icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

garalela
11. lis 2017

@bzubzalka
Já jsem riziková s vysokým KT ještě před těhu, ale na každé poradně mám teď v těhu mrtvolně nízký, prý magnezium taky drží tlak dole

elenadavis
11. lis 2017

@marketka00 Že by hormony? To se spraví..... 😉 Ještě nedávno jsem měla stejnou depku. Předělávali jsme kuchyň a to byl teprv bordel 😕.

Jinak holky já mám dnes za jedna 1*😉 Umytá okna a vyprané záclony co víc jsi přát. Chtěla jsem to stihnout než ten pupek zas povyroste. 😃😊

nenulinecka
11. lis 2017

@elenadavis me je myl manzel a sundaval, je to docela vysoko a nechtel, abych lezla na stafle... ☺ me se furt mota hlava

nenulinecka
11. lis 2017

@marketka00 Takovy dny mam taky a casto 🌼 bude zase dobre 💜 uvidis .

bzubzalka
11. lis 2017

@dixxie já si spíš říkám, zda neměla nějaký blbý případ v poslední době...u 1.syna mi.tohle vůbec neřekla. Jinak se mi zdá precizní a když na velkém UZ viděli jak mám vyplněnou prukazku,řekli mi, že mám peclivou dr. Je to doktorka v důchodovém věku...ale pravda, že něco lepší nevědět...

bzubzalka
11. lis 2017

@garalela magnezium beru, teď mi.Doporučila přírodní sole pro balans(nevim zda to.píšu správně).
@elenadavis okna taky potřebuji...nechceš přijet? Já dnes povlikala postele a uklizela celý byt, na oběd jsme šli do restaurace😉

tereza1989
11. lis 2017

Teda ještě okna,to jste dobrý teda😮to já je mila vlastně před třičtvrtě rokem,potom mi je taky umyl manžel (než jsem potratila) no a teď na to kašlu,je zkrz ně vidět a na víc teď nemám čas. A do toho mám taky nízkej tlak takže líst na židli už fakt teda ne. Jinak na to,že to bude moje druhé mimčo,tak normálně někdy plašim a nevim co vše budu potřebovat. Snad se mi paměť vrátí a vzpomenu si

snazilka01
12. lis 2017

Holky pomooc.Ja uz se nudim.Mam vse vyprano, vse pripravene a ted uz nevim co mam delat..Co vy takhle delate pres den?

mari90
12. lis 2017

Holky co znaci bilkovina v moci? ☹

donia
12. lis 2017

@mari90 pokud bys k tomu mela otoky a vysoky tlak, tak riziko preeklampsie. Ale pokud je "jen" ta bilkovina, tak nevim.

bzubzalka
12. lis 2017

@snazilka01 když je volný den, tak odpoledne chodíme ven na procházku. Dopolko vařím atd. Ty jsi asi na neschopence,vid? Já nevím co dřív....

mari90
12. lis 2017

@donia vysoky tlak nemam, spise nizsi, otoky take zadne

donia
12. lis 2017

@mari90 tak to je moc dobre. Tu bilkovinu jsi si zjistila doma sama?

donia
12. lis 2017

@snazilka01 jen bud rada a uzivej cas jen sama pro sebe (TV, prochazky, navstevy kamaradek, cetba). Co ja bych za to dala. U nas uz je to hodne narocne, vse sladit (navraty deti ze skoly, potreby nejmladsiho) a jiste nemusim psat, ze se 3 detma je doma furt co delat.

mari90
12. lis 2017

@donia ne ne jsem treti den v nemocnici ( muj doktor me sem poslal, chce zbytek tehu takto praktikovat) jsem po predcasnem porodu, tak vicemene preventivne a tady mi to zjistily

donia
12. lis 2017

@mari90 aha, to tam jako fakt uz budes lezet az do konce? Hlavne se na to tedy optej, to ti asi sbirali moc 24 hod. ne?

mari90
12. lis 2017

@donia napsala jsem to spatne, chce me sem posilat jen na kratkodobe hospitalizace, ano mam moc sbirat 24 hodin podle vysledku se uvidi, kdyz bude ok, pujdu domu

donia
12. lis 2017

@mari90 jj, to oni poznavaji jestli se behem dne odbourava, nebo naopak se tam drzi furt. Tak drzim palce, at je to ok a jdes brzy domu.

mari90
12. lis 2017

@donia dekuji, no rada bych, tady je to uz dlouhe

snazilka01
12. lis 2017

@bzubzalka ty se mas ze nevis co driv.Jojo jsem prave a uz nejak nevim coby. Moc me nebavi se valet u tv, porad bych neco delala 😂

nenulinecka
12. lis 2017

@snazilka01 mame to stejne 😂 taky chci delat a nevim uz co. Nastesti manzel ma ted se mnou tyden dovcu, juchuuuuu, bude se dostavovat pokojicek ☺ jako police, rozestavi se nabytek, povesi mi detske zavesy jupiiiiii

kotito
12. lis 2017

Holky mohlo by se vám hodit. Slevy Funbaby 15% dolů neplatí na Stokke, Bugaboo, jolz a ED

bzubzalka
12. lis 2017

@snazilka01
@nenulinecka holky, trochu vám tu nudu závidím, já jsem ráda, když si o víkendu na půl hod lehnu jako teď. Potřebuju osprchovat kytky,umýt okna. Dopoledne jsem varila,pekla,prala, dělala s Erikem úkoly. Teď se chvíli valim a pak jdeme ven.

snazilka01
12. lis 2017

@nenulinecka ty se mas.Muj je porad v praci a taky stavime.Respektive on.Patrovy barak, takze si myslim, ze to budou delat jeste nase deti 😂 tak pak posli foto pokojicku.Nase mala bude mit svuj pokojicek pristi rok snad na jare/lete.Tak se taky tesim na zarizovani.Ted jsem se zabavila s pritelem a louskame asi 5kg prechu, co nam od sousedu napadali na zahradku 😀

snazilka01
12. lis 2017

@bzubzalka ja zas zavidim tobe 😂 ja jsem hroznej zivel, chvili neposedim a prakticky se neunavim.Pritel ze me umira, kdyz chce aspon chvili sedet u tv.To je zbytecny 😂

bzubzalka
12. lis 2017

@snazilka01 já bych si zas chvíli ráda sedla,ale nedá mi to, když vím co je potřeba. U nás prší,ale šli jsme ven aspoň na hod a pul, teď už pecu syrové šneky z listoveho těsta😉.

snazilka01
12. lis 2017

@bzubzalka mnaaam, dekuju ta tip.Taky je jdu udelat 😂

bzubzalka
12. lis 2017

@snazilka01 ja nandala Erikovi do školy a kluci se cpou, obavam se,že do zítra nezbyde😀

marketka00
12. lis 2017

Holky vy jste aktivní, že se fakt stydím. Já bych i mela, co dělat. Ale jsem líná 😀 navíc mi je dnes hrozně zle a nevím čím to může být. Možná je špatný tlak

bzubzalka
12. lis 2017

@marketka00 odpočívej, stydět se nemáš za co. Ja včera šla spát dřív jak syn😂 spala jsem 11hodin!

Strana