icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

lhubajda1
6. únor 2018

@dixxie Radsi si nekam skoc, to neni sranda. Po porodu budes oslabena, imunita nic moc tak aby jsi nedostala nedej boze z prechozene virozy zapal plic.

bzubzalka
6. únor 2018

@dixxie ji se k tlaku nelibi otoky+brneni rukou a nohou. Minule mi tam dr.řekl, že taky nad 100mám jet. Jak se tam střídají je tam pokaždé nikdo jiný.

dixxie
6. únor 2018

@lhubajda1 diky, byla jsem u Dr. pred tydnem rekla ze na plicich nic neslysi a ze CRP v norme. Dnes rano ji volal pritel a znovu rekla ze jestli nemam teplotu tak to mam vydrzet a davat si ty lekarenske sirupy proti kasli. Snad to polevi...

dixxie
6. únor 2018

@bzubzalka ja uprimne uz radsi nemerim protoze moje nervy pracujou a ted jak jsem nemocna mam ho urcite vyssi. A kdyz mi nakonec v nemocnici vzdy klesne tak to je dukaz ze to mam jen z psychiky.

evelin1251
6. únor 2018

@danielle94 Taky jsem se bala, že kontrakce nepoznam, ale poznala jsem je 😂 Mě se projevovaly jako na bolest, nejdřív jen bolest v podbřišku a zad, prostě jako kdybych to měla dostat... to jsem zaspala, pak mě vzbudila pichlavá ms bolest, to už nešlo zaspat, šla jsem do sprchy, zas si lehla, mezi tím průjem jak bič.Chtela jsem si jít lehnout,ale většinou jsem pendlovala mezi záchodem a sprchou.Zapisovala jsem si intervaly, ne jak dlouho byla bolest, ale čas od bolesti do bolesti. Když se to nedalo vydržet a fakt už jsem i hekla a musela stát opřená ó linku a prodychavat, bolest byla po 4 min a jeli jsme. Vašek chtěl jet už dřív, ale já ještě musela dobalit tašku a dělala jsem si srandu, že pojedeme až na 6 h ranní, že se bude měnit služba a bude fit a vyspala 😎😂

lhubajda1
6. únor 2018

Tak do konce týdne jsme na světě 😊 zítra se dozvím snad víc.

bzubzalka
6. únor 2018

@dixxie já taky už dnes nemerila, ale je mi divně...malatma atd. Obávám se, zda na mě něco neleze ☹

danielle94
6. únor 2018

@evelin1251 ty jo tak snad to taky takhle poznam:D Ja mam celodenni poslicky. Bolest zad a vzdy v intervalech prichazi krec do podbrisku. Ta je ale porad stejna. Neni vetsi ani mensi a cas mezi nema se nezkracuje. Takze predpokladam ze jeste nerodim😀rikam si ze se asi telo pripravuje. Protoze mi vcera rekla v porodnici ze se mi diky tomu zkracuje cipek. Takze ono to asi nejakou noc/den prijde a budou kontrakce. Ale teda uz me boli tak hrozne celej spodek ze bych rada uz vedela kdy to prijde, a uprimne bych nejradsi pres den. Desi me predstava ze to prijde noci a ja nevyspana a unavena budu rodit. Holky taky na vas zacina padat panicky strach z porodu? Uz jsem dneska brecela stresem. Fakt se hrozne bojim

danielle94
6. únor 2018

A teda brisko uz mam porad takove tvrdsi. Mala se pres den moc nevrti a vzdy k veceru trosku zacne. Asi uz se pripravuje

wendie
6. únor 2018

@danielle94 pada na me strach,nejsi v tom sama,neboooj... Ale fakt to zvladly jine,dokazes to taky... A kdyby to proste fakt bolelo,cas ti dovoli zapomenout.ver mi... Ale ty poslicky ti vubec nezavidim,ja je u kluku nemela,jen tvrdnuti,u prvniho malo,u druheho kryte magnezkem... Ted asi treti den vzdy k veceru az bolestive tvrdnuti,podbrisek boli taky,ale spis soustavne,pak ro vse prejde... Takze si dovedu prdstavit,jak si asi "uzivas"... Snad beruska brzy dostane rozum a pujde ven 🙂 budu se tesit na tu radoatnou zpravu 😍

danielle94
6. únor 2018

@wendie jsem rada ze nejsem sama. Vsechny mi vzdy prijdou natesene a ja tu mam hruzu. 🙂 takze dekuju za uklidneni. Jeje tak to si taky uzivas. No je to sranda celodenni. Doufam ze uz to brzo skonci a nebudu muset cekat do pristi stredy na vyvolavacku. I kdyz myslim ze kdyz se to takhle “pripravuje” tak ze pujde brzo sama. Urcite dam vedet hned jak to bude za nami❤️ Snad rychle a ne moc bolestne.

paja173
7. únor 2018

Dobré ráno všem. Tak už máme drobatko tu.😍 Byl to fofr, voda mi praskla v 23hod, v 23:30 začaly kontrakce ( silné MS bolesti), tak jsem je prodychavala. Ve 00:45 jsem volala do porodky jestli už máme dojet. V 1:16 jsme dojeli, už v autě jsem si říkala že jsou to fofry a v 1:26 se malý narodil. Došla jsem na pokoj, sedla na postel, skoro jsem tam doběhla a říkám manželovi: běž jim říct že tlacim. Přišla porodka a říká a je tu. Dvakrát jsem zatlačila a bylo. Jsem v šoku jak rychle to šlo. Oproti prvnímu porodu nádhera. Váží 3.42kg.

vvercatkoo
7. únor 2018

@paja173 juuuu, moc gratuluji a závidím

wendie
7. únor 2018

@paja173 strasne moc gratuluju a tise zavidim veskery super timing 🙂

dominikaromanova
7. únor 2018

@paja173, gratuluji k miminku a rychlému porodu. 👍🙂

donia
7. únor 2018

@paja173 gratulace k miminku i tak peknemu porodu. Me zrovna rikaka ta porodni ze na pokoji na posteli rodi celkem casto alr ve vane jeste ne. Mela strach ze to budu mit rychle a nestihnu vylezt. No jo jenze to by se to nesmelo zkomplikovat tou kratkou snurou. Jinak by to byvalo taky bylo rychle.

bzubzalka
7. únor 2018

@danielle94 taky se toho bojím, i toho že to přijde v noci. S Erikem to tak přišlo a nespala jsem 36hodin. Ale na tu únavu i bolest člověk fakt částečně zapomene. Taky už to chci mít za sebou.

bzubzalka
7. únor 2018

@paja173 moc gratuluji k drobečkovi 🍀 měla jsi krásný porod!

dixxie
7. únor 2018

@paja173 gratuluju k miminku! At je zdrave a hezky prospiva! Porod kratky, to je parada, jen si rikam, kdyby se rodicky jako ty ridily temi pravidly byt co nejdele doma, tak by snad rodily v autech...

wendie
7. únor 2018

Tak dnes gyn.maly ma odhad 3333g hezke cislo...dr se ale boji tech krecovych zil,a ja taky.pokud neporodim do 14.2.tak nastupuji a vyvolavame ☹ holt unorova miminka se mi jevi jako takove potvurky,hlavne at je vse v poradku..

deniskaaap
7. únor 2018

Ahoj holky, jdu si pro radu, dnes udělali další Hamilton, akorát teď mám dost hnědé krve na papíře, tak nevím, jestli radši nejet zpátky..

elenadavis
7. únor 2018

@paja173 gratuluji hodně zdravíčka ❤🍀 Měla jsi štěstí na rychlý porod jak já. I když v tvém případě šlo o minutky já ani né 2 hodinky, ale zaplať pán Bůh za to chich😉😊

bzubzalka
7. únor 2018

@wendie taky mi.únorové děti přijdou jako zivlove, ale co hlavně ať jsou zdravý. Aspoň to budete mit s dr. pod kontrolou...

danielle94
7. únor 2018

Ahoj holky. Tak jsem v porodnici. Hrozne bolesti uz od pondeli. A dneska v noci jsem uz ani nemohla zabrat. Rano jsme jeli do porodky. Ted uz jsem na pokoji. Otevrena porad na nejaky 3 prsty max. Stahy mam od rana po 15min. Teprve to to vypada ze zacinaji po 10min:( je to heozny jak se to vlece a ty bolesti:( strasna bolest v krizi. Dr rikala ze kdyz se prospim tak by mala mohla bejt jeste dnes do pulnoci venku. Mam takovej stres a bolesti ze spat nemuzu. Injekce na bolest a spani jsem dostala a nic to nedela:( bojim se co bude ted dal. Jak dlouho jeste..

donia
7. únor 2018

@danielle94 soucitim s tebou a doufam, ze to nebude dlouho trvat. Preci jen je to neprijemne, kdyz jsou takove bolesti a o moc dal se to neposouva. Az budes moct jit na sal tlacit, tak uz tim se ti aspon psychicky ulevi, ze uz to jde do finale.

calwena
7. únor 2018

@danielle94 Držím palce. Pamatuju si, jak jsi před několika měsíci řešila, že mímo moc nekope, a dneska už se klube na svět. Rodíš v termínu?

danielle94
7. únor 2018

@donia mas pravdu. Tohle nekoncici cekani kdy nevim kdy uz to bude a pujdu tlacit je sileny. Bolesti chodej als radsi uz bych po tech 5min. To uz clovek vi ze je ve finale. Holky pak uz ten samotnej porod “tlaceni” netrva hodne dlouho? Nejdelsi je to cekani na ty 5min kontrakce?

danielle94
7. únor 2018

@calwena termin jsem mela vcera. Ale bolesti mam od pondeli. Jen ted jsou po 10 minutach a stupnuje se bolest. Otevrena na 3 prsty

wendie
7. únor 2018

@danielle94 tlaceni zalezi hodne na tobe,nekdy je to narocne,pro nekoho mene... Udava se 20-60min,jak je mimi natocene,jak je velke,jak je "siroka" rodicka... Strasne tu chytracim a strasne se bojim.moc na tebe myslim,drz se...

@bzubzalka verim ze se rozhodne jit sam,bez pomoci a vyvolavani... A uz to bude za nami...

lhubajda1
7. únor 2018

Tak zítra ráno jdem na to. Nakonec císař, vzhledem k mému tlaku. Odhadem máme 3200 g.

Strana