Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Donia TP 4.2. Nevime Benjamin / Natalia
vvercatkoo TP 27.1. Maribell
martinato1989 TP 5.2. (Plánovaný nástup do nemocnice 21.1. a 22.1. vyvolání) Laura
Deniskaaap TP 11.2. Vítek a příští středu dohodneme programovaný porod, malý je velký
Nenulinecka TP 2.2. Michálek
Elena Davis TP 29.1. Adéla
Dixxie TP 12.2. Natálie
bzubzalka TP 12.2 Nathan
wendie TP 27.2. Kubicek
lhubajda1 21.2 - Vítek
@bzubzalka Tak uvidis.Ono je to stejne mnohdy uplne jinak nez doktori reknou... Telo matky a miminka si to delaji po svem... I kdyz ja mam pocit,ze ted potreti uz se desne sleduju a u kazdyho puchnuti studuju,co to jeee... Uplne jiny nez u prvniho.. A to jsem si myslela ze bych prave mela byt mnohem vic v klidu..
@dixxie teď byl ve 36+3 váhový odhad 3200g, tak ji říkám, že se může plést a ona že už se moc nepletou v dnešní době a na porodnici naměřili 3250g, tak jim věřím 😊
Me pred 14 dni rekli, ze se blizi ke 4 kg, 3,8 kg. A vcera, ze ma 3,5 .. tak podle me je to opravdu nespolehlivy. Nebo zhubnul jak tam řádí 😂😂😂
@barushe_27 🌹 Gratulace k Barunce, ať je zdravá a jste spolu brzy doma,a dělá ti jen radost.
P.S. všichni tady netrpělivě čekáme jaké "TO" 🙈 bylo???
martinato1989 TP 5.2. (Plánovaný nástup do nemocnice 21.1. a 22.1. vyvolání) Laura
Deniskaaap TP 11.2. Vítek a příští středu dohodneme programovaný porod, malý je velký 😊
Dixxie TP 12.2. Natálie
bzubzalka TP 12.2 Nathan
wendie TP 27.2. Kubicek
akcejn TP 26.2. Martin
lhubajda1 TP 21.2 - Vítek
evelin1251 TP 28.1. - Evelína / Vendelín - necháme se překvapit
Holky, včera jsem byla na kontrole, která trvala jen krátce, já se stihla zeptat jen na nějaké věci k tlaku, protože měřím už jen červené hodnoty. Říkala jsem dr. že si myslím, že mám nyní kvasinky, on mi řekl,že si mám něco koupit v lékárně, ale nijak se nekouknul, myslela jsem, že si když už nic jiného, prohlédne rukavici, kterou kontroloval čípek. Já jsem nikdy kvasinky neléčila, tak nevím, jak to má vypadat, ale když se teď věnuji masáži hráze a tak, tak cítím uvnitř křehkost a na prstě vidím takové bílé cucíky. Objednávala jsem sena další kontrolu už do porodnice a zkusila se svým dotazem, ale taky mi jen řekli, ať si něco koupím v lékárně. Já ale řeším, že když si něco koupm, a porod by přišel dřív, aby to procházejícímu miminku neublížilo. Navíc jak jsem pročítala letáky, tak u nějakých preparátů s epíše, že má tabletu (canesten) v těhu zavádět lékař, já nevím, přišlo mi, že vlasně nikdo z toho vědu nedělá, ale já bych chtěla něco účnného, abych pak stihla ještě i stále něco nacvičit s aniballem. teď to nechci dráždit. A taky se chci zeptat, jestli jste po vyšetření čípku špinily?
@garalela Já, když jsem řešila kvasinky, bylo to v létě z koupání a asi sladkého. Lékárnice se mě ptala kolikátý jsem týden a pak něco dohledala, nakonec mi stejně dala Canesten krém i čípky, ale důsledně mi řekla, že čípky zavádět pouze prsten - hlavně né tim nástavcem.
NN zatim jsem po vyšetření nešpinila.
@deniskaaap no tak to teda koukám, já mám váhový odhad 3333g ve 35+3 a nikdo mi ho vyvolávat nechce, to nechápu... nemáš třeba malou pánev?
Mě včera dr.řekla že odhad se může trochu lišit, že tam jde o milimetry...a že teď by měli přibírat nejvic až 350g týdně.
@dixxie to určitě taky mám, jsem celá malá.. A taky mám málo železa, o polovinu míň než bych měla mít, takže doktorka říkala, že bych ten porod taky nemusela dát fyzicky, když by ho nechali do termínu a měl třeba 4500g..
Holky a vy co vam tedy z nejakeho duvodu budou vyvolavat porod,o kolik to delaji drive? Drzim vam vsem pesti at je to ok!
@deniskaaap no holky tak to se taky zacinam bat protoze na tom ultrazvuku je napsano ze moje miminko je v percentilu 95% to znamena ze mezi 5% nejvetsimi. Ale bylontezke porodit syna 3900 a kdyby mala mela rust 350g tydne tak uz ted by mela 4 kg ted a to mam 3,5 tydne do terminu 🙂. A to mam s balonkem aniball natrenovano zatim jen 23 cm. Ze bych zacala drzet dietu?
Deniskaaap TP 11.2. Vítek a příští středu dohodneme programovaný porod, malý je velký 😊
Dixxie TP 12.2. Natálie
bzubzalka TP 12.2 Nathan
wendie TP 27.2. Kubicek
akcejn TP 26.2. Martin
calwena TP 14.2. - Isabella
@deniskaaap kolik má být železa? Taky mi do prukazky psala s vykřičníkem železo a ještě jednu věc z krve ☹ železo mi i nasadila hned.
Dixxie TP 12.2. Natálie
bzubzalka TP 12.2 Nathan
wendie TP 27.2. Kubicek
akcejn TP 26.2. Martin
calwena TP 14.2. - Isabella
rjaris TP 24.1. - Hana/ Jan
@bzubzalka co jsem ji koukala do těch papíru, tak má bejt cca 110 minimální hranice a já tam měla necelých 60, tak dvakrát denně jim Maltofer, ale to už brali před Vánoci, takže ani nevím, jestli se to zlepšilo nebo ne, na sobě únavu cítím pořád stejnou.. Kdy vyvolají nevím, ve středu se jdu do porodnice domluvit a prý bude hlavně záležet, jestli jsem otevřená nebo ne, teď čípek byl už skoro zaniklý, ale zavřeno.. Takže mám naordinovaný každý den sex, horkou vanu a domácí práce 😂 tak uvidíme, snad se jim otevřu, ve středu budu 37+3
Ahoj holky, tak jak trpíte? Já byla ve čtvrtek na kontrole, tak jsem včera špinila, takový tmavě hnědý výtok. První jsem se zlekla, ale pak mi došlo, že po kontrole můžu zašpinit. Bylo to celý den, pak jsem si říkala, že to může být i hlenová zátka. Nevím. Večer už dobrý a dnes ráno když jsem se utírala, tak na toaleťáku zase, ale bylo to světlejší oproti včerejšku a do toho teď odpoledne mě už třikrát během pěti minut jakoby bodlo do levého třísla. Jsem se až zlekla. Nemáte zkušenosti, co to znamená?

Dixxie TP 12.2. Natálie
bzubzalka TP 12.2 Nathan
wendie TP 27.2. Kubicek
akcejn TP 26.2. Martin