icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
9. lis 2017

@snazilka01 jo a ted si rika, konecne je vzhuru, muzu hajat 😂 Tak, co podnikneme dnes? Uvareno mam, vse poklizeno, cekam na nemocenskou, tak muzu maximalne do Billy 😂

kotito
9. lis 2017

@nenulinecka ja mela jen jejich andilka na porod,pak svou jednu kosilku,3baliky por.vlozek na cele ocistky-pak stacila intimka,a vlozky do podprdy teda.ty uz musim mit ted,jak mi tecpu prsa.urcite,bych si rekla kdybych neco potrebovala .

nenulinecka
9. lis 2017

@kotito takze 3 baliky... no mazec, jsem si to predstavovala trosku jinak ☺ dekuju 🌼

akcejn
9. lis 2017

@kotito 3 baliky je fajn, ja mela spottebu mnohem vetsi :( ono je to dost individualni, ale pokud by to ted bylo mirnejsi nezlobila bych se 🙂 jinak co mi rikala kamaradka tak ookud se rodi cisarem tak ty ocistky jsou celkove mirnejsi nez u normalniho porodu.

snazilka01
9. lis 2017

@danielle94 ahooj.Ja beru 3x pyzamka (dupacky) a 3x bodyna s dl.rukavem v 56 protoze 50 nemam.A pak asi 4x ponozticky a ty poporodni rukavicky.Jinak sbalenou tasku uz mam.Dokonce jsem si tam dala i pribor 😂 ten sel jako prvni.Kde budes rodit? 🙂

kotito
9. lis 2017

@akcejn segra po cisari byla hned druhy den jen na intimkach.je to fakt individualni.nastesti je to vec co jde kdykoliv dokoupit a pak se da vypotrebovat i pozdeji

snazilka01
9. lis 2017

@nenulinecka to je prdik 😂 me myska taky porad cuta a hlavne v noci.Budou to pekny cisla asi ❤ a co jsi varila dobreho?Ja budu delat uzeny s kasi a jinak peru a peru a zehlim a peru 😂 uz jsem vstavala v 6h jen abych mohla prat 😂 magoriiiim.Kdo by to byl rekl, ze nas ted tak bude bavit prani vid 😂

akcejn
9. lis 2017

@kotito teeda tak to se segra mela 🙂

bzubzalka
9. lis 2017

@akcejn
@nenulinecka normální to je, mě i sestra hned říkala, berte si košile jak budete potřebovat, prostěradlo si řekněte...Jinak já měla ten začátek nic moc, ale doma už to bylo daleko lepší...

simi1510
9. lis 2017

@garalela kdyz to pujde dobre tak snad jo

mari90
9. lis 2017

@simi1510 pokud bude krasne pribirat, tak ho budes mit doma coby dup 😉

Ja uz jsem prijata k te planovane hospitalizaci, tak si tu ted par dni polezim a necham se obskakovat 😀 vse by melo byt ok, prcek vazi uz 920g a je pry tedy tak o tyden vetsi, pry ho dobre zivim. Dokonce i placenta je pry ok a krasne vysoko.

nenulinecka
9. lis 2017

@snazilka01 to mas pravdu 😂 a o zehleni nemluvim ani ☺ to nesnasim a ted miluju

barushe_27
9. lis 2017

Ahoj holky, koukám, že se máte dobré to je fajn. Já teď měla s malou trochu krizovku dva dny, vůbec jsem nemohla spát, malinká radila jak rodeo, bolí mě to i to co snad nemam, na dnešek už jsem se i vyspala a je to lepší.
Začíná mě trápit tvrdnutí bříška, dost nepříjemný to je, tak mám magnesko, většinu dne prolezim, a to co jsem myslela že mě minulo bylo zaha, ale asi jak malá povyrostla tak se pěkně probouzí, je to hnus jak to pálí, ale nekdo tu radil mléko, tomu moc děkuji, hodně mi to na to pomáhá, už ani nemůžu moc ležet na zádech jak se blbě dýchá, jako myslela jsem si že to bude procházka růžovou zahradou, ale ještě dva a půl měsíce a já už teď trpím.
Malá začíná být pěkná rostanda už uštědřuje i dosti bolestivé pohyby, ale jsem ráda že o ní vím, jen doufáme že po porodu to bude hodně dítko, a nebude jak teď od deseti večer řadit.
Teďka spinka jen občas o sobě dá vědět, dokonce jsem se předevčírem jak blázen o půlnoci začala v posteli kolíbat a myslela jsem, že to malou uspí, zoufalí čin.

Jinak už mám koupený monitor dechu od nanu řve to jako kráva před kopcem, to vzbudí snad i sousedy, taky mám lehátko do vanicky, přijde mi zbytečně napouštět vodu do vany, stejně malý prdos může být ve vodě jen nějakých pět minut a pak vytahuje s, koupila jsem si nějaké vyvysene, paní mi doporučila, že to mimco má hlavičku víš, a až povyrosteme tak chci koupit takové to sedátko aby se mohla cachat. Byla jsem se koukat i na kočárky a jak jsem malá, tak to proti mě vypadá všechno hrozně mohutně.

Simi je to super, že to takhle zvládáte, myslím na vás, už abyste byli v pořádku doma a užívali si to jako rodinka.

A kosmetiku mám vybranou sebamed, jeden den jsem prodělala na diskuzích a četla jsem si různé kosmetiky, je to děs každé mimco reaguje jinak, takže tak, ale mám tam vybraných pár produktu a navíc mám na to 40% slevu tak proč toho nevyužit.

danielle94
9. lis 2017

@snazilka01 haha to pekne. Ja budu rodit na Bulovce v Praze. Ted tam byla kamaradka tak mi poradila. Jen vodu a tycinky. A hygienu. Pro malou veci jen na odvoz z porodnice🙂 vse davaj a pujcujou. I pleny a tak. Takze nic mit nemusim🙂

nenulinecka
9. lis 2017

@danielle94 Sejdeme se Na Bulovce jooo? ☺

bzubzalka
9. lis 2017

@dixxie dnes jsem.byla na kontrole tlak 141/81 mírné otoky. Doktorka ze mě nadšená nebyla,že prý zlobím ☹ dala mi.kázání, málo solit a když bude bolet vic hlava hned na pohotovost. Vše napsala do prukazky. Bílkovinu v moči nemám, ale byla tak důsledná a rázná, že jsem ji řekla ať mě neděsí😉
Malý ma 940g, odpovida na den. Chvalila, že moc nepribiram-nahore 6kg.kdyby viděla jak žeru sladký, nevěřila by😀

bzubzalka
9. lis 2017

@barushe_27 taky mám monitor nanna, zachranil nám Erika ve3,5m takže bez něj ani ránu! Jaký máš lehatko a vanicku, já vůbec nevím jaky koupit. Měla jsem latkove, ale to mi přišlo nic moc jak se to nedalo umýt, bylo to po par umyti takový usmudlany☹

barushe_27
9. lis 2017

Nejprve jsem koupila takové to molitanové, ale potom jsem četla že se v tom drží plíseň a ze to nejde poradbe umýt či vydezinfikovat, tak jsem koupila takové to sitkovane což si myslím že je dobré, uschne to dobře. Dokonce se s te kostry dá sundat a vyprat.

snazilka01
9. lis 2017

Tak uz mame postylku v loznici.Jeste chybi plysak a policka s obrazkem a nejaky detaily.Ale uz se to pomalu rysuje ❤

nenulinecka
9. lis 2017

Holky me prijde, jak mi pne to brisko, ze mi praskne... ja uz zacinam i dychat jak slon 😂

nenulinecka
9. lis 2017

@snazilka01 andelsky pelisek pro malou princeznu 💜💜💜

vvercatkoo
10. lis 2017

@barushe_27 toto mám taky

donia
10. lis 2017

@snazilka01 odkud mas postylku, je pekne a hlavne nizsi, to bych taky potrebovala. Budeme pak do baracku shanet dalsi.

danielle94
10. lis 2017

@nenulinecka ja myslela ze rodis u Apolinare🙂 tak nejspis ano🙂

nenulinecka
10. lis 2017

@danielle94 kvuli tomu, ze by se mnou nemohl byt manzel, tak ne. Je to pro me moc dulezite. Tak jsem nastesti na posledni chvili nasla Bulovku, co mame pod kopcem. A bylo misto. Posledni dve ☺ uf.

snazilka01
10. lis 2017

@donia dobre rano, postylku mam od zname po jejich detech a pritel mi ji zrekonstruoval a nastrikal na bilo nejakou detskou barvou.Ale tu samou maji v Ikea 🙂

snazilka01
10. lis 2017

@nenulinecka dekuji 😘

bzubzalka
10. lis 2017

@barushe_27 děkuju za tip!
@nenulinecka taky mi někdy přijde, že mi břicho praskne, hlavně, když si nacpu břicho😀

bzubzalka
10. lis 2017

@snazilka01 ty jo už postýlka🙂 ani mi nepřijde, že to tak letí...

snazilka01
10. lis 2017

@bzubzalka no je to trochu driv, ale nemohla jsem se dockat.Nemyslim ba nic jinyho 😂 jeste ze budou ty Vanoce 😂 ale leti to vsechno hrozne rychle

Strana