icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

dixxie
8. únor 2018

Holky take moc gratuluju k miminkum at jsou zdrava a dobre prospivaji😀. Mate to za sebou, huraaaa!!!!

vikiza
8. únor 2018

@wendie Já klasickou kyselinu listovou nevstřebám, mám nějakou poruchu, takže jsem musela brát Femibion. Jsem ale ráda, že to jinak také nebudete řešit a brát nějaké extra doplňky, kromě čajů, Cara, melty a prostě té klasiky 🙂

Gratuluji všem k miminkům 😉

dixxie
8. únor 2018

Holky, jsem po kontrole u doktora. V pondeli mam termin tak mam prijit na monitor a kdyz neporodim do ctvrtka tak se asi naplanuje vyvolani, pry se obvykle nechava 10 dni ale muzu i 7, nechaji to na mne. Doufam ze do te doby porodim. Zatim se teda nic asi nechysta. Dole me doktor nevysetroval, nabidnul mi to, ale prijde mi to zbytecne tam stourat. Jak to vidite Calwena a Bzubzalka s eventuelnim vyvolanim? Kolik dnu byste chtely cekat po terminu? Na me doktor pusobil, ze to nechavaji na matce, otazka je jak dlouho max.

calwena
8. únor 2018

@dixxie Na mě doktorka minule vybafla, že mi porod vyvolají tak v 39+4, bez důvodu. Jen prý ten věk. Prostě mi to suše oznámila, jako bych byla nesvéprávná. Tak jsem jí rovnou řekla, že to se ještě uvidí a že se rozhodnu až podle toho, jak se bude malé dařit. Koukala na mě jako puk, asi není zvyklá na odpor 🙂. Zítra jdu na kontrolu a pokud vše bude v normě, do žádného předčasného vyvolávání nejdu. Začala bych to zvažovat až tak těch 7 dní po termínu. Máš tedy dost rozumného doktora, závidím.

Jinak velká gratulace k miminkům, už se asi jazýček vah vychýlil na stranu těch narozených! 🙂

lhubajda1
8. únor 2018

@bzubzalka Děkuji moc, zachvilku by ho měla sestra přinést. Fakt to bylo super zážitek, všechno vidět jak ho ošetřuji a hlavně jak řval když ho vyndal. Co bylo mín příjemný tak píchání toho spinálu.

danielle94
8. únor 2018

Tak se vam predstavujeme. V 7:00 zavedeni tablety, v 7:10 kontrakce. A v 11:58 byla mala na svete. S nastrihem. Sama bych nezvladla uz tlacit. Bylo to narocne ale uz ji mame venku a ja ted odpocivam nez me prevezou na pokoj🙂 predstavuji vam Emmu. 50cm a vaha 3,170🙂

calwena
8. únor 2018

@danielle94 Parádní, moc gratuluju!

dixxie
8. únor 2018

@danielle94 no vidis! Mas to za sebou! Krasna Emmicka. Hodne zdravi a stesti 🙂.

dixxie
8. únor 2018

@calwena jojo, on je uzasny, MUDr. Koucky u Apolinare. Podava si ruku pri prichodu i odchodu, a je s nim moc prijemna komunikace. Vzdy pozitivni a prijemny. Nemuzu si ho vynachvalit. Citis z nej respekt, nema vubec takovou tu klasickou doktorskou nadrazenost, jedna jako rovny s rovnym. A kdy mas ty termin???

dixxie
8. únor 2018

@calwena btw 39+4 mam dnes takze podle tve doktorky bych uz mela rodit 🙂. Je mi 38,5 let takze taky starsi mama.

bzubzalka
8. únor 2018

@dixxie já mám 12.2termin dle ms,15.2dle uz, na kontrolu jdu 13.2 zatím mi nic o vyvolání neříkali jen kvůli tomu.tlaku. četla jsem že životnost placenty je 42tt. Asi bych čekala těch 7dní..pokud je vše ok.

bzubzalka
8. únor 2018

@danielle94 ty jo krásný,rychlý👍😘 malá je krásná.moc zdraví přeji.

wendie
8. únor 2018

@danielle94 supeeeer!!! Jsem za tebe moc šťastná!!! už sis to zasloužila po tom dlouhém trápení. tak ať ti dělá jen radost a přeji hlavně zdravíčko...

wendie
8. únor 2018

Jinak holky s mimčama v břiše, já jsem tedy dnes 37+3 a i když vím, že to tak být nemusí, tuším, že už mezi vámi "břichatými čekatelkami" taky brzy nebudu. dnes mi odešla hlenová zátka, asi po té kontrole včera se pan doktor trochu pošťouchal (ale on chce, abych už porodila, protože ty varixy), takže dnes asi půjdu vyvenčit pejska trochu více, a věřím, že do neděle jsem na 2 kousky... snad to vše proběhne ok... to, co tu občas čtu mě lehce děsí...

bzubzalka
8. únor 2018

@wendie taky mě nějaké průběhy porodů dost vyřešily ☹ lepší nevědět...

wendie
8. únor 2018

@bzubzalka to tedy... Snad uz to ted pujde jako po masle kdyz uz tedy jsme mezi poslednimi a musime cekat a cist to 😌
Jinak doufam,ze se vsem maminkam s miminky dari... Urcite napiste,ja si rada prectu,jak mimca basti,prdi,placou a mamky jak nespi,ale jsou stastne... 😍
Byla by skoda kdyby se ta skupina porodem rozpadla..

bzubzalka
8. únor 2018

@wendie já pořád doufám v to, že když byl 1.pořád d rychlý bude i druhý, ale...teda mám stažený zadek, když čtu co někdo zkusí...

deniskaaap
8. únor 2018

Ahoj, jsem teď právě 24h na porodnici, prý se vše chystá a musíme čekat, jsem 40+4.. prý mě takhle nechají čekat do 41+0 a pak začnou vyvolávat.. Od včera jsem spala hodinu a půl a myslím, že to v tomhle stavu do neděle nedám.. Modlím se za rozjezd porodu a všechny tu prosím o vyvolání, kontrakce jsou po 10min, ale spíš nepříjemné než bolestivé.. Snad se nám kulíšek rozmyslí a půjde sám ven co nejdřív..

bzubzalka
8. únor 2018

@deniskaaap prosím tě, kde lezis? Přece tě nemohou nechat 3dny trpet? Přeju ať se to rozjede....a nejsi další co musí zkusit ☹

garalela
8. únor 2018

@bzubzalka děkuji za empatii. k průběhu mně mrzí dost věcí, takové momenty jako, prosím kdy můžeme řešit ten epidural, cože? v noci tu nemáme anesteziologa, to jste měla mít domluvené, pak když jsme ztráceli na váze, že vyšiluji s dokrmem a na každý jsme čekali věčnost. jak já si přeji rozkojit....

dominikaromanova
8. únor 2018

@danielle94, moooc gratuluji. 💐💐💐

wendie
8. únor 2018

@garalela někteří lidé z personálu nemocnic tam myslím nemají co dělat... hlavně u dětí a odd. porodnice/šestinedělí. tobě pracují hormony, oni to berou jako automechanik auto. neříkám že všichni. ale právě ti, co jsou občas dost nepříjemní. myslím na tebe, ať se rozkojíš, nebo ať už jdou věci podle tvých představ. někdy je to těžké... vlastně tu na vás všechny myslíme hlavně společně s @bzubzalka a @dixxie že? 🙂

bzubzalka
8. únor 2018

@garalela kde si rodila? U Erika jsem.odcházela taky s prikrmem. Dětská dr.mi.řekla dokrm pryč a kojit jaksi.malý řekne. Pomohlo to. A rozkojila jsem.se...držím palce. Každé ráno jsem.pila meltu, k obědu polévky. Chce to hodně pít..a s tím ja bojuji i normálně. Vypiju max 1,5l denně to je málo.

danielle94
8. únor 2018

@deniskaaap to jsi na tom stejne jako jsem byla ja:( prej ze kontrakce uplne to nejsou. Proto jsou hlavne neprijemne. Zkus zajit za dr. Na tohle mi dali nejake dve injekce na bolest a spanek. Je nejdulezitejsi spat. Nabrat silu. Az se zacne s vyvolanim tak to urcite bude rychlovka. Vis na kolik jsi cca otevrena?

danielle94
8. únor 2018

A jinak moc vsem dekuji za gratulace. Bylo to hodne narocny ale az malou zase budu drzet v rukou verim ze to bude lepsi. Ted hlavne at se zahoji stehy a mala je v poradku taky🙂

danielle94
8. únor 2018

@bzubzalka holky pokud se vam to rozjede doma a nebude cekat na vyvolavacce tak se nebojte. Ten samotnej porod sice boli ale je to takove vysvobozeni pak uz🙂

bzubzalka
8. únor 2018

@danielle94 no já se obávám, že skončím u vyvolání...mám to podle mě teď blokle v hlavě...vím, že to.bolí, ale u Erika se vším všudy to bylo.rychlé v 1praskla voda, od4kontrakce a po8venku...takže dobrý😉

lhubajda1
8. únor 2018

Tak těm co ještě nemáte miminka přeji rychlý a bezproblémový porod. A jinak gratuluji k narozeným miminkům.

wendie
8. únor 2018

@danielle94 mnooo,taky uz vim,co me ceka... Nekdy si rikam,ze je to orsi nez kdyz jsem netusila do ceho jdu... V hlave mi to pekne srotuje... @bzubzalka mas to podobne?

bzubzalka
8. únor 2018

@wendie mám to úplně stejně😢 a ty porody tady mi.moc neprodávají...nechápu jak to, že tolik holek mělo takový blbý průběh...

Strana