Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@mari90 ja vim, ze to mrzi, ale co muzes delat. A jak to vypada vsecko? Co vam delaji ?
@nenulinecka davaji mi kapacky magnezka, dost mi tvrdlo bricho, jinak vse vypada dobre, cipek pry snad drzi
@nenulinecka
@galatea_a nestresuju, tady jsem v klidu 🙂
@mari90 drž se, uvidíš, že vše dobře dopadne😉
@mari90 Vůbec se nestresuj nějakou výzdobou 😉 Jestli tě to uklidní, Vánoce máš každý rok 👍. a ty příští budou o 100% lepší 👶. Hlavní je aby jste byli všichni v pořádku ostatní se dožene 😉
Holky chci se zeptat, jak je to s monitorem dechu v postýlce. Mám pro miminko hnízdečko a zajímalo by mě kam umístit monitor. Normálka pod matraci nebo pod to hnízdečko? Nevím jakou to má citlivost, monitor teprv dostaneme od tchýně. 🙂
Tak holky , trosku intiminity... jelikoz nesoulozime, protoze se bojime a ja bych se ted stejne stydela, protoze mi tloustne i zadek a nohy otekly, tak jsem zase chtela udelat dobre manzelovi jinak.( asi chapete ) Misto toho bolest v krizi jako blazen, krec v kycli z dlouheho stani, ja se ani neohnu poradne!!! Chapete tooo. Misto toho jsem se rozbrecela s tim, jak jsem neschopna mala velryba.zacinam si tak pripadat nekdy. No, muz me objal, pohladil, rekl, ze jsem jeho a tehotna, tudiz ta nejkrasnejsi zena na svete... a myslim si, ze uz vsechna sexualni snazeni necham az po porodu 😂😂😂
Intimity jsem chtela napsat
@nenulinecka tak mi to mame stejne.Az na to, ze na to jaaaa rebelka a nymfa, ktera to pred tehu chtela treba 3x denne nemam vuuubec ale vubec zadnou chut.Ne jen prot ze jsem BIG, ale jsem lina a nic bych z toho nemela.Tesim se az se to po sesrnedeli zase srovna.Jinak mas hodnyho muze.Ten muj mi rika sloniku ☹😂 tak to moc neprida..
@nenulinecka tak u nás sex až po prvním trimestru a katastrofa, moc to bolelo a tím pádem uplna ztráta chutě. A teď ve třetím trimestru se chuť vrátila, ale není to pravidelné. Chlap se bojí. Takže si to užijeme až po šestinedělí, doufám😂
@snazilka01 a s tou leností musím souhlasit. Stačí se otočit z jednoho boku na druhý a funim jak lokomotiva😂
@snazilka01 to bych brecela sloniku ☺ 😂 ja prave taky nymfomanka a vubec na to ted nemyslim. Ale po sestinedeli se taky moc tesim zase ☺ to bude i rotoped, na jare trosku solarka a jupiiiii 🌼
@vvercatkoo taky funim... drina to je 😂 ja taky doufam, ze si to uzijem hned po sestinedelich ☺☺☺
Ahoj holky, tak vás zdravím z porodnice. Myslete na nás, právě se tu snažíme mimiňáka udržet ještě v bříšku a zarazit předčasný porod. Takže mám infuzi, píchají mi kortikoidy a nesmím nikam. Jen na záchod.
A to jsem sem nechtěla jet, že budu za hysterku, která plaší u prvních poslicku.
Takže holky, které ještě nemáte sbalenou tašku, neodkladejte to. Muze se vám kdykoliv hodit
@marketka00 Moc držím palce! 🍀 A to ti začaly kontrakce nebo co se stalo?
Budete v poradku neboj, myslim na vas porad ❤
@nenulinecka presne tak, solarko, slunicko, kila pujdou dolu a konecne si budeme moc koupit nejaky sexy kousky 🙏
Holky z Prahy poradite mi prosim kam si zazadat o rodicovsky prispevek, porodne a prispevky na dite a co vse k tomu potrebuju za papiry?V pondeli to chci objet..Dekuji moc 🙂
@marketka00 no, tak drzim pesticky, at je u Tebe mimi co nejdele 💜
@snazilka01 jj tesim se taky .
Hlasim upecene medove pernicky ☺ jeste je dnes ozdobim, ale ted nohy nahore chvili ☺
@nenulinecka juuuu, super, já se chystám během týdne. Musím do Mikuláše stihnout pár domečků a stromečků a letos chcibi perníkový adventní věnec
@marketka00 držím pěsti ať vydržíte dva v jednom, co nejdýl.
Já se bojím, že to ani nepoznám, když to přijde
@elenadavis my budeme mít ten snuza pico, co se zavěšuje na plinku
@vvercatkoo sikulka peces chaloupky jo?'☺ ja je pekla jednou... no a taky se bojim, ze to nepoznam, co je spatne a dobre az to prijde
@marketka00,
držím pěstičky, zvládnete to a bude dobře, ještě budeš přenášet. 🌹
@mari90 ,
doma Ti nic neuteče, hlavní je prcek, vše dobře dopadně. 🌷
@nenulinecka snažím se, ale pořád mi moc nejde to zdobení😂
Odpoledne jdeme s chlapem na Popelku na ledě, tak už se moc těším. Jsem zvědavá jaké to bude

@nenulinecka mrzi me to, ale co se da delat, spis mam strach o prcka