Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@marketka00 Že by hormony? To se spraví..... 😉 Ještě nedávno jsem měla stejnou depku. Předělávali jsme kuchyň a to byl teprv bordel 😕.
Jinak holky já mám dnes za jedna 1*😉 Umytá okna a vyprané záclony co víc jsi přát. Chtěla jsem to stihnout než ten pupek zas povyroste. 😃😊
@elenadavis me je myl manzel a sundaval, je to docela vysoko a nechtel, abych lezla na stafle... ☺ me se furt mota hlava
@marketka00 Takovy dny mam taky a casto 🌼 bude zase dobre 💜 uvidis .
@dixxie já si spíš říkám, zda neměla nějaký blbý případ v poslední době...u 1.syna mi.tohle vůbec neřekla. Jinak se mi zdá precizní a když na velkém UZ viděli jak mám vyplněnou prukazku,řekli mi, že mám peclivou dr. Je to doktorka v důchodovém věku...ale pravda, že něco lepší nevědět...
@garalela magnezium beru, teď mi.Doporučila přírodní sole pro balans(nevim zda to.píšu správně).
@elenadavis okna taky potřebuji...nechceš přijet? Já dnes povlikala postele a uklizela celý byt, na oběd jsme šli do restaurace😉
Teda ještě okna,to jste dobrý teda😮to já je mila vlastně před třičtvrtě rokem,potom mi je taky umyl manžel (než jsem potratila) no a teď na to kašlu,je zkrz ně vidět a na víc teď nemám čas. A do toho mám taky nízkej tlak takže líst na židli už fakt teda ne. Jinak na to,že to bude moje druhé mimčo,tak normálně někdy plašim a nevim co vše budu potřebovat. Snad se mi paměť vrátí a vzpomenu si
Holky pomooc.Ja uz se nudim.Mam vse vyprano, vse pripravene a ted uz nevim co mam delat..Co vy takhle delate pres den?
Holky co znaci bilkovina v moci? ☹
@snazilka01 když je volný den, tak odpoledne chodíme ven na procházku. Dopolko vařím atd. Ty jsi asi na neschopence,vid? Já nevím co dřív....
@snazilka01 jen bud rada a uzivej cas jen sama pro sebe (TV, prochazky, navstevy kamaradek, cetba). Co ja bych za to dala. U nas uz je to hodne narocne, vse sladit (navraty deti ze skoly, potreby nejmladsiho) a jiste nemusim psat, ze se 3 detma je doma furt co delat.
@bzubzalka ty se mas ze nevis co driv.Jojo jsem prave a uz nejak nevim coby. Moc me nebavi se valet u tv, porad bych neco delala 😂
@snazilka01 mame to stejne 😂 taky chci delat a nevim uz co. Nastesti manzel ma ted se mnou tyden dovcu, juchuuuuu, bude se dostavovat pokojicek ☺ jako police, rozestavi se nabytek, povesi mi detske zavesy jupiiiiii
Holky mohlo by se vám hodit. Slevy Funbaby 15% dolů neplatí na Stokke, Bugaboo, jolz a ED
@snazilka01
@nenulinecka holky, trochu vám tu nudu závidím, já jsem ráda, když si o víkendu na půl hod lehnu jako teď. Potřebuju osprchovat kytky,umýt okna. Dopoledne jsem varila,pekla,prala, dělala s Erikem úkoly. Teď se chvíli valim a pak jdeme ven.
@nenulinecka ty se mas.Muj je porad v praci a taky stavime.Respektive on.Patrovy barak, takze si myslim, ze to budou delat jeste nase deti 😂 tak pak posli foto pokojicku.Nase mala bude mit svuj pokojicek pristi rok snad na jare/lete.Tak se taky tesim na zarizovani.Ted jsem se zabavila s pritelem a louskame asi 5kg prechu, co nam od sousedu napadali na zahradku 😀
@bzubzalka ja zas zavidim tobe 😂 ja jsem hroznej zivel, chvili neposedim a prakticky se neunavim.Pritel ze me umira, kdyz chce aspon chvili sedet u tv.To je zbytecny 😂
@snazilka01 já bych si zas chvíli ráda sedla,ale nedá mi to, když vím co je potřeba. U nás prší,ale šli jsme ven aspoň na hod a pul, teď už pecu syrové šneky z listoveho těsta😉.
@bzubzalka mnaaam, dekuju ta tip.Taky je jdu udelat 😂
@snazilka01 ja nandala Erikovi do školy a kluci se cpou, obavam se,že do zítra nezbyde😀
Holky vy jste aktivní, že se fakt stydím. Já bych i mela, co dělat. Ale jsem líná 😀 navíc mi je dnes hrozně zle a nevím čím to může být. Možná je špatný tlak
@marketka00 odpočívej, stydět se nemáš za co. Ja včera šla spát dřív jak syn😂 spala jsem 11hodin!

@bzubzalka
Já jsem riziková s vysokým KT ještě před těhu, ale na každé poradně mám teď v těhu mrtvolně nízký, prý magnezium taky drží tlak dole