Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@bzubzalka nejsem drobná 😂 ale prý když se přibere 20kg tak se měří. Já ji mám širokou
@vvercatkoo aha...mě měřila dr, když mi dávala prukazku. Teď mám nahoře už taky dost 17kg ☹
Tak 7:45 mi daly pásy, 8:30 pichly kapacku s oxygenem, 9:15 ze mě něco vyteklo, tak udělaly test a že prý plodovka a dvě minuty na to doktor do mě hrabnul a vyteklo tak dva litry, jsem myslela, že se i počůrám smíchy😂
Takže verdikt zní, zůstávám na porodním sále 😂 bolesti zatím žádné
Jsem lehce na rozpacích, jsem myslela, že když odteče plodová voda, že se začne něco dít a sestra mi říkala, že dnes porodit nemusím, když nejsou bolesti
A myslela jsem, že do hodiny od plodovka se musí podat nějaké léky a nic.
Řekla jen že mám ležet, ať že mě ještě může cosi vytect
Jsem v Kroměříži
@vvercatkoo drzim palce at mas pohodovy porod a zdrave miminko 🙂.
Děkuji, ještě by mohli začít ty bolesti ať už to mám za sebou. Do zítřka se mi čekat nechce
Začínám mít hlad, doufám, že dostanu něco k jídlu 😂
@vvercatkoo mě u Erika praskla voda doma v 1v noci, narodil se po 8hod ráno. Manžela poslali domů, že jsem.prvorodicka, tak že jen tak neporodim. Někdy kolem 5mi dali kapacku, kvůli infekcim, protože jsou otevřené porodní cesty...
@snazilka01 naaadhera! Strasne moc gratuluju 🙂
@snazilka01 , moooc gratuluji, je nadherná. 💐💐💐
@snazilka01 juuuu, mooooc gratulují a přeji hoooodně zdravíčka 😘
@snazilka01 jeeee, ani nevis jakou mam radost!!! Nadherna Victorka!!! Juchuuu!!!! Hodne zdravi, lasky a stesti do zivota! Ted uz muzes odpocivat a uzivat si malou! 😀
@snazilka01 je krásná! Konečně to máš za sebou! Hodně zdraví vám oboum!🍀
Vsem moc dekuji za gratulace 💕 jsem tak stastna
@snazilka01 moc moc gratuluji 😘 🍀 hodně zdravíčka
@snazilka01 je ti podobná! 😀
Ahoj holky to my nebudete veřit, ale už i MY jsme se narodily 😍 Naše Adélka se nám narodila dnes 1.2 v 11:07 a máme překvapivě 3670kg a 52cm Porod byl neskutečně rychlý. V půl třetí jsem si myslela že my začaly poslíčci. Bolest se stupňovala a teplá sprcha nepomáhala. Vydržela jsem doma až do 8 pak jsme vyrazily do porodky. Tam mě čekalo překvapení už jsem byla na 7 prstů otevřená. Nestihla se žádná příprava ani léky proti bolesti. Bylo sice potřeba mnoho tlačení protože malá byla hodně nahoře, ale i když to bylo jak moje poslední hodinka vylezla v pořádku. Jen mě potrhala až k prdce, ale šitì bylo ukázkové a dalo se zvládnout. To vše k našemu příběhu, holky jsem tak neskutečně šťastná a dál ani nevìm co teď napsat. Snad jen hodně štěstí všem koho čeká porod a i těm co už se stali maminkami. 😍😅🍀
@elenadavis prdelka je krásná! Hodně zdraví!
@vvercatkoo jak jsi na tom?
@elenadavis juuu, mooooc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😍
@bzubzalka trpím jak kůň, bolesti po pěti minutách a pořád se neotvírat😭.
Nějaké rady?
@vvercatkoo 😱😢 ráda bych poradila, ale nevím ☹ chodit, teplá sprcha? Myslím na Tebe!🍀
@bzubzalka tak prý to ještě nejsou kontrakce, tak to ani nechci vědět, co mě čeká za bolesti
@elenadavis no já mám tak strašnou radost za ty krásné zprávy!!! Všem co porodily, fakt závidím 🙂 ale v dobrém. super, žes měla takový porod, užívej si maličkou, je krásná. a ať se ti brzy poporodní rány zahojí...
@vvercatkoo teplá sprcha, chodit, úlevové polohy na kočičku, nevím, víc neporadím. myslím na tebe... snad to bude brzy za tebou.
@elenadavis, moc gratuluji. Mala je moc krasna. 👍🍀🍀🍀
Holky obrovska gratulace k miminkum,.hlavně hodne.zdravicka a at vam delaji jenom samou radost

@danielle94 nam pomohl u druheho. Ted mame smulu - zakaz..
@vvercatkoo drzim pesti...