icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

barushe_27
12. led 2018

Kultivaci z cipku maji do dvou dnu. Nebo aapon u nas v praci jsme to zak meli, ono zalezi kdy to posilaji.

bzubzalka
12. led 2018

@simi1510 super, krásný zprávy!👍🍀

boruvka_01
12. led 2018

@mari90 Ja trpim na zahu neskutečně. Začíná mi to vzdy tak po pulce těhotenství a behem par tydnu se mi ten jicen tak rozlepta, ze me boli i kdyzkdyz polykam korenene jidlo. Mám na to lék Helicid. Vše ostatni je uleva jen na chvili, helicid beru jednou za dva az tri dny a jsem dobrá. Nech sisi ho napsat 🙂

radulka57
Autor odpověď smazal
snazilka01
13. led 2018

Holky mate nektera krizove bolesti spolecne s poslickama a tvrdnutim bricha?Zada boleli ak moc, ze jsem se malem rozbrecela a nemohla se pohnout.Bolely asi hodinu v kuse.Vcera jsem litala porad na velkou a mela prujem.Dnes jsem si myslela, ze se to rozjede a po vane to prestalo, ikdyz to bricho porad trochu citim.Myslite si, ze by se to mohlo chystat na porod?

snazilka01
13. led 2018

Jeste jsem zapomnela napsat, ze jsem mela tlak na konecnik..Dekuji za jakkoukoliv odpoved

bzubzalka
13. led 2018

@snazilka01 první porod jsem měla jen křížové bolesti. Dnes jsme přišli z procházky a taky hrozný, myslela jsem, že jedeme...já mám ale měsíc čas. Po hodině to přešlo, ale břicho chvílemi teď taky cítím.

vvercatkoo
13. led 2018

Tak s tím průjmem se přidávám, mám strach si i prdnout😂 bolesti taky nějaké. Že by se konečně začalo něco dít? Dnes jsem 38+0.
Už to chci mít za sebou. Šíleně mě bolí pipina, s hrůzou uléham a těším se ať už je ráno

calwena
13. led 2018

@snazilka01 Nemáš ty ale náhodou ještě čas do začátku února? Je nějaký důvod, že bys raději porodila co nejdříve? Já ti bohužel neporadím, protože takové symptomy nemám... kolikátý jsi ale teď týden?

A jeden tip: na Mall.cz mají teď akci na dětské pleny, tak mrkněte, já objednala.

barushe_27
14. led 2018

Tak holky ja myslela taky ze minulou noc pojedu od 3:20 prujmy, sotva jsem dobehla, bolesti v podbrisku a cely brisko, brisko tvrde jak blazen, po vane jsem pak jeste rozdychavala a najednou nic, si rikam, to si ze mne ta mala utahuje nebo co. Uz jsem se tesila ze ji budeme drzet v naruci. Jj hold uz se to blizi, ale teda bolelo to a nedokazu si predstavit jak "kurevs...." bude bolet ten porod, ale na tech nekolik hodin to vydrzim

snazilka01
14. led 2018

@calwena cas mam, ale rozjet se to muze kdykoliv, ale to prespokladam, ze neslysis poprve.Nepsala jsem, ze chci aby se porod rozjel driv, ale to, jestli nekomu takhle zacal porod, takze uplne zbytecne otazky.Jinak driv rodit podle mudr budu.Diky ale za tvuj komentar 👌

danielle94
14. led 2018

@nenulinecka Ahoj. Prosimte ty rodis taky na bulovce vid? Ja jdu zitra na prvni tehotenskou poradnu. Chtela jsem se zeptat co ti primo na bulovce delali? A jak dlouho jsi tam cca byla na te prvni🙂

nenulinecka
14. led 2018

@danielle94 ahojky, ja byla poprve od 7:30 do 10:30, parkovny 240 korun. Desny. Ale ja cekala na vysledky hodinu krve, mudr sla na vizitu, tak se to protahovalo. Ty treba nebudes. Tak hodku a pul - dve hodinky tam radsi pocitej. Vypisuje papiry, Ty ji das ten screening, ekg a vse... zmeri tlak, zvazi Te, nebo muzes sama a napsat si to do karty doma uz, vezmi moc, pak Ti udela stery mudr na streptokoka jestli nemas hotovy jeste. Jo a sestra si poslechne ozvy miminka. Jeste Ti da vyplnit papir nejaky ( kontakt na nekoho blizkeho, heslo pro komunikaci atd ) , u sestry budete tak 3,4, tak to docela odsejpa. Kdyz se vyhnes krvi a ultrazvuku na sale, tak ta hodina pul. V kolik jsi objednana? Podle me je to nejlepsi hned rano v 7:30.

nenulinecka
14. led 2018

@danielle94 do pul jedenacty tam ma byt napsane

dominikaromanova
14. led 2018

@snazilka01, ahojky, já mám křížové bolesti s tvrdnutim břicha a k tomu bolesti v podbřišku jak ...., dokonce pravidelné už delší dobu. Pokaždé čekám až to ještě více zesílí a pojedu, ale stále nic. Tak jsem se dnes nas...a, jela na velký nákup a gruntuju, třebas se to konečně rozjede. 😂 Jen ty průjmy nemám.
PS: Ani ten sex nezabírá.

wendie
14. led 2018

@dominikaromanova hodne stesti at uz to prijde a at je to co nejvic snesitelne a rychle 🙂 urcite uz tu vsichni ocekavaji prvni info a fotky miminek 🙂 az budu cist jak to tu postupne budete mit za sebou,zace mi to take vice utikat.dle meho pocitadla mam pred sebou jeste mnoho dni,zitra zacinam 35tt ale z prrdchozich dvou zkusenosti myslim,ze rodit budu tak 38tt...

snazilka01
14. led 2018

@dominikaromanova koukam ze mas jeden den do porodu, jupiii ty se mas.To prijde kazdou chvili urcite.Jeste kdyz takhle hezky gruntujes atd.Sex me uz tak dva mesice boli jako blazen, takze ho ani neprovozujem..Coz me dost stve 😂 jinak uz zas litam kakaaat 😂 tak drzim palce a tesime se na fotecku mimiiska💕

dixxie
14. led 2018

Holky moc dekuji vam vsem za podporu, take za tip na aniball dnes jsem koupila a uz ho sterilizuju. Jinak byla jsem dnes za dulou naucit se techniku spinning babies - priprava na porod. Take zacinam brat homeopatika ktera jsou na pripravu na porod, mala je zase velka jako byl synek tak abych udelala maximum. Jinak prujem se me take tyka objevoval se mi po celou dobu tehotenstvi. Jinak musim zatukat, nic me neboli i ta zaha je v pohode, jen hur spim, obvas se probudim ve dve v noci a nemuzu treba 3 hodiny zalomit. Stale nemam sbalenou tasku do porodnice vubec me too nebavi ale zitra uz musim 🙂.

dixxie
14. led 2018

Uz nekdo z nas porodil? Krome Simi.

bzubzalka
14. led 2018

@dixxie já myslím, že ještě nikdo...

calwena
14. led 2018

@dixxie Já také nemám sbaleno, ale už taky musím. A stejný problém, nebaví mě to 🙂. O tom aniballu přemýšlím, ale nevím, jestli nakonec do něj půjdu. Možná si o tom budu muset víc načíst.

vvercatkoo
14. led 2018

Ahoj holky, tak závidím vám, které můžete sexovat. U nás po dlouhé době pokus a bohužel se nezdařilo. Jsem úplně uzavřena a stuhlá, takže chlap bude jen masírovat hráz. A přitom chuť by byla, ach jo

nenulinecka
14. led 2018

Jsem netusila, ze fotky, co sem vkladame brisek, fotek z ultrazvuku, ze to jde najit na googlu v obrazkach . 😱

nenulinecka
14. led 2018

Hledala jsem obrazek s textem : cekam Te , pro manzela a on tam obrazek z konika naseho Michalka.

dominikaromanova
15. led 2018

Tak dnes další kontrola v porodnici a stále nic. Malému se asi opravdu nechce do té zimy. 🙂
Doktorka udělala váhový odhad a malý má cca 3570 g, dále nějaký Hammiltonův hmat, vůbec nevím co to je, ale příjemné to rozhodně nebylo, snad se tedy porod do odpoledne rozjede. Hlavně ne v noci, na to jsem až moc líná. 😂

donia
15. led 2018

@dominikaromanova ja jdu na KO zitra, tak jsem taky zvedava co mi rekne. Sice mam do terminu jeste cas, ale tim jak chodim do rizikovky me nechce nechat moc dlouho a mimco je pry vzdy vetsi, takze nevidi problem v tom to vyvolat drive. Hamiltonuv hmat mi delali u obou zatim poslednich tehotenstvi a uprimne u me teda vubec nezabral.

bzubzalka
15. led 2018

@nenulinecka vše co dáš na konika se dá dohledat☹ je to až děsivý

dominikaromanova
15. led 2018

@donia, tos mě nepotěšila.

donia
15. led 2018

@dominikaromanova to ja spis aby vedela, ze zabirat to nemusi a nebyla v noci jak na jehlach. Jen se pekne vyspi a ono to nejak bude 😉

nenulinecka
15. led 2018

@bzubzalka to kdybych vedela, tak sem nedam ani jednu fotku. 😞aby nekde nekdo videl uzbych navzdy me, moje brisko a myho Michalka to je strasny.

Strana