icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

mari90
13. črc 2017

@hribek v kolikatem jsi tydnu, ze teprve prvni?

Ja jdu v pondeli a to bude asi uz ctvrta, pak hned za tyden uz odbery

mari90
13. črc 2017

@sunny1sis drzim pesti ❤

hribek
13. črc 2017

@sunny1sis tfuj tfuj drzim pesti
@danielle94 tak to je super🙂
@mari90 dneska 7+2, mela sem jit min tyden to byl ale svatek, tento tyden mela plno, tak jdu az v 8+2, aspon uz bude neco videt

mari90
13. črc 2017

@hribek tak to jo,to uz bude videt krasne, jak jsem byla ted v utery na te pohotovosti, to jsem byla podle utz 8+3tt tak bylo videt uz nadherne

danielle94
13. črc 2017

Holky? Dr mi porad rikala. Pokud mate nevolnosti znaci to, ze je vse v poradku.
Jenze mi prijde ze posledni dva dny mi odeznela bolest prsou. Fakt nic a zadne nevolnosti. Jen pachut v krku. A docela prujmy. Zacinam se bat jestli je mimi v pohode. Nevim zna nezkusit zavolat zda mi neudelaji kontrolni utz. Mam blbej pocit.

hribek
13. črc 2017

@mari90 no to doufam, uz abych byla po screeningu a zacala si uzivat, do te doby budu jak na trni☹

hribek
13. črc 2017

@danielle94 reknu svoji zkusenost, posledni 3 tehotenstvi probihalo vse ok, jen co jsem zacala mit divny pocit, ze se neco deje, po te co jsem navstivila dr mi ten vnitrni pocit dal zapravdu. takze od ted to neberu na lehkou vahu, telo ti rekne samo. a nekdy je lepsi zajit.
samozrejme te nechci strasit a verim ze vse bude v naprostem poradku

danielle94
13. črc 2017

@hribek ja prave nejak nevim co rict dr. Je mi blby ji zavolat a rict heledte mam blbej pocit kouknete na maleho.

galatea_a
13. črc 2017

@danielle94 Taky to všude slyším, že "kdo zvrací, nepotrácí", hm, já jsem nezvracela ještě ani jednou. A vždycky, když čtu takovou zprávu, jako že někomu zmizly příznaky, tak najednou na sobě vidím, že mě ty prsa taky nějak míň bolí a jsou míň citlivý. Držím ti palce, ať je to v pořádku! Kdy máš jít na kontrolu?

majinka1981
13. črc 2017

ahoj holky, taky mám termín přelom leden/únor. V pondělí mě čeká 1.screaning. At už to máme za sebou. Poslední dobou na to nějak moc myslím, aby bylo vše v pořádku. Před dvěma lety jsem byla po druhé těhotná a nedopadlo to. Držím všem palečky at jsou všichni v pořádku a zdraví.

mari90
13. črc 2017

@danielle94 jestli mas blby pocit tak tam zavolej, ale urcite je dost mozne, ze ti nevolnosti konci, kdyz uz jsi v 11tt

@hribek to mi povidej, ja si uz objednala angelsounds, sice stopro ted prd uslysim, ale chci zkouset, v minulem tehu mne to vzdycky neuveritelne uklidnilo

danielle94
13. črc 2017

@galatea_a to je klasika :D ja si tsky vsechny priznaky hned hazim na sebe. Ja mela hrozny nevolnosti a vzdy vse bylo v poradku. Ted uz mi bude koncit prvni trimestr a bolest prsou uplne mizi a nevolnosti taky pryc. Tak nevim vubec jestli je to normalni nebo se mam strachovat. Na kontrolu jdu az 24.

galatea_a
13. črc 2017

@danielle94 Tak pro klid duše zkus k doktorovi zajít. Co se může stát? Maximálně ti vynadá, co plašíš, ale budeš mít klid 🙂

danielle94
13. črc 2017

@galatea_a asi jo. Asi tam zkusim zavolat. Nebo bych se do 24.zblaznila:D

@mari90 doufam ze to je opravdu jen tim, ze se blizi konec trimestru tak to ustupuje. 🙂

hribek
13. črc 2017

@danielle94 urcite to bude tim🙂 pro klid duse si tam zajdi ze te treba nekde picha tak ze te to vydesilo.
@mari90 ja ho prave v tech 3 tehu zkousela kolem 9tt coz na netu uz psali ze se da slyset, ja nic neslysela, dalsi den naklusala k dr a vzdy to bylo zamlkly bez srdicka, proto sem ho dala z domu pryc a uz to nechci ani videt🙂

mari90
13. črc 2017

@hribek to chapu, ja si ho porizovala az pri dceri a to v tom 12tt, to jsem ji hned nasla, mel by prijit zitra tak uvidim, ale zatim si myslim, ze nic slyset nebude

marketka00
13. črc 2017

@danielle94 ja treba priznaky mela a stejne potratila... je mozne, ze ti proste jen ustoupili nevolnosti. Ale pokud budes klidnejsi objednej se na kontrolu drive. Nemuze ti vynadat, mas na to pravo...

sunny1sis
13. črc 2017

MAME SRDICKO!!!!! Od zari 2013 sme sa konecne dockali srdiecka! drka ma predpotopny UTZ, fotku som si robila sama z monitoru, dle ovu som 8+4tt a dle UTZ 7+6tt, ale sama mi povedala, ze ten utz nemeri presne. Kontrola 26.7. o 16.30h a dostanem prukajdu a pak sa mam objednat na screening do Brna. Mame hroznu radost a za odmenu sme mimiskovi kupili polodupky, 2 cepicky a dudlika!

mari90
13. črc 2017

@sunny1sis parada, gratuluji ❤

bzubzalka
13. črc 2017

Ahoj holky, přidávám se k vám🙂 Dle poslední MS jsem 9+3, dle UZ 9+0.
Za 14dní jdu na krev na genetiku a pro průkazku.

danielle94
13. črc 2017

@sunny1sis je moc gratuluju!!❤️ Je dobre ze vse dopadlo. A ze sis udelala radost nebo spis pro maleho🙂
Jinak neni na prukazku brzy? Kdy vam vsem ji budou davat. Rikala mi ze se dava az ve 13.tt. Proto se ptam🙂
Jinak holky prcek se dneska nakonec ozval v plne parade. Nevolnosti sice uz nemam tak hrozne, ale udelalo se mi pekne spatne a zvraceni je za nama uz. Jako by vedel, ze potrebuju vedet, ze tam je a je v poradku ❤️

marketka00
13. črc 2017

Ahoj holky 🙂 tak mam po prvotrimestralnim screeningu 🙂 cvrcek je zdravy, ma pet prstu na kazde rucicce,,srdicko krasne bije, hlavicka v poradku. Jen jsme starsi 🙂 termin se posunul na 11.1.2018 a jsme 14+0tt ❤

sunny1sis
13. črc 2017

@marketka00 Gatuluju, krasne spravy!!!!!!!! To uz je velke miminecko!

sunny1sis
13. črc 2017

@danielle94 Prukajdy se davaji ruzne. Niekto dostane hned pri potvrdeni srdicka, niekto az po prvom trimestri. Mne to vyjde na 10+3tt. Neviem sa dockat!

bzubzalka
13. črc 2017

@danielle94 mě dnes dr. řekla, že průkazku příště a to budu 11+3, takže 12tt.
@marketka00 to už je krásný prcek! Gratuluji!
Odkud jsi? Koukám, že jsi byla v Motole? Mě dr. posílá na Letnou do Gennetu.

petapetruska
13. črc 2017

@danielle94 me pri prvnim tehotenstvi absolutne nic nebylo a ted krom unavy taky ne,mam uz zdraveho syna a ted to taky vypada dobre. Me naopak rekla znama,doktorka,ze to proste moje telo prijalo dobre,ze na to bylo pripraveno a nebrani se..

bzubzalka
13. črc 2017

@petapetruska já bych řekla, že každé těhu je jiný. já u syna byla unavená a teď jsme teda taky, snad ještě víc. Bývá mi teď ale i špatně od žaludku, jakmile se nenajím.

marketka00
13. črc 2017

@bzubzalka ja bydlim kousek za Prahou u Mnisku v Ritce. Muj gynekolog v Motole pracuje jeste obcas a mam ho nejbliz, tak jsem sla tam. A musim rict, ze jsem se bala po tom, co jsem cetla na netu a naopak. Necekala jsem, doktorka moc prijemna, vse mi vysvetlila, udelala bez problemu fotku. Takze parada...a nic jsem neplatila

hribek
13. črc 2017

@sunny1sis skvely zpravy gratuluju!!!
@danielle94 no vidis stacilo ho trochu poskadlit 🙂 vse bude ok, prukazku jsem dostavala na druhe kontrole kolem 9-10tt
@marketka00 parada!

marketka00
13. črc 2017

@hribek bylo to hrozne fajn 🙂 miminko tak uplne krasne uvidite

Strana