icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

dixxie
17. led 2018

Ahoj, tak dnes to začínám zkoušet s aniballem já, musí se to opravdu pomalinku polehounku. Jeden porod mám za sebou před šesti lety, na první pokus jsem dnes dala něco mezi pingpongovym míčkem a tenisakem, obvod 20cm. Měla bych to dotáhnout alespoň na 30, protože malá má velkou hlavičku. Mám tedy co dělat.... Je tu některá z vás co to zkouší?

martinato1989
17. led 2018

@dixxie já mám aniball taky a jsem na 25cm 😀 a vzhledem k tomu jak strašně příjemný to je, tak se musím přemlouvat do cvičení 😂

danielle94
17. led 2018

Holky tak dneska po dalsi kontrole🙂 Mala je zdrava a ocividne spokojena. Jen mam mensi bricho tak uz ma malo mista. Takze se predpoklada, ze bude chtit ven co nejdriv. Jinak dneska mi bylo receno, ze ma 2,70. Ze bude opravdu drobounka. Tak mam radost. Prej se dostaneme na max 3 kila. Vic ne🙂 Nicmene uz aby byla venku. Pribrala jsem asi 10kg ale jak na to nejsem zvykla tak nohy na prochazkach se psem umiraj! Tak snad uz brzy🙂 Jak se citite? Uz mate taky stresy z porodu?🙂

bzubzalka
17. led 2018

@danielle94 syn měl při porodu 2,8kg a nechali mě rodit,když jsem byla otevřená na 9. Měla jsem 2stehy vevnitř. Závidím...😉😘

danielle94
18. led 2018

To vam povim...neco na me nervy. Pritel sel v 5 rano curat a najednou slysim ranu. On na zemi a vsude krev. A jeste mi do toho omdlel nekolikrat. Jeste ze tu zrovna byli nasi a odnesli ho. Ted cekam na zpravu z nemocnice kam ho odvezla rYchla a pojedu za nim...musim vam rict ze jsem myslela ze z toho stresu rodim jak me bolelo bricho!! Jak zvladate stres?? Ps vypada to ze ma otres mozku:(

barushe_27
18. led 2018

Tak holky, hlasim se jako treti, dneska se nam narodila nase malinkata Barunka, az budu nahore s ni dam vice info.

wendie
18. led 2018

@danielle94 To jsou tedy zpravy! Moc me to mrzi.Hlavne at je v poradku! A ano,stres se mi taky "promita" do bricha... Skoro jak poslicci.tak ae opatruj a v klidu dychat... Drzim pesti...

@barushe_27 Moc gratuluji... A preji hlavne zdravicko!

martinato1989
18. led 2018

@barushe_27 moc a moc gratuluji!!!! Ať jste obě zdravé!

mari90
18. led 2018

@barushe_27 moc gratuluji k princezne 😉

mari90
18. led 2018

@danielle94 ty jo, to muselo byt strasny, preji at je vse v poradku, nam minuly tyden spadla mala, skoro nic se ji nestalo, ale jak moc brecela a nevedeli jsme co ji je, bylo mi silene bricho mi bolelo a cela jsem se klepala ☹ nastesti se rychle uklidnila

dominikaromanova
18. led 2018

@barushe_27, moc gratuluji.

donia
18. led 2018

@barushe_27 jee krasna zpravicka. Velika gratulace a hodne zdravi obema.

donia
18. led 2018

@danielle94 to musi byt pekny soky, kor v noci a ty pred porodem. Tak hlavne at je brzy v poradku.

bzubzalka
18. led 2018

@danielle94 Snad je přítel ok!Držím palce! Taky když mám stres nebo se rozčílím cítím břicho-tlak atd.

bzubzalka
18. led 2018

@barushe_27 krásná zpráva po.ránu. gratuluji,ať je jen zdravá!

dixxie
18. led 2018

@danielle94 uplne s tebou soucitim, zazila jsem pred 2 mesici podobnou udalost. Ver ze vse bude ok. Ted uz mas asi prvni zpravy z nemocnice, myslim si ze pokud to byl pad doma tak to nebude snad nic hrozneho jen mensi vec co se spravi. Drzim palce!!!

dixxie
18. led 2018

@barushe_27 nadhera, moc gratuluji, at je zdrava a at vse klape, tesime se na vice info!

vvercatkoo
18. led 2018

@barushe_27 juuuu, mooooc gratuluji 😍😘

nenulinecka
18. led 2018

@barushe_27 gratuluji a hodne zdravi holky preju 🍀🍀🍀

nenulinecka
18. led 2018

Tak vahovy odhad 3,5 kg , tak vyvolavat nebudou. Mam pry dost plodove vody, tak prenaseni nehrozi. A mohl by jit driv. Holky, nemuzu dnes ani chodit zase jak me boli kost stydka a vsecko

elenadavis
18. led 2018

@barushe_27 Moc gratuluji 😍🍀

elenadavis
18. led 2018

@danielle94 Jejda to je tedy nepříjemné😕, snad bude přítel brzo zdráv. Já jako velký cíťa, stres taky moc neumím zvládat. Všimla jsem si že když se stresuji mimísek v bříšku také a pak kope jak blázen a já jsem z toho pak ještě víc neklidná. Naštěstí jsem tolik stresových situací v těhotenství nezažila. Já bych z toho nejspíš opravdu porodila. 😄

nenulinecka
18. led 2018

Jo a v poradne jina mudr, tak jsem z toho takova zklamana. Vejdu dovnitr, tam sest studentu cucej na Vas ani ne z metru. Muj plan rict doktorce, at mi rekne, jestli ke mozny, ze mi unika plodovka nebo to je vytok se rozplynul. Byla jsem nervozni, mudr nic nevedela koukla na hodnoty tlaku a tak, vse v poradku za dve minuty jsem byla venku 😞 nejen, ze jsem byla vystresla z osmi lidi uvnitr, ale ze se ani na nic nezeptala, tvarila se jak mistr sveta... tak jsem si koupila ph papirky a ty ukazuji ph 7 , coz odpovida plodovce. Je mozne, ze takhle malinko odkapava jako bych si s prominutim ucvrnkla?

simona94
autor
18. led 2018

Ahojte. Když jsem zakládala tuto "skupinu" řikala jsem si jak je porod daleko. A teď tady přidávám snad svůj druhý příspěvek a už jsme na konci 🙂 Dnešní kontrola a první monitor dopadli dobře. Malá má podle měření dr. už 3600g, malá nebude, s tím se musíme smířit. Ale ven se jí ještě nechce. Podle poslední MS TP 14.2. ale malá je od začátku o cca dva týdny větší tak uvidíme kdy se jí bude chtít ven. Dnes 36+1 (38+1).

sticker
klaraslavickova
18. led 2018

@nenulinecka tak pokud to odpovídá plodovce tak by asi nebylo od věci jít k nějakém doktorovi chtěla nechte

bzubzalka
18. led 2018

@nenulinecka ja mimule měla ph 7a dr.nic neřekla, jen ze mi ph lítá, měla jsem 8a6 předtím. Prý to záleží na mineralech v těle a sladkem kolik snime. To by dle uz asi poznala nebo dle vysetreni spodem. Držím palce.

nenulinecka
18. led 2018

@bzubzalka jenze uz jsem byla trikrat v poradne a trikrat me nekontrolovala ☺

klaraslavickova
18. led 2018

@nenulinecka tak se vykašli na poradnu a vem to do nemocnice očividně na to doktorka dost dlabe

deniskaaap
18. led 2018

@nenulinecka koukám, že tak budeš mít macika 😊 mne dnes odhadli 3100g a taky hodně vody, tak prý počkáme týden a kdyžtak v porodnici domluvime císař - sama jsem malá a hubená, tak snad si to prcek rozmyslí a půjde ven sám 😊

nenulinecka
18. led 2018

@deniskaaap jj, my mame velkou hlavicku, tak taky uvidime. ☺ uz, aby byli venku vid ☺

Strana