím jak kachna, protože to jinak nejde :D a rehabilitaci časově nedávám, školu mám celý týden od rána do večera a dojíždím :/ Víte, jak proti tomu bojovat? Snažím se chodit pěšky, co to jen jde, ale třeba dneska mám až do šesti.

vercan80
27. bře 2019

Na OGTT jsem byla už minulý týden, ale výsledky budu mít až 3.4.u své Mudr. Kdyby bylo něco špatně, tak bude sestřička určitě volat. Jinak včera jsme byli na 3D,mame potvrzenou holčičku. 😀Ta malá potvora se ale nechce ukazovat, opět jen jedna trošku lepší fotka. Vždycky tam vrazí ručičky, nožičky nebo se obličejem naplacne na stěnu břišní. 😂😂Asi se chystá ukázat až v reálu. Břicho mám už celkem velké, ale vážit se budu až na kontrole, naposledy jsem měla +3.5kg.

Strana
z6