Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Vyvolavany porod jsem mela 2x a bolelo to jako prase.Hlavne zavadeni tycinky a tablet.tekla mi krev po stehnech a fakt jsem brecela a to vydrzim dost..Prvni trval 26h a druhy asi 9h.Sileny
@wendie dekuju moc za info🙂 jsem z toho nervozni. Bojim se ze to nepoznam a pak to bude pruser. Nebo ze mi odtece voda a npoznam to a male to ublizi🙂 snad to bude dobre!!🙂
@snazilka01 tak jestli s tim mas takove zkusenosti, tak to potom jo.
Holky, trápí vás teď ke konci taky takové otoky? Jen ráno vstanu z postele a mám nohy jak medvědi tlapy a to samé i ruce. Už mi otekl i obličej a špička nosu 🤦🏼♀️ A všechno to i dost bolí 🙄
ja zatim neotikam, ale dneska jsem silene unavena. Picha me v cipku ze obcas sotva chodim a kakam a kakam a kakam, pardon, ale uz jsme tu jak vlastni. 😘
@barushe_27 rozumím, já jsem taky pořad na záchodě, pěkné se nám zvýšila spotřeba toaletniho papíru 😂😂😂 a unavená jsem taky, každý odpoledne musím na hodku do pelechu 😂
Ahojky holky, tak se po delší době hlásíme 🙂 Po dnešní kontrole má malý 3470 g a 49,5 cm. Bohužel kojení není, po 2 měsících došlo mléko,... Už mám za sebou i dvě MS, jedna přišla před koncem šestinedělí, teď ta druhá byla naprosto katastrofální.
Od doktora mám žádanky na krev kvůli imunologii atp. - nemá s tím někdo zkušenost? Zda se musí nalačno nebo je to jedno? Doktor musel zase běžet k dalším případům, tak mi to v tu chvíli ani nedošlo se zeptat....
A jak se tu máte? Už máte některá mimča?
Je tak hlavně, že jste s malým v pořádku. To kojení bohužel, někdy neovlivníš, ale je fajn, že aspon ty dva měsíce si kojila. jj četla jsem, že ta menzes po porodu je šílená. No ono záleží na jaké odběry jdeš, potom aby to neovlivnilo výsledek, ale jestli máš odběry na ráno, tak klidně běž na lačno, pokud odpo, tak bohužel.
Holky pali vam nektere zaha? Mne pali uz dlouho, zabiralo docela Rennie, ale ted posledni dobou uz nezabira. V noci nespim, je mi z toho zle, nemate nejaky tip co by mohlo ulevit?
@simi1510 jee to uz ma krasnou vahu broucek a to ze kojeni uz neslo, svet se nezbori, take jsem malou kojila/odstrikavala kratce, hlavne ze je jinak vse ok, jinak s imunologii mam zkusenost, ale s reprodukcni, coz bude asi neco jineho
mari, já taky užívám rennie, někdy je to taková spartakiáda, vzbudí mě jak mě to leze do krku, tak vždycky vyskočím z postele, ale mám osvědčené studené mléko, ale potom chodím zase čůrat, ale to mě taky pomáhá, a vyřadila jsem džusy.
@barushe_27 mleko zabira nachvilku, dzusy a sladke piti vubec nemuzu, to pak trpim uplne hrozne...kolikrat mi prijde, ze snad shorim 😀
JJ mám to úplně stejně, říkám to není pálení žáhy, ale leptání, ale už to není taková hrůza, měla jsem s tím větší problémy, tak měsíc zpět. A někdy mi pomáhá i zvýšení horní poloviny těla.
@barushe_27 já nečekala, že to bude takové - šílený průjem, snad ani ne průjem... divně mi bylo, krve taky dost... Ta první byla v pohodě,... tak jsem zvědavá, jaká dorazí třetí no :-/
Jsem si vůbec období bez vložek neužila ☹
uz jsem zacala byt nervozni mala dva dny takova hodne klidna, tak jsem ji ted na tvrdo musela vzbudit abych se uklidnila. Jeste ze mam poslouchatko jak ja tomu rikam "angelsound" jinak bych se scvokla. Asi taky uz nabira sily na ten den d.
@barushe_27 úplně ti rozumím mě třetí den dost často tvrdne břicho a malej se vrti minimálně taky sem z toho dneska už nervozni
U nás je taky klid, oproti předešlým dnům
Holky, mám dotaz dělali vám testy na streptokoka?mě v úterý volala dr.že mám pozitivní test. A pokud bych začala rodit než mi to napíše do poukázky mám to hlásit. Prý mi musí nasadit infuzy s atb. Pro mě to nebezpečné není, ale pro malého ano. Hrozně se bojím...
@bzubzalka testy na streptokoka se delaji vsem, musi to byt v prukaze prave proto, aby ti dali pri porodu tu infuzi s atb
ja mam negativni, prave je to profylaxe pokryti pred porodem inf aby se neprenesla na bobesa, neboj maji to urcite zvladnute.
@barushe_27 no našla jsem, že atb mají být podávány 4hod. U syna jsem měla porod rychlý, bojím se,že mi infuzi nestihnou dát..
Neboj, myslim si, ze nejde az tak o casovku, ale o to aby si je dostala, vyjela bych s predstihem prvnich znamek porodu. A kdyz se jim nebude na mimi neco zdat, zvysena teplota atd tak si vas pohlidaji. Schvalne jsem se divala a dneska je pry pozitivnich az 60% rodicek, vim ze to neni na uklidneni, ale jde o to, ze ty porosnice s tim maji zkusenosti. Hlavne si zbytecne nesti nejake diskuze, co maminka to jina zkusenost, akorat se vynervujes.
@barushe_27 budu rodit v motole tak si říkám, že tam mají zkušeností dost. Děkuji za podporu.
Jj tak to urcite ano

@barushe_27, děkuji.