icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

mari90
25. lis 2017

@nenulinecka mrzi me to, ale co se da delat, spis mam strach o prcka

nenulinecka
25. lis 2017

@mari90 ja vim, ze to mrzi, ale co muzes delat. A jak to vypada vsecko? Co vam delaji ?

mari90
25. lis 2017

@nenulinecka davaji mi kapacky magnezka, dost mi tvrdlo bricho, jinak vse vypada dobre, cipek pry snad drzi

galatea_a
25. lis 2017

@mari90 Snad bude držet i nadále, hlavně odpočívej a nestresuj se, oni se o tebe postarají 🌷

nenulinecka
25. lis 2017

@mari90 To je moc dobre, drzte se 💜 a jak pise @galatea_a nestresuj se hlavne 🌼

mari90
25. lis 2017

@nenulinecka
@galatea_a nestresuju, tady jsem v klidu 🙂

vvercatkoo
25. lis 2017

@mari90 drž se, uvidíš, že vše dobře dopadne😉

elenadavis
25. lis 2017

@mari90 Vůbec se nestresuj nějakou výzdobou 😉 Jestli tě to uklidní, Vánoce máš každý rok 👍. a ty příští budou o 100% lepší 👶. Hlavní je aby jste byli všichni v pořádku ostatní se dožene 😉

elenadavis
25. lis 2017

Holky chci se zeptat, jak je to s monitorem dechu v postýlce. Mám pro miminko hnízdečko a zajímalo by mě kam umístit monitor. Normálka pod matraci nebo pod to hnízdečko? Nevím jakou to má citlivost, monitor teprv dostaneme od tchýně. 🙂

nenulinecka
25. lis 2017

Tak holky , trosku intiminity... jelikoz nesoulozime, protoze se bojime a ja bych se ted stejne stydela, protoze mi tloustne i zadek a nohy otekly, tak jsem zase chtela udelat dobre manzelovi jinak.( asi chapete ) Misto toho bolest v krizi jako blazen, krec v kycli z dlouheho stani, ja se ani neohnu poradne!!! Chapete tooo. Misto toho jsem se rozbrecela s tim, jak jsem neschopna mala velryba.zacinam si tak pripadat nekdy. No, muz me objal, pohladil, rekl, ze jsem jeho a tehotna, tudiz ta nejkrasnejsi zena na svete... a myslim si, ze uz vsechna sexualni snazeni necham az po porodu 😂😂😂

nenulinecka
25. lis 2017

Intimity jsem chtela napsat

snazilka01
25. lis 2017

@nenulinecka tak mi to mame stejne.Az na to, ze na to jaaaa rebelka a nymfa, ktera to pred tehu chtela treba 3x denne nemam vuuubec ale vubec zadnou chut.Ne jen prot ze jsem BIG, ale jsem lina a nic bych z toho nemela.Tesim se az se to po sesrnedeli zase srovna.Jinak mas hodnyho muze.Ten muj mi rika sloniku ☹😂 tak to moc neprida..

vvercatkoo
25. lis 2017

@nenulinecka tak u nás sex až po prvním trimestru a katastrofa, moc to bolelo a tím pádem uplna ztráta chutě. A teď ve třetím trimestru se chuť vrátila, ale není to pravidelné. Chlap se bojí. Takže si to užijeme až po šestinedělí, doufám😂

@snazilka01 a s tou leností musím souhlasit. Stačí se otočit z jednoho boku na druhý a funim jak lokomotiva😂

nenulinecka
25. lis 2017

@snazilka01 to bych brecela sloniku ☺ 😂 ja prave taky nymfomanka a vubec na to ted nemyslim. Ale po sestinedeli se taky moc tesim zase ☺ to bude i rotoped, na jare trosku solarka a jupiiiii 🌼

nenulinecka
25. lis 2017

@vvercatkoo taky funim... drina to je 😂 ja taky doufam, ze si to uzijem hned po sestinedelich ☺☺☺

marketka00
25. lis 2017

Ahoj holky, tak vás zdravím z porodnice. Myslete na nás, právě se tu snažíme mimiňáka udržet ještě v bříšku a zarazit předčasný porod. Takže mám infuzi, píchají mi kortikoidy a nesmím nikam. Jen na záchod.
A to jsem sem nechtěla jet, že budu za hysterku, která plaší u prvních poslicku.
Takže holky, které ještě nemáte sbalenou tašku, neodkladejte to. Muze se vám kdykoliv hodit

galatea_a
25. lis 2017

@marketka00 Moc držím palce! 🍀 A to ti začaly kontrakce nebo co se stalo?

marketka00
25. lis 2017

@galatea_a Jj, myslela jsem, že jsou to poslicci. Ani jsem sem nechtěla jet. Ještě, že mě @snažila01 přesvědčila ať jedu

snazilka01
26. lis 2017

Budete v poradku neboj, myslim na vas porad ❤

snazilka01
26. lis 2017

@nenulinecka presne tak, solarko, slunicko, kila pujdou dolu a konecne si budeme moc koupit nejaky sexy kousky 🙏

snazilka01
26. lis 2017

Holky z Prahy poradite mi prosim kam si zazadat o rodicovsky prispevek, porodne a prispevky na dite a co vse k tomu potrebuju za papiry?V pondeli to chci objet..Dekuji moc 🙂

nenulinecka
26. lis 2017

@marketka00 no, tak drzim pesticky, at je u Tebe mimi co nejdele 💜

nenulinecka
26. lis 2017

@snazilka01 jj tesim se taky .

Hlasim upecene medove pernicky ☺ jeste je dnes ozdobim, ale ted nohy nahore chvili ☺

vvercatkoo
26. lis 2017

@nenulinecka juuuu, super, já se chystám během týdne. Musím do Mikuláše stihnout pár domečků a stromečků a letos chcibi perníkový adventní věnec

vvercatkoo
26. lis 2017

@marketka00 držím pěsti ať vydržíte dva v jednom, co nejdýl.
Já se bojím, že to ani nepoznám, když to přijde

vvercatkoo
26. lis 2017

@elenadavis my budeme mít ten snuza pico, co se zavěšuje na plinku

nenulinecka
26. lis 2017

@vvercatkoo sikulka peces chaloupky jo?'☺ ja je pekla jednou... no a taky se bojim, ze to nepoznam, co je spatne a dobre az to prijde

dominikaromanova
26. lis 2017

@marketka00,
držím pěstičky, zvládnete to a bude dobře, ještě budeš přenášet. 🌹

@mari90 ,
doma Ti nic neuteče, hlavní je prcek, vše dobře dopadně. 🌷

vvercatkoo
26. lis 2017

@nenulinecka snažím se, ale pořád mi moc nejde to zdobení😂

Odpoledne jdeme s chlapem na Popelku na ledě, tak už se moc těším. Jsem zvědavá jaké to bude

dominikaromanova
26. lis 2017

Včera upečené perníčky dětičky dnes zdobí, člověk si kolikrát ani neuvědomuje jaká velká pomoc to je. Těsta na vanilkové rohlíčky a linecké pěkně leží v lednici, jen kdyby se to chtělo vyválet a upéct samo. 😀

Strana