Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@sunny1sis to ti zavidim. Ja nerikam, ze pro me nic nedela. Treba vari...ale jinak ho tohle moc nenapadne a moc nechape, kdyz jsem treba vic podrazdena nebo ze neuklizim tolik jako pred tim atd. Trochu me to mrzi a jelikoz jsem asi diky hormonum ted takova citliva tak hodne brecim. Ale zase si rikam, ze jako chlap to asi proste tolik neproziva .
@danielle94 no jer za bejvalkou tak ho zabiju :D
Ty jo holky, tak to ja si na sveho chlapa nemuzu absolutne stezovat,ted mi je ho az lito, vicemene je vse na nem, ale s tim jsme do toho sli...
@galatea_a na kontrolu on se i zepta a mimi videt chce. Spis nechape, ze se neco deje i se mnou
@danielle94 resit bejvalke psa? no to snad ne! ja som hodne citliva na tieto veci, to by uz u mne neproslo. Jako WTF? Cekas jeho dite! Nechci byt za spatnou, ale mam z tveho prispevku pocit, ze neni vse ok. Samozrejme nevidim do vasho vztahu, nechci se plest, mozem len porovnat s mojim. Tiez nie je vse idealne, ale oproti vam je to uplne ine. To dovazeni veci je podle mne normalni, aj ja mu pisem zoznamy, stejne pulku zapomene, ale to je chlapsky. 🙂 On mi obcas aj sam od seba neco priveze, nebo treba kvetinku. Zaklad je KOMUNIKACE! Musela som mu na zacatku vztahu hodne vysvetlovat, ako si to predstavujem a ako by to malo byt, aby sme boli oba stastni. Trvalo to roky a spociatku aj slzy a nervy, ale vysledek je hodne znat. Je mnohem pozornejsi, byval hrozny sebec. Ja vse reknu, co se mi nelibi a zistila som, ze on o pulke veci ani neuvazoval. Nenapadne ho. Takze sme si vyrikali a dobry. Zadna frustrace. Jo a poznamka, "Porad tak delej jako bys na to byla sama. Taky bys to musela zvladat." ????????? To by som mu rovno vpalila do obliceje, ze ked bude priste chtit sex, tak "Porad tak delej jako bys na to byl sam. Taky bys to musel zvladat." Hele, tvrde do nej! Muj chodi taky pozde vecer, medzi 19.h az 22.h, ale klidne este navari na dalsi den, abych ja nemusela. Takze zadne vyhovorky!
@danielle94 omlouvam se, ze som taka drsna, ale buria sa vo mne hormony ked take citam. Moc ti prajem, aby sa spamatal a bylo vse lepsie!!!
@sunny1sis on si prave pujcuje od bejvalky psa ktereho si kupovali spolu. Ale ja ho nemam rada a vadi mi to a on to vi a stejne si ho pujcuje. To je hlavni kamen urazu. Ja vazne nekdy nevim proc je takovej. Prijde mi ze mu vubec nedochazi ze ho ted potrebuju vic nez kdy jindy. A hrozne me to mrzi a boli. A to se snazim byt v klidu a v pohode aby mimi bylo v pohode. Je mi z toho fakt smutno. :( romantickou vec jsem od nej nevidela ani nepamatuju. V jedne hadce nsem mu rekla at klidne jde ze ho nedrzime atd. A on ze nas miluje, ale ja nevim vubec nevim jak se chovat co delat a jak s nim mluvit. Vzdy to otoci proti me a akorat se zacneme hadat takze debata o veci zadna. Holky moc vam preju super chlapy. A zavidim! Vazte si toho co mate. Neni to bezne jak vidite 🙂
@marketka00
@danielle94 kdyz jsem byla tehotna poprve, tak to ted uz manzel taky neprozival. ja chtela aby mi hladil brisko on ne. na kontroly teda chodil, ale jinak to neprozival. ted sam rikal ze to bylo na nej neco neznamyho a ze nevedel co a jak. tedkom uz to u druhyho proziva jinak....
@mari90 úplně přesné,mě je nejlíp pár hodin dopoledne a pak už to jede,žaludek jak na vodě,nejlíp mi je na čerstvém vzduchu a musím neustále něco uzobávat,jakmile se vsak najim moc je mi hůř. Řikám tomu syndrom opilce( Ten má po kalbě žaludek taky jak na vodě,potřebuje se najíst aby to bylo lepší,ale zároveň se mu moc neuleví-já to mám jen bez té kalby den před no)🙄
@danielle94 čtu tu všechno zpětně,dřív nebyl čas,ale je to zvláštní co píšeš,miminko jste přeci chtěli oba ne jen ty. Já tohle teda neznala a ani teď,naopak manžel studoval na netu v prvním těhu víc než já,i teď nesmim zvednout ani petku z vodou,a to zvedám malou která ma 14kg když on není doma a noc se neděje. Hlavně si to tak neber,radši si vˇdycky najdi výmluvu sama pro sebe,proč to takhle bere. Ale pokud mu děláš věci jako dřív,vaříš atd. zkusila bych přestat,chlap si na automatické věci rychle zvyká,a proto rychle pozná,když se v nich něco změní. Zapojíš ho tak víc do toho,jak se cítíš ty když takhle makáš denně a ještě ti je zle. A hlavně,až bude mimi víc cítit a na tobě vidět spousta chlapům to dojde,že je třeba pomoc. Hlavně už nebreč,řikej si "musím být spokojená,roste ve mě život a to okolo je banalita,dělám to přeci pro něj"
Tak mi bylo receno prej at si screening prehodim a jedeme na tu svatbu😀 Bezva pro me je treba dulezite zjistit co nejdrive jestli je male v poradku😭 Holky byl uz nekdo na screeningu? Dostali jste fotku? Jak dlouho to casove zabere??🙂 dekuju
@danielle94 taky bych sla radeji na screening, trva to myslim 30min, v brne to byva tak ze jdes na krev a pak si te zavolaji na utz, fotku dostanes kdyz si reknes, palti se myslim celkem 1300, nekde to proplaci i pojistovna. vysledky byvaji vecer nebo druhej den na netu
Ja jdu na screening zitra do Motola a mam z toho trochu paniku. Nevim ani kde to tam je... to budu zase za zmatkarku :D
Holky rekli Vam na gynde do kdy se ma dojit k obvodni doktorce a zubarce?Mi to doktorka nerekla a vcera jsem zistila ze moje zubarka sla do duchodu.Ta si hledam novou zubarku u nas ale co jsem dneska volala 2 zubarkam,tak mi rekli ze nove pacientky neberou.Ja teda nikde nerikam ze jsem tehotna a ze me posilaji z gyndy na prohlidku a moje zubarka ze sla do duchodu.Ja se jenom ptam asi doktorka bere nove pacienty.
@destovakapka Ja som v prvom tehu bola u zubara 2x. Tusim po prvom trimestri a pak pred koncom, aby som podchytila pripadne kazy pred prichodom miminka. Ku obvodakovi hocikedy. Staci tam zavolat a oni ta objednaju podla potreby mimo chorych pacientov.
@sunny1sis To jsem cetla na netu ze behem tehotenstvi se ma jit k zubarovi 2x,jenomze ja zadnyho nemuzu najit co by bral.U obvodaka se u moje neobjednava.
@sunny1sis pocita se kdyz jsem u zubare byla ted nedavno? Tehotna jsem uz byla ale nerekla jsem to😀Prej zoubky jako perlicky a vse v poradku. Jen nevim jestli to rict na gynde teda ze jsem byla asi ve 2.mesici
@danielle94 Já v těhu průkazce musím mít razítko a vypsané tam nějaké kolonky že jsem tam byla,to samé zubař i obvodní.
@danielle94 Myslim, ze to musis mat zdokumentovane razitkom v tehu prukajde. Takze asi tam budes musiet ist este.
@destovakapka stejne by som tam zavolala, ze si tehotna a ze nechces tam hodiny cakat medzi chorymi. Kazdy normalny dr to musi pochopit. A zubarov je habadej, tak urcite niekoho najdes. Ono to nie je az take akutne. Skusaj skor stomat. centra, tam byva viac zubarov.
@sunny1sis Jenomze u nas moc zubaru neni.Bydlim v mensim meste.
@destovakapka muzes jak k obvodni tak k zubarce, kdykoliv chces, teda ja tak sla...s tou zubarkou je to asi jako u nas, zadna snad nebere. Asi bych teda rekla, ze jsem tehotna hned kdyz bych volala, popripade kdyby ani tak vzit nechtela tak se dojit zeptat na pojistovnu, meli by ti tam rict, ktery zubar ve meste pribira 😉
@mari90 Prave ze kdyz mi sestricka v tel.rekla ze doktorka nebere,tak jsem podekovala a rozloucila se.Nevim kdyz maji plny stav asi by pomohlo kdybych rekla ze jsem tehotna a ze moje zubarka sla do duchodu.
Čauky holky...já 5+4
Tak jdu mezi vás,ale potvrzené ještě nic nemám...🙂
@luckasnazilka ahoj 😊 gratulace, odkud jsi?
ahoj tak jak jste na tom s kontrolama? ja pristi stredu budu mit prvni.
@hribek drzim pesti na prvni kontrole. At vse dopadne jak ma 🙂 Ja za tyden a neco budu mit 3.uz s odberama a prukazkou plus hned potom prvni screening. Tak snad uz se blizim do zaveru 1.trimestru:)

@galatea_a Presne takhle se chova muj pritel ☺️ Kdyz semnou nemuze k doktorce tak vola kazdych 10 minut co jsem vesla do ordinace 😂 Doma mi rika co muzu jist a co ne, co mohu delat a co nemuzu 😃 Je to moje zlaticko ☺️