Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@vvercatkoo myslím, že kontrakce poznáš... u mě teda byly takové jako velmi silné ms bolesti, které vedly kolem celého pasu do kříže a s těmihle bolestmi tvrdlo bolestivě břicho. celý ten "komplex" bolestí trval tak minutku, pak to povolilo a pravidelně se to vracelo... (Fuj, jak to tu píšu, začínám se děsit)
@wendie díky, a může to vystřelovat do konečníku?
Díky za info, já dostala právě doporučení od kamarádky, jedla je už před porodem a i po a nemůže si to vynachválit, akorát mám termín už v neděli, tak nevím, jestli má smysl to řešit už teď
Dali mi cipky.Bud se pry porod jeste vic rozjede a nebo zastavi aspon tu bolest.Kontrakce mam uz asi po 5min, ale zatim co jsem byla asi pred 3hod stejne otevrena na 2prsty.Ted musim lezet a pak pujdu do sprchy.Jsem spocena azna zadu jak se tu kroutim.Dost mi u kontrakce tvrdne bricho.Co to znamena?
@snazilka01 jsi bojovnice!!!! jen pokračuj, malá se na vás těší 😀
@vvercatkoo asi může, zkušenost nemám, ale miminko tlačí na spodek. někdo píše že to vystřeluje až do stehen, to jsem naštěstí nezažila..
@snazilka01 že kontrakce jsou, pracuje celé bříško, stahuje se děloha... drž se...
Tak asi nic, už žádná bolest, teda jen sem tam z lehka, ale malá se rozkopala😂
@vvercatkoo mě bolesti šli jen do zad u Erika, břicho vůbec...pomohlo mi právě klecet a dělat jako kočku cvik z lehka a mezi tím jsem hryzala do polštáře 😂 tenkrát mi teda do smíchu nebylo. Tlak na konečník je úplně normální, taky jsem měla...a i teď mám občas. Je to tím jak se cpou dolu...na sale mi dokonce asistentka říkala,ať tlacim jako pri zácpě...Jsem se na ní utrhla,že jsem v životě zácpu neměla😉
@snazilka01 já ti přeju,ať se to rozjede a máš to už za sebou...🍀šup šup
@snazilka01 Drzime pesti! Zvladni to a bojuj! 🙂 Verim ze to musi byt hrozny! Sama se toho hrozne bojim. Ale urcite to das. Mala uz chce byt s tebou🙂 Dej pak dalsi info jak jsi na tom. Hodne stesti! Zavidim ze uz se k tomu alespon blizis!!!!🤱🏼
@snazilka01, moc na Tebe myslím, ať je malička co nejdříve venku. ❤️❤️❤️Mi pomáhala na bolesti sprcha a chodit. 🍀🍀🍀
Preji hodně sil a držím pěsti. 🥀🌻🌻🥀
Ahoja kočičky, s radostí vám oznamuji, že jsme dnes přivítali na světě našeho synáčka Vendelína v 8.35 ráno, s váhou 2780g a 49cm.Je to malej bobek 😍 ale krásnej, jsem šťastná... Menší komplikace, plodovka se vypařila,chudinek byl zas na suchu, voda přeměněna na zelenej rosol, museli ho rozdychat a je v inkubátoru. Ale jinak naprosto v pořádku, hned se prisal, je to šikula. 💞💗💖
@evelin1251, mooooc gratuluji. 💐💐💐
@evelin1251 gratulují a přeji hoooodně zdravíčka 😍
@evelin1251 no tyjooo, ještě v noci tady píšeš v poklidu, jak se nic nechystá, spavá nemoc a pak tohle 🙂 to je krásný, že je venku a v pořádku... gratuluju!!! a přeju zdravíčko... a ehm, jak se "mohla vypařit plodovka"??? To sakra nikdo nic neviděl?? no, hlavně, že jste v pořádku.
@evelin1251 moc gratuluji, jsem ráda, že jste v pořádku! Hlavně zdraví malickemu!🍀💗
@wendie Fakt asi ticho před bouří 😀 Trošku jsme ho s taťkou v noci postouchli 🤗 ve 2 ráno 1.bolesti,ty jsem ještě zaspala. Ve 3 mě to vzbudilo, a hned po 8min, docela rychlost před 6 ráno jsme vyjeli,kontrakce po 4 min, docela sranda příjem s hekanim. No a v 8:35 byl venku, nástřih na pár stehů. Plodovka? Nevím! Ve 30tt jsem ji měla na hraně. Po 3tydnech na kontrole v pořádku a dotekla. Od té doby utz nebyl...Divili se, kde je,když mi ji chtěli píchnout. Takže utz a tam nic nebylo. Při vnitřním vyšetření vytáhl mudr.plnou ruku rosolu. Ale jsem šťastná a je to stejně zázrak.😻
@evelin1251 velká gratulace a malému mnoho zdraví a štěstí do života!!! 🍀❤🍀❤🍀
@evelin1251 Jůů moc gratuluji hodně zdravíčka přeji 😘🍀
Holky, tak já už taky jedu. Doufám, že to dnes zvládneme a nepojedeme zítra znovu😀
@snazilka01 pořád na tebe musím myslet
@vvercatkoo držím palce,ať to jde rychle!🍀
@snazilka01 taky na tebe myslím, jsem se v noci vzbudila a hned si říkala jak na tom jsi...
Drzim vsem pesti co jedou do porodnice nebo uz tam jsou! Myslime na vas vsechny a drzime pesti at to co nejmin boli a hlavne jsou prckove v poradku!! ❤️ Holky pomohl nekomu na vyvolani sex? Vsude o tom ctu. My uz nekolik mesicu nesexujem tak si rikam ze by to mohlo pomoct 🙈
@danielle94 nám nepomohl vůbec
Holky, to je hrůza, co vše se dělá u příjmu. I mi měřili pánev nějakými kleštěmi, teď jsem na ozvach a za chvíli mě napíchnou kapacku, fuj a dali mě rovnou na porodní sál, že hekarny jsou obsazene. Takže dnes asi plno😂
@vvercatkoo to zni hrozne🙈🙈uz se mi do toho nejak nechce😀kde rodis? Drzim pesti!
@danielle94 mě u Erika pomohl, po hodině od sexiku mi praskla voda....Teď sexujeme, a nic...
@vvercatkoo asi jsi pánev neměla změřenou v průkazce a jsi drobna...
@vvercatkoo, držím pěsti ať to je rychlý a pohodový porod. 🙂

Zatím to nepřestalo 😂 já nevím, zkusím sledovat čas. Já vůbec nevím jak mají kontrakce vypadat😂