icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

akcejn
19. led 2018

Donia TP 4.2. Nevime Benjamin / Natalia

vvercatkoo TP 27.1. Maribell

martinato1989 TP 5.2. (Plánovaný nástup do nemocnice 21.1. a 22.1. vyvolání) Laura

Deniskaaap TP 11.2. Vítek a příští středu dohodneme programovaný porod, malý je velký 😊

Nenulinecka TP 2.2. Michálek

Elena Davis TP 29.1. Adéla

Dixxie TP 12.2. Natálie

bzubzalka TP 12.2 Nathan

wendie TP 27.2. Kubicek

akcejn TP 26.2. Martin

wendie
19. led 2018

@bzubzalka tak na porod se snad jeste necitis,co? 🙂 drzim pesti a preju si at jsou vsechny miminecka dobre "dopecena" az prijdou na svet!

lhubajda1
19. led 2018

martinato1989 TP 5.2. (Plánovaný nástup do nemocnice 21.1. a 22.1. vyvolání) Laura

Deniskaaap TP 11.2. Vítek a příští středu dohodneme programovaný porod, malý je velký

Dixxie TP 12.2. Natálie

bzubzalka TP 12.2 Nathan

wendie TP 27.2. Kubicek

lhubajda1 21.2 - Vítek

bzubzalka
19. led 2018

@wendie dr.říkala že včera byl klidovy nález, ale prý už bylo vidět v plodove vodě dost mazku. Napsala mi to i.do zprávy do porodnice. Byla jsem u ní naposledy. Prý to znamená, že malý rychle dozrává, tak nevím...klidně bych ve38tt rodila.

wendie
19. led 2018

@bzubzalka Tak uvidis.Ono je to stejne mnohdy uplne jinak nez doktori reknou... Telo matky a miminka si to delaji po svem... I kdyz ja mam pocit,ze ted potreti uz se desne sleduju a u kazdyho puchnuti studuju,co to jeee... Uplne jiny nez u prvniho.. A to jsem si myslela ze bych prave mela byt mnohem vic v klidu..

deniskaaap
19. led 2018

@dixxie teď byl ve 36+3 váhový odhad 3200g, tak ji říkám, že se může plést a ona že už se moc nepletou v dnešní době a na porodnici naměřili 3250g, tak jim věřím 😊

nenulinecka
19. led 2018

Me pred 14 dni rekli, ze se blizi ke 4 kg, 3,8 kg. A vcera, ze ma 3,5 .. tak podle me je to opravdu nespolehlivy. Nebo zhubnul jak tam řádí 😂😂😂

evelin1251
19. led 2018

@barushe_27 🌹 Gratulace k Barunce, ať je zdravá a jste spolu brzy doma,a dělá ti jen radost.
P.S. všichni tady netrpělivě čekáme jaké "TO" 🙈 bylo???

evelin1251
Autor odpověď smazal
evelin1251
19. led 2018

Deniskaaap TP 11.2. Vítek a příští středu dohodneme programovaný porod, malý je velký 😊

Dixxie TP 12.2. Natálie

bzubzalka TP 12.2 Nathan

wendie TP 27.2. Kubicek

akcejn TP 26.2. Martin

lhubajda1 TP 21.2 - Vítek

evelin1251 TP 28.1. - Evelína / Vendelín - necháme se překvapit

garalela
19. led 2018

Holky, včera jsem byla na kontrole, která trvala jen krátce, já se stihla zeptat jen na nějaké věci k tlaku, protože měřím už jen červené hodnoty. Říkala jsem dr. že si myslím, že mám nyní kvasinky, on mi řekl,že si mám něco koupit v lékárně, ale nijak se nekouknul, myslela jsem, že si když už nic jiného, prohlédne rukavici, kterou kontroloval čípek. Já jsem nikdy kvasinky neléčila, tak nevím, jak to má vypadat, ale když se teď věnuji masáži hráze a tak, tak cítím uvnitř křehkost a na prstě vidím takové bílé cucíky. Objednávala jsem sena další kontrolu už do porodnice a zkusila se svým dotazem, ale taky mi jen řekli, ať si něco koupím v lékárně. Já ale řeším, že když si něco koupm, a porod by přišel dřív, aby to procházejícímu miminku neublížilo. Navíc jak jsem pročítala letáky, tak u nějakých preparátů s epíše, že má tabletu (canesten) v těhu zavádět lékař, já nevím, přišlo mi, že vlasně nikdo z toho vědu nedělá, ale já bych chtěla něco účnného, abych pak stihla ještě i stále něco nacvičit s aniballem. teď to nechci dráždit. A taky se chci zeptat, jestli jste po vyšetření čípku špinily?

evelin1251
19. led 2018

@garalela Já, když jsem řešila kvasinky, bylo to v létě z koupání a asi sladkého. Lékárnice se mě ptala kolikátý jsem týden a pak něco dohledala, nakonec mi stejně dala Canesten krém i čípky, ale důsledně mi řekla, že čípky zavádět pouze prsten - hlavně né tim nástavcem.
NN zatim jsem po vyšetření nešpinila.

dixxie
19. led 2018

@deniskaaap no tak to teda koukám, já mám váhový odhad 3333g ve 35+3 a nikdo mi ho vyvolávat nechce, to nechápu... nemáš třeba malou pánev?

dixxie
19. led 2018

@garalela kup si boraxové čípky, ty jsou neškodné a na kvasinky mi fungují, bez předpisu

wendie
19. led 2018

@dixxie myslim ze u tech odhadu je to porad +/- 0,5kg,treba je to uplne jinak 😉 ja byla ve stredu na gyn a ve 34+2 odhad 2,5kg. (ale treba v nemocnici ve 32+5 2100g) tak mi to prijde docela skokovy.prpto bych tem odhadum az tak neverila 🙂

bzubzalka
19. led 2018

@garalela ja bych trvala na sterech, už jen.proto jak píšeš pokud tam.je zanet...vysledky jsou do 2dnů, navíc by ti stery stejně měli delat,nekdo.tady psal, že to.dělají všem. V prukazce je i kolonka na streptokoka ,já třeba mam.pozitivni nález a to bez problémů 😞

bzubzalka
19. led 2018

Mě včera dr.řekla že odhad se může trochu lišit, že tam jde o milimetry...a že teď by měli přibírat nejvic až 350g týdně.

garalela
19. led 2018

@bzubzalka stery na streptokoka mi delali, kontrolu předtím.

deniskaaap
19. led 2018

@dixxie to určitě taky mám, jsem celá malá.. A taky mám málo železa, o polovinu míň než bych měla mít, takže doktorka říkala, že bych ten porod taky nemusela dát fyzicky, když by ho nechali do termínu a měl třeba 4500g..

wendie
19. led 2018

Holky a vy co vam tedy z nejakeho duvodu budou vyvolavat porod,o kolik to delaji drive? Drzim vam vsem pesti at je to ok!

dixxie
19. led 2018

@deniskaaap no holky tak to se taky zacinam bat protoze na tom ultrazvuku je napsano ze moje miminko je v percentilu 95% to znamena ze mezi 5% nejvetsimi. Ale bylontezke porodit syna 3900 a kdyby mala mela rust 350g tydne tak uz ted by mela 4 kg ted a to mam 3,5 tydne do terminu 🙂. A to mam s balonkem aniball natrenovano zatim jen 23 cm. Ze bych zacala drzet dietu?

calwena
19. led 2018

Dixxie TP 12.2. Natálie

bzubzalka TP 12.2 Nathan

wendie TP 27.2. Kubicek

akcejn TP 26.2. Martin

calwena TP 14.2. - Isabella

bzubzalka
19. led 2018

@deniskaaap kolik má být železa? Taky mi do prukazky psala s vykřičníkem železo a ještě jednu věc z krve ☹ železo mi i nasadila hned.

bzubzalka
19. led 2018

@wendie myslim, že dělají od ukončení 38tt,to už není brány totiz mimco jako nedonosene

bzubzalka
19. led 2018

@dixxie dieta je blbost, malá stejně pribere kolik bude chtít ona, bude si brát z tebe, když bude potřeba. Neboj zvládneš to! Však se můžou plést,může byt menší

rjaris
19. led 2018

@garalela já to řešila 14 zpět. Canesten cipky i mast jsou dobré. Do tří dnů je klid. A doporučuji donutit i partnera aby se prelecil. Jinak to nemá smysl!!! A čípky nezavadej aplikatorem.

rjaris
19. led 2018

Dixxie TP 12.2. Natálie

bzubzalka TP 12.2 Nathan

wendie TP 27.2. Kubicek

akcejn TP 26.2. Martin

calwena TP 14.2. - Isabella

rjaris TP 24.1. - Hana/ Jan

galatea_a
20. led 2018

@wendie Mně to dělali v 36+4, malý se narodil v 36+5 🙂

deniskaaap
20. led 2018

@bzubzalka co jsem ji koukala do těch papíru, tak má bejt cca 110 minimální hranice a já tam měla necelých 60, tak dvakrát denně jim Maltofer, ale to už brali před Vánoci, takže ani nevím, jestli se to zlepšilo nebo ne, na sobě únavu cítím pořád stejnou.. Kdy vyvolají nevím, ve středu se jdu do porodnice domluvit a prý bude hlavně záležet, jestli jsem otevřená nebo ne, teď čípek byl už skoro zaniklý, ale zavřeno.. Takže mám naordinovaný každý den sex, horkou vanu a domácí práce 😂 tak uvidíme, snad se jim otevřu, ve středu budu 37+3

vvercatkoo
20. led 2018

Ahoj holky, tak jak trpíte? Já byla ve čtvrtek na kontrole, tak jsem včera špinila, takový tmavě hnědý výtok. První jsem se zlekla, ale pak mi došlo, že po kontrole můžu zašpinit. Bylo to celý den, pak jsem si říkala, že to může být i hlenová zátka. Nevím. Večer už dobrý a dnes ráno když jsem se utírala, tak na toaleťáku zase, ale bylo to světlejší oproti včerejšku a do toho teď odpoledne mě už třikrát během pěti minut jakoby bodlo do levého třísla. Jsem se až zlekla. Nemáte zkušenosti, co to znamená?

Strana