Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@mari90 to tedauz, myslela jsem si, ze to vidi jen konik, v budoucnu ze to nejak zrusim a bude. Nojono.
@nenulinecka Je to stejný asi jako facebook, toho se taky nikdy úplně nezbavíš 😒
😈 Hohoo musim se vám pochlubit, jak jsem to v pátek natřela doktorovi na gyndě 😅 Pořád mě rozčiloval kvůli tomu tlaku 🙄 jestli beru ten dopegyt, že jsem nějaká odolná, atd.....(jasně, že je neberu 😇 ) Pokaždý jsem mu říkala, že to mám psychickýho rázu. On jen odpověděl, já vám to věřim, a blabla. Já jsem totiž velkej stresař, všude hned rudnu, když sedim u něj v čekárně, tak se mi klepou nohy 😝 (musim s nimi furt hýbat, aby si toho nikdo nevšiml), navíc jsem si všimla, že dost funim (20 kg nahoře je 20kg), tak se snažim dýchat potichu, a proto asi vždycky zrudnu 😀 .
Každopádně, měla jsem si to zapisovat, když jsem mu řekla, že doma mám 120/80 tak mi to moc nevěřil...tak jsem v pátek přinesla svůj (teda půjčenej od tchánovců) tlakoměr. S tím, že si teda myslim, že je asi rozbitej a nebo je možný, že každej měří jinak 😉 Mudr. říká, že je to blbost!! Tak fajn zkouška tlaku, můj tlakoměr 132/82 , jejich tlakoměr 132/80 👏 Áááha, doktor mlčel...pak jen přijďte v úterý 😎
Ani nevim, jak se mi povedlo, že naměřil i ten můj tlakoměr 132/80 snad silou vůle.... Přitom jsem měla strach, že budu vypadat zas jako blbec, že jim věčně kecám ❤
Jsem na sebe zvědavá zítra 😀 , to mi asi spadne hřebínek.
@nenulinecka já tady měla dřív dost alb-dětský pokoj,Erika jak tvoříme-hodně jsem smazala...
@evelin1251 takový tlak mám od začátku a dr. I obvodní říkají, že to je hraniční. Léky neberu...
@bzubzalka Já mám u doktora většinou naměřenej 140/90-95, že ten spodní je vyšší, a poslal mě do nemocnice, tam samozřejmě stejně vysokej, ještě mě strašil, že si mě tam nechají na pozorování. Nakonec mi v nemocnici naordinovali dopegyt 1-0-1 . Nejdřív jsem ho užívala, ale když jsem zjistila, že doma je tlak v poho a na gyndě vysoký, tak že to mám z nervů.
@evelin1251 tak vysoký jsem.teda nikdy neměla. Vždy 130/85 a podobně +-o5
Ahoj holky, tak už to mame za sebou. Malej je nádherný, a maminu pekne potrápil. Váží 4000 g. Sice jsem zasita od nevidím do nevidím, a malý má asi zlomenou klíční kost, ale jsem za to rada. Jinak, jmenuje se Vojtíšek a narodil se 16.1.2018 ve 3:05 hod. Za případne chyby se omlouvám, mobil a porod děla své.
@dominikaromanova no, peknej kus chlapa. Takhle sita jsem byla po prvnim, tak soucitim s tebou. Ale ted uz bude jen lip. Velika gratulace a pekne odpocivej.
@dominikaromanova moooooc gratuluji!!!!! Mne dělali včera taky Hamiltona a pořad jsem 2v1 😫😫😫
@dominikaromanova jee ten je velkej! Moc gratulujeme! At dela radost a hlavne celkove brzke uzdraveni po porodu🙂 zavidim ze uz to mate za sebou. Drzte se a tesime se na dalsi fotky maleho🙂
@martinato1989 četla jsem o tom hodně diskusi, a prý to není 100%
Třebas to muže být dnes.
ahoj, moc gratuluji ke krásnému chlapečkovi, ať jste oba zdraví a ať hezky roste 🙂
holky, ohledně tlaku, divím se, že při tak malém tlaku již doktor nasadil dopegyt. To o Apolináře nasazují až od spodního tlaku 100 nebo 105. Já ho měla i 180/105, na chvíli mě hospitalizovali, pak ale klesl a pustili mě domů, s tím že mám měřit, když spodní bude mezi 90 a 100 tak OK a kdyby stoupl nad 100, že mám přijet, ale říkali, že medikace zatím není nutná. Doma mívám mezi spodním 80 a 95.
@dominikaromanova krasny kluk jako buk! Obrovska gratulace.odpocivej,nabirej sily a uzivej si ty krasne maminkovske pocity.a at se bolistky rychle hoji!
@dominikaromanova juuuu, mooooc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😍
@dominikaromanova 😍 Tak konečně je tu první mimísek na světě. Je nádherný moc gratuluji a přeji jen to nejlepší 🍀
@dominikaromanova je nadherny, moc gratuluju 🌼🌼🌼Hlavne hodne zdravi pro oba 🍀🍀🍀
Tak ja dnes prvni monitor a kontrola v rizikovce. Mimco ma odhadem 3,30 kg a zase za tyden. Tak jsem zvedava jak dlouho vydrzime. Puvodne mluvil o vyvolani driv, ted nic. Termin mam 4.2.
@donia taky jsme včera měli 3300g, termín mám podle MS 5.2., ale v neděli nastupuji do nemocnice a v pondělí jdu na vyvolání. Teda....udělali mi včera i Hamiltona, tak třeba se zadari dřív 🤔
@dominikaromanova obrovska gratulace, at vam maly vojtisek dela jen samou radost, a hlavne at jste oba zdravoucci. Uzivejte si maleho a preji nejrychlejsi zahojeni po porodu. Mas krasneho velkeho chlapaka 😘😘😘
@martinato1989 a proc vyvolavaji u Tebe? Nekde mi to uniklo.
@nenulinecka kvůli velkým otokum a protože prý jsem prvorodicka, tak abych netrpěla 😂 a jsem otevřená na dva cm a malá už prý naléhá hlavičkou na vchod... spis mi to tak jako doktorka podsunula, ze to proste pro mě prý bude lepší. A upřímně se tomu vůbec nebráním. 😂
@martinato1989 mě to teda projde hodně brzo.. já mám termín 6.2 a cisare nám budou dělat o 12 dřív.. ze 14dni dřív narozené dítě už je donošených ale dřív je to vlastně nedonosenec
@dominikaromanova moc gratuluju, je nádhernej!!!
Já jsem dnes 40tt+2 a stále na něj čekám :(

@nenulinecka taky teda cucim, ze to jde dohledat, dokonce jde dohledat i to co jsem kdysi prodavala na beremku, coz by mi teda ani nevadilo...ale fotky z utz nebo bricha mi docela vadi