Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@bambinna321 to ja si je max dala jednou za mesic jen tak ale ted bych mohla porad😂 Tak to ja maximálně vypiju 2l nekdy jen 1,5l 😕 Neni to malo?
@galatea_a no jo, ten nesmí nikde chybět. A jak se zase tváří. Jsem si ani nevšimla. 😂
@stastnatehu Já se vždy řídím tělem. Pokud ti to stačí, zbytečně bych se nepřepíjela.
@bambinna321 ono to ani nejde se přepit 😕 Jednou jsem vypila hodne a musela jsem na zachod, piju jen kupovanou čistou vodu
@bambinna321 a to driv jsem ani ne vypila ten litr, pila jsem strasne malo kdyz jsem nebyla tehotna
@stastnatehu to znám. Ne dřív stačilo k životu vypít 2 skleničky za den. Pak jsem, ale dostala 3x ledvinovou koliku, z toho po 3. Jsem si snad přála umřít, jak moc to bolelo, zvracela jsem bolesti,no hnus. Musela jsem na kapacku. Od ty doby se to pomalu zvyšovalo a teď vypiju klidně 2-2,5 litru. A jsem také jen na vodě, ale kohoutkový
@bambinna321 na tu pachut vyzkousej mentolove mentosky. Je to jedinne co mi na to pomaha. Diky tomu jsem schopna alespon trosku neco snist. 🙂
Jinak u me vede chleba ze syrem😀 Jinak ostatni nic moc a sladky nemuzu vuubec! To z ty pachute umiram!
@danielle94 no mentol nemůžu 😖 dnes už jsem přemýšlela, že si koupím alespoň melounovy orbit. :D a chleba se sýrem je moje snídaně už pár týdnů...😀
@bambinna321 to ja nastesti žádné problemy nemela:/ také jsem driv pila jen kohoutkovou, ale ted se mi zní z nějakého důvodu dela spatne a i jsem z ni zvracela:/ tak radsi kupuju:/
@stastnatehu ja teda jsem jen na bublinkove balene vode. Sladke piti mi dela spatne na chut a vodu klasickou nemuzu. Je na me moc tezka. Vyhrala bublinkova😀
@danielle94 ja taky zvracim, ale nic jsem nastesti nezhubla 🙂 jen doufam,,ze ted v 2. Trimestru uz to zmizi 🙂 ale pry na to pomahaji slane krekry...
To je hezky ty briska ❤ ja se na nej hrozne tesim 😇 tady je moje v 12tt
Holky premyslim, zda si udelat vylet na pohotovost ☹ muj ma dovolenou...rano jsem na intimce nasla cosi naruzoveleho, tak nevim...mam jet/nemam jet?
@mari90 muze to byt jen takovy ten hlen. Mela jsem ho jednou taky uplne ruzovounkej. Mozna bych pockala a sledovala to. Nebo zkus zavolat na gyndu. Mozna ti reknou zda je potreba prijet nebo ne🙂 drzim pesti a neboj vse bude v poradku!!!
@marketka00 slane krekry zkusim dekuju za radu🙂 je pravda ze slane veci zvladam dobre. Slane tycky nebo bramburky to je pohoda :D ale jinak je to hruza. Taky doufam ze jak bude 2.trimestr tak to odezni, dalsi mesice bych s tim uz nevydrzela.🙂
@danielle94 me to doporucila sestricka u obvodaka,,zna me od malicka. Ze mam mit rano u sebe slany treba tuc nebo tak a ze to pomaha. Ale me uz se staci rano najist a nejak to dam. Jen autobus je peklo teda
@danielle94 to me se zvedá žaludek z bublinkove 😂 Uz ani nemuzu džus protoze to jde hned ven😏😔 Takze jsem jen na čisté vodě 😏
Holky dalsi otazka? Co vy a vas pritel? Podporuje vas? Chodi s vami na vysetreni? Treba ted budu mit 1.screening coz je podle me dulezite. S ho ani nenapadne rict. Pujdu tam s vama. Podporit. Ne on radsi hned rano vysmahne na svatbu kamose. I kdyz tam by kazdej pochopil ze by prijel pozdeji protoze musi s tehotnou pritelkyni na vysetreni. Jeste kdyz zvraci a nemuze ridit. Ja uz nevim jestli jsem precitlivela a jen si to beru nebo me fakt nepodporuje a vubec tehotenstvi neproziva:(
Uff, tak jsem si na tu pohotovost radeji sjela, vse je ok, prcek ma uz 1,9cm a je o dva dny starsi nez dle ms, tak jsem se uklidnila
@danielle94 nejsi sama. Muj pritel to taky moc nechape. Jako na mimi se tesi, ale nedojde mu, ze mi je spatne, ze bych nemela tahat tasky nebo proc jsem tak brzy unavena a jeste mi umi vynadat, ze jsem lina...
Oni to asi berou trochu jinak no
@mari90 tenhle vytok jsem na zacatku mela taky, pry je to normalni. Pokud vylozene nekrvacis nebo vytok nezapacha, tak je to pry ok
@mari90 jee tak to je super🙂 jsem rada ze je prcek v poradku! Hned bych si taky sjela pro uklidneni duse:D o malem nic uz tyden a neco nevim. A jeste dva tydny cekat na utz:(
@marketka00 ja si nemuzu pomoct, ale hrozne mi to vadi. Jeste ted jsk mam v sobe tehu hormony tak se to ve me vari a mam chut zabijet😀Ja nevim ze to tem chlapum nedojde, ze maji taky nejaky povinnosti vuci tomu malemu uz ted. Ten muj taky. To na svatbe vydrzis! Jasne zvracis, nemuzes cejtit jidlo a jsi slaba ze se na nohach neudrzis, ale to zvladnes a pak si lehnes😀Bezva👍🏼
@danielle94 @marketka00 mne toto urobit chlap, ze zdrhne na svadbu poprve bezomna a po druhe v den kontroly, tak to len tak nerozdycham a bolo by z toho dusno. Moj teda nie je na chytanie bruska a mluveni s nim, atd., ale zato mi "zakazuje" hocico robit, nemozem nakupy nosit, umyvat riad, dokonca ani vysavat. Na turu berie vse na seba, ja si naozaj v tomto pripadam ako princezna. Obcas sa uz aj zlobim, ze hele, nejsem chroma, tohle muzu. Vari mi same mnamky, znesie modre z neba. (ale to robil aj pred tehu). Co sa tyka kontroly, tak s prvym so mnou chodil skoro na kazdy utz, teraz mame uz jedno dite, tak asi nebude moct na vsetky, ale na tie velke pojde minimalne a k porodu taky! On sa sam tiez nevypytal, ze chce ist, se stydel hodne v cekarne u gyn, ale ked videl, ze su tam aj jini tatinkove, tak uz to bolo ok a priste sel v pohode. Urcite si o tom pohovorte, mozno se tiez len ostychaju.
@sunny1sis Tak to ti zavidim!! S mojim se neda vubec hovorit o takovych vecech. Ja nevim prijde mi ze mu to vubec nedochazi. Vsechno mu chystam ja. Z prace se vraci kolem 7 kdy uz mam hafana vyvenceneho atd a delam vse sama i kdyz je mi spatne. A musim rict, ze me hodne mrzi, ze mi spis akorat vycita kdyz neco nejsem schopna udelat. Porad tak delej jako bys na to byla sama. Taky bys to musela zvladat. Jasne ale ja na to sama nejsem ze, tak to tak byt nema. Nevim na jednu stranu na utz chce, ale jeste ani jednou tam nebyl. A na druhou stranu radsi pojede na svatbu kamarada nez aby sel se mnou na dulezite vystreni ohledne zdravi naseho maleho. Kolikrat jsem brecela v koupelne a premyslela, jestli na to vsechno fakt nemam byt sama a opustit ho. Jeste ze mam milujici mamu. Ktera me na vysetreni vozi kdyz nemuzu ridit a zvracim a doprovazi me vsude a vari mi na co mam chut. Jinak bych umrela hlady. Zajimave ze pritel jede 100 km pro psa bejvalky aby ho odvezl nekam. Ale ze ja potrebuji hodit k doktorovi a ma to kousek z prace tak je to problem :/ vubec nevimjak tyhle situace ted jeste v tehotenstvi resit. Nechci aby mimi slyselo jen krik a ja sama musim byt v klidu. Omlouvam se za slohovku. Ale myslim, ze jako zensky me pochopite.
Ale zase abych na nej nehazela jen spinu tak mi vzdy doveze co potrebuju ale musim si rict.
@danielle94 @marketka00 Teda holky, nemáte to jednoduchý. To si vůbec nedovedu představit, že by na mě byl muž takový. Ten můj se o mě stará, bojí se, abych se moc nenamáhala a když nemůže se mnou na kontrolu, tak vždycky pak volá, jak jsem dopadla.

@bambinna321 pupek a pejsek 🙂