Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@danielle94 uzivej si tu zivelnou energii 🙂. Za chvili budes mit miminko 🙂. My ostatni ti muzeme zavidet ze uz mas velkou cast odpracovanou🙂. Drzim palce!!!
@dixxie to neviim teda jestli velkou cast. Od rana to teprve po nekolika hodinach slezlo o pet min. Tak se modlim aby se to opravdu do te pulnoci podarilo a dalo se dolu dalsich 5 min a slo se rodit. Dalsi noc uz neeee🙈🙈kolik je tu jeste mamin na cekacce?
@danielle94 treba skocis z 10min rovnou na tri 🙂 jj.delka porodu se uvadi souctem vsech tri porodnich dob... Ale porad je to jen prumer,statistika... Bohuzel jsi ten pripad,ktery statisticke udaje casu prodluzuje.fakt na tebe moc myslim a preju ti at je to za tebou!
@lhubajda myslim i na tebe at je vse ok!
@danielle94 držím palce, ať se to vše urychlí 🍀
@lhubajda1 taky držím palce ať je vše v klidu, i když planovane🍀
@danielle94 jestli máš sílu zkus sprchu, chodit, kočku to.vše by mělo porod zkrátit...urychlit...💗
@danielle94 jinak já pořád čekám...termín 12.2
@bzubzalka tepla sprcha pomuze na otevreni a urychleni jo? Ted tu byla dr na kontrole. Tak jsem otevrena na cca 3 prsty. Porad od rana...vubec se to nezmenilo:(
@danielle94 ano.tepla sprcha pomaha dost... Poradne si sprchovat brisko,zada,mne u toho nechali sedet na overballu... A taky me napada trocha intimnosti - muzes si drazdit bradavky.. Opravdu,to doporucovala moje segra,zdrav.sestricka na gynekol
@danielle94 no je to fakt u kazdeho jine, kazdopadne jsi uz v porodnici, mas kolem sebe ty spravne lidi tak jsi v bezpeci🙂. Zkusila bych krouzit panvi jako pri brisnim tanci, narotovat mimi do porodnich cest. Bolest bude jiz zitra minulosti🙂. Mezi kontrakcemi odpocivej.
Dekuju za informace. Urcite dam vedet. Zatim se cejtim jen hrozne sama. Nechci tu byt dlouho. Doufam fakt ze pokud to do noci neprijde tak se zejtra bude vyvolavat. Aby uz to bylo za nama. Nemuzu se dockat domu uz ted.
Ani nevim jak dlouho se cca bejva v porodnici😀
@danielle94 mě tenkrát pomohla sprcha a chodit. Ty bradavky jsem taky četla- spouští to hormon oxytocin pokud se nepletu. Pokud budeš bez větších poranění a mimi taky tak by jste za 3-4dny mohli jít domů.
@danielle94 Ono to teď asi vypadá hrozně, ale my ti vlastně závidíme, že už máš to čekání za sebou, že se alespoň něco děje. Tfuj, tfuj, ať to jde co nejrychleji.
Ani jsem vam nenapsala, 6.2 se nam narodil Tobiasek, je to malej uzasnak. SC byl celkem v pohode, ale teda po nem trosku horsi, ale snad bude lip.
Ahoj holky. Dobre rano. Omlouvam se ze jsem nenapsala. Stres a vsechno. No hruza. Pak za mnou prijela moje dr tak mi vse vysvetlila a uklidnila. Dal jsem se vcera neotvirala(celej den na 2-3prsty) protoze deloha uz byla unavena po trech dnech bolesti a oni potrebovali abych se bez bolesti prospala. Dostala jssm dost injekci ale spala od 8 do 6 jak mimino🙂 ted jsem byla na monitoru a pred 7 prijde dr a udelame pripravu prej. A zavedeme prvni tabletu. Rekla mi ze dneska porodim, tak ji verim a modlim se at to nejsou tak heozne bolesti a mala se umoudri a vyleze co nejdrive. Drzte pesti dam vedet ❤️
Holky, budete brát/berete po porodu nějaké vitamíny pro kojící? Beru teď Femibion 2 a zvažuji, zda ho brát i poté.
@danielle94 Držím pěsti, ať to máš co nejdřív za sebou a malou máš už u sebe 🙂
@danielle94, přeji ať vše proběhne rychle a malou mas brzo u sebe. 🍀🍀🍀🍀
@danielle94 tak skvele ze ses prospala a nacerpala sily 🙂. Drzim palce at to jde hladce. Aspon mas dnes jistotu ze uz to bude 🙂.
@danielle94 určitě má dr.pravdu, teď už vše půjde hladce. Drž se!🍀
@vikiza na kojeni jsem pila meltu a gravimilk jinak nic a ani teď neuvažuji
@mari90 moc gratuluji. 💐💐💐
@mari90 moc gratuluji a hlavne to zdravicko
@danielle94 konecne ses vyspala,myslim na tebe,mas nove sily a tesim se na pozitivni zpravu 🙂
@vikiza nebudu
Holky, neměla jsem sil psát. Trvalo to dlouho, neotevírala jsem se, když po třiceti hodinách jsem byla stále na 8 prstů, klesaly ozvy, doktor z jiné, už ranní směny rozhodl, že to musíme odrodit. Malého jsem vytlačila, už dávno bez vody do mně stříkali nějaký gel, doktor otvíral cesty a porodní báby tlačily břicho. Neodešla placenta, takže vybavili pod narkozou. Domů jsme bohužel šli s dokrmem. Prosím simi co ti nejvíc zabralo na to kojení? Holky máte některá po porodu větší otoky než v těhu?
@garalela Teda zkusila sis hodně. Snad už to bude jenom dobré a miminko ti bude dělat radost ❤ Já měla na konci těhotenství velké otoky (nohou) a myslela jsem, že víc už to být nemůže. No a po porodu jsem myslela, že mi ty nohy prasknou, jak to bylo ještě víc oteklé. Po několika dnech se to pak zlepšovalo až to úplně zmizelo.
Tak už jsme na světě, vážím 3480 g, jmenuji se Vítek a jsem pěknej křiklounek. 😊

@wendie takze cca do hodky by to melo byt za nama tlaceni. Takze kdyz rodicky pisou ze porod 24h tak to mysli i s timhle pomalejsim otviranim. Chapu to dobre? Ne jsem rada za info. Ja o tom nemam moc nacteno a ted tu lezim a klepu se strachy co se bude dit. Cekam na tech zazracnych 5 minut:(