Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@wendie děkuji, nic nepomáhá. V devět mi budou dávat antibiotika, bude to 12hodin od odtečení plodovky. A měl by mě pak zkontrolovat doktor. Prosím, ať už se otvírám
holky to je dnes úroda 🙂, koukám se to tu rodí ve vlnách, vždy ticho po pěšině a pak najednou bum, narodí se dětí víc 😀
@vvercatkoo chudinko, vydrž to! brzy to budeš mít za sebou a výsledek bude stát za to 🙂. mysli na to!
@vvercatkoo moc na tebe myslím, už se to blíží do finále...věř tomu! Za chvíli nám sem.dáš fotku miminka....🍀
Holky díky, nic se nikam neblíží. V deset budu mít vyšetření a podle toho se uvidí jestli mi dají něco na uklidnění ať se můžu prospat. Další antibiotika za čtyři hodiny
@dixxie no už aby bylo po...už to chci mít za sebou...štve mě, jak se každý debilne ptá...jak se citis, jak to je...jsem nervózní, píchne mě a hned si říkám, že by? Řeším až to přijde, zda budeme mít kam dát Erika. Mám domluvené 3kamaradky, ale blíží se jarní prázdniny a oni jedou všichni na lyže.... co ty?taky nervózní?
Ahoj holky, je to za námi. Byl to docela fičák. Ve dvě mi odtekla voda a před osmou se Lukášek narodil. Je to zlatíčko. Teď si ho odnesla sestřička, ať si trochu odpočinu. Ať to i vám ostatním dobře dopadne. 🙂
@dixxie joo to mi rikaj uplne vsichni.Cela ja 😂🙈 taky to vidim
@nenulinecka jak se vam vede. Stale na vas myslime.
@vvercatkoo tak jak jsi na tom kočko?
Děkujeme 😘🍀😊❤
Tady to jede jak na bezicim pase! Clovek tu chvilku neni a hned tri deti 🙈 Holky jak konik ted neukazuje terminy-rodili jste vsichni na termin nebo po? Prijde mi, ze vsechny rodite nejak brzo😀Jinak vsem maminkam samozrejme gratuluju!! My stale cekame. Emicka vypada ze je spokojena u mamy v brisku a nechce se ji ven. Termin mam v utery. Ale porad doufam ze to prijde uz ted. Kdyz uz ma zenska termin tak se s ni dr domluvi na pripadnem nastupu a vyvolani? Nebo se nechava prenaset nejakou dobu? Uz bych si tak prala mit to za sebou:( taky se me porad kazdej pta..tak co? Uz? Uz? Zacina to byt otravnyyyyy
@danielle94 taky čekám...termín mám 12.2,myslim, že se nechává přenášet 10dní pokud miminko není nějak velké či nejsou jiné komplikace...
@bzubzalka je 12.2.to je hezky termin.🙂 Achjo to je dlouha doba jeste 10 dni. Na druhou stranu si rikam ze by bylo fajn kdyby se mala narodila az na konec unora a mela uz pred sebou hned brezen a jaro🙂 ale jeste 10 je dlouha doba! Jsem si rikala ze je idealni rodit kdyz ma ty 3kg a ted uz bude mit urcite vic😀 Mas nejake bolesti? Nebo zvladas v pohode ty posledni dny?
@danielle94 myslim ze holky rodi +/- v terminu,mezi 38-41tt.koneckoncu uz je unor, spousta z vas mela nedavno na pocitadle 20dni a ja porad kolem 40,no a ted uz i ja tam mam 20neco 🙂 cas leti... Jinak myslim,ze to "prenaseni" po terminu se ruzni mezi 7-14dni,vetsinou to asi je tak kolem tech deseti dnz,co jsem v okoli slysela 🙂
Vsem taky moc gratuluji k miminkum,nejak to tu uticha od tech,co uz maji jine starosti...uplne tomu rozumim... Tak se vsichni opatrujte, ti co uz jste na dva kousky i ty,co jsou jeste kindervajicka jako ja... 😀
@danielle94 taky bych ráda rodila 3kg🙂 naposledy odhad2,4kga to už je 2,5týdne...nechci aby se narodil v rozmezi 10-15.2mamka a tchýně maji svátek😉 chci aby to měl sám,takže nejlíp dnes 😂 včera se mi udělali hemeroidy,bolí pěkně ☹ jinak už nevím jak.si sednout,lehnout...co ti budu povídat😉
@bzubzalka ty joo tak treba ta vaha takova bude🙂 ja mela minulej tyden 2,98 tak snad uz moc neporoste😀 jeziis to verim ze to boli! Js myslim ze jsem se s tim u sebe nastesti nesetkala ale verim ze je to neprijemny. Uz brzo to bude za tebou!! Ja mam problem jen s tim curanim ze furt litam a hlavne mam to mensi brisko tak se mi napina hodne kuze. Vecer se bricha nemuzu dotknout jako bych ho mela spalene. A uz pak ani stat a chodit nemuzu. A dneska teda bolest hlavy:( uz ji chci venku ale fakt se strasne strasne bojim porodu. Nechodila jsem na zadne predporodni kurzy ani nic. Takze mi to vubec nic nerika!
@danielle94 mě břicho jen svědí a jsem hrozně líná...ale fakt hrozně...vůbec si teď nedovedu představit, že se budu muset starat,ale hrozně se na nej těším. Na žádný kurz jsem nechodila ani u Erika ani teď...neboj to zvladnes i bez toho😉 je to jen o tom na jaký lidi člověk v porodnici narazí. Mě třeba u Erika pomohla s kojenim až sestra 3den..jinak moc snahy neměly ☹'tahle přišla koukla, řekla, že mám blbý bradavky ať si koupim kosicky a za hodinu uzpryč jsem kojila 😂
@bzubzalka holka to ti tak nezavidim... A placu s tebou.mne jedem vylezl pred 3tydny,tyden to bolelo jak cert.porad tam je,ale splaskl.holt treti dite co bych chtela... Desim se co bude po porodu ☹ ale uz me to taky nebavi.pritom prvni jsem si tak uzivala... Bricho me taky svedi.a hak jsem vysadila magnezko,dneska je to paty den,tak mi pekne tvrdne... Dneska v noci se mi zdalo ze me dr vysetroval a byla jsem otevrena na 1,5 prstu.. Uz blbnu 😀
@danielle94 cekas prvni miminko?
Holky taky treba nemate naladu na navstevy? Me ted zase uhanela kamaradka,ze by prijela k nam,ze je hezky (ona panelak,my zahradu,domek).jenze ja si proste ted nemuzu pomoci,nemam na nikoho naladu,navic kdyz prijedou,tak deti tu litaji,nebo chce ta navsteva byt venku a vyuzit zahrady,ale ja chci odpocivat.kluci jsou konecne zaleceni od spaly a radsi je vezmu na kratkou prochazku,jsou oslabeni po tech atb.do skolky jeden uz chodi,druhy jde v pondeli.ani nevim proc to pisu,asi se potrrbuju vykecat...
@danielle94 ani ja nechodila na predporodni kurzy,zvladnes to,neboj 🙂 super kdybys narazila na skvely personal... A budes tam mit muze,bude ti oporou 😉
@wendie s návštěvami jsem na tom stejně. Nejraději bych nikam zalezla a byla sama. Co ti pomohlo na ty hemeroidy? Ja vycetla modrou indulonu. Jak naschvál jsem byla už 3x na velký dnes, pálí mě celá prdel! Pardon! Měla jsem v plánu delší procházku dnes,ale fakt to bolí ☹ vůbec jsem netušila, že až tak..
@bzubzalka mazala jsem napred dubovou kurou ale vylezl jeste vic a proste ztrombotizoval ☹ tak jsem volala na proktologii a tam mi doporucili at mi dr gyn napise detralex.asi to pomohlo,v akutni fazi se berou 3dny 6tbl ale pisou ze ho muzou tehotn i kojici.no a v lekarne mi doporucili mast preparation H.sice zadny zazrak ale tlumilo to chvilkove bolest.tak jsem mazala rano/vecer a 2x denne sprchu... Fakt s tebou soucitim.a desim se po porodu.mam sbaleny do porodky i nafukovaci kruh,bojim se ze na zidli si nesednu...
@wendie ano cekam prvni miminko🙂 holcicku. Jsem natesena ale zaroven mam hruzu:/ doufam ze bude oporou. Zatim mel vzdy jen reci ze on by to zvladl v pohode a jeste bez strachu a stezovani si. No proste chlapske reci. Prala bych jim to:D
@bzubzalka uzivej si ze muzes byt lina! Pak te mimco nenecha🙂 ja mam doma stene takze litam dvakrat denne na hodinove prochazky. Driv jsme nachodili 12km za den.ted uz dam 5 a funim. Ale za den si lehnu vzdy na chvilku a to uz me bolej nohy i zada. Trosku se desim ze az se mala narodi tak si snad uz odpocinu az v hrobe. Ale to asi vnimam jen ted takhle jak jsem tezka a unavena. Urcite az budu lehci to bude jednodussi🙈
A jinak dneska mam v sobe takovej divnej pocit. Po prochazce se mala hrozne mlela. A ted me hodne stahuje a napina bricho a bolej hrozne zebra. Treba se neco chysta😲😀

@elenadavis jé, ta je krásná, má úžasný spokojený výraz! Hodně zdraví a štěstí do života Adélce!!!! 🍀❤