Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@danielle94 jj taky si rikam jak je zaludek na vode a citlivy prsa tak je to v pohode. pri predchozich ZT jsem mela vzdycky nejaky tuseni ze je neco spatne, opravdu vzdy, ale tedka zatim ok a doufam ze to tak i zustane, dokonce mi ani nevadi ta posunuta prohlidka u dr 🙂
jinak ja sem si za poslední 2 roky prodělala 3ZT a 1mimodelozni. v dubnu jsem na doporuceni kamarádky byla u pani na Reiki, očistila mi cakry a vypada to ok. byla jsem trochu skeptik a moc tomu neverila ale pote co jsem od ni odchazela s pocitem ze jsem ze sebe sesypala všechny problémy tomu nejak zacinam verit. ta kamarádka co u ni byla otěhotněla do 3 mesicu po navsteve, ja 2.
@klaraslavickova fakt?:D tak mame budouci male kamarady :D
@hribek urcite to bude tedka v poradku. Zjistuju ze je fakt dulezite prckovi verit, ze to vsechno zvladne. Rikam si, ze co se ma stat se stane. Je super ze se ted citite ok. Ono vsechno bude dobry. Dulezite je aby fakt byl clovek klidnej a fakt malemu veril. A za par mesicu tu ty prcky mame🙂 dejte urcite vedet jak jste dopadla na dalsi prohlidce. Budu vam drzet pesti at vse jde jak ma🙂
A ja budu doufat, ze uz se konecne jednoho dne normalne najim😀
@klaraslavickova a vi se proc krvacis takhle casto?
Jinak holky, uz vam roste brisko? Mne uz se asi pet lidi ptalo, zda nejsem tehotna, bricho mam uz dost velke, takze to je opravdu hodne znat, trosku me to stve, protoze jsem to vsem chtela rict az po screeningu, preci jen se muze jeste cokoliv stat...
@mari90 Ja jsem dneska 11+4tt a brisko mam takove.Me zatim vydela jenom rodinna ale ta vi ze jsem tehu.Holky z prace me vydeli naposled 29.6.a to jsem byla 10+0tt a takove brisko jsem jeste nemela.
@danielle94 dekuju, urcite dam vedet. ja myslim ze po 12tt uz ty nevolnosti snad opadnou. budu drzet palce
@mari90 brisko se pomalu ukazuje, ale maskuju to volnyma trikama, ale zatím to není tak hrozny 🙂
@hribek dekuju moc. Snad uz to skonci🙂
@destovakapka paani to je hezke brisko uz. 🙂 ja zatim temer vubec. Mela jsem male svoje vzdy. Akorat se zpevnuje ale je to jsko pred ms vetsi. Doufam ze uz brzy poroste
@mari90 ja vam ty briska zavidim. Taky uz bych chtela. Fakt porad mam jako pred ms vetsi. Nafoukle. Ale jinak nic. :/
@mari90 Krásné bříško! Nebojte vyjde to. Není důvod proč by ne. Věřte prckovi 🙂 Všechny nástrahy překoná 🙂
Holky jak jste na tom se sportem a tak? Já dnes začala dvakrat denně na procházky hodinové se psem plus 30 bazenů. Od kdy je vhodné začít sportovat nbebo jak to je? Chodíte už někdo na těhotenská cvičení?
Holky unorovky 2018, spravili sme si tabulku, az sa chcete pridat:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qaZIFuh...
sme v skupine Unorovky 2018: https://www.modrykonik.cz/group/7934/
Holky a jeste se chci zeptat jak to mate s chutema? Dneska jsem se vazila a mam o 5,5kg mene. Zvraceni a nevolnosti. Nicmene mam porad hrozny chute. Chci hrozne porad jist neco ale ta nevolnost mi to nedovoli? Mate s tim zkusenost? Kdyz na to mate chut date si to? Porad bych jedla knedliky a rejzi😀
@danielle94 Ja od zacatku tehu mam chut na nektarinky a broskve.Nektarinek jsem uz sporadala 3kg a broskvi pres 3kg.Ja na co mam chut to jim.Mam doma kuchare a ten mi vari jidla na ktere mam chut.
@danielle94 urcite jedz, co sa ti ziada! A hlavne az hubnes, tak si mozes dovolit vse. Jedla by som na tvem miste.
@destovakapka Prave ze se mi stava ze na to mam chut a pak to vyzvracim. Je to hrozny. Porad bych jedla ale zaludek mi to nedovoluje. Tak snad to pomalu pujde jak mi skonci treti mesic. Protoze tohle je neunosne.
@sunny1sis Ja byhc opravdu hrozne rada jedla :D ale ono to neni tak snadne. Ted treba dobre funguje jen toast sunka syr bez niceho. Protoze po vsem se mi vytvori silena pachut v krku a zvracim uz jen z te.
@danielle94 Tak me se stava nekdy ze jeste zvracim ranno ale to kdyz mi nesedne snidane.Jednou jsem vyzvracela veceri ale to byly topinky a jeste jsem vecerala kolem 20hod.jinak veceram mezi 17-18hod.
@danielle94 já jsem normálně hrozně žravá, ale poslední týden nemám ani chuť na nic. Hlad taky nemám, ale pak se divím, že mám žaludek na vodě, že...
@danielle94 taky mi je porad zle, ale nezvrácím, ale ta chuť co mam v puse no hrůza.
@destovakapka to vam zavidim ze jen nekdy🙂 ja mam jen nekdy pocit ze je mi fajn :D
@janea823 tak to mame podobne. Ja ted taky. Kdyz se me nekdo zepta co si dam tak vubec nevim :O nemam na nic chut
@tomik1234 to jsem rada ze konecne nekdo stejny!! Ja se toho nemuzu zbavit! Obcas pomuze mentolove mentos ale jinak se mi z ty pachute chce hrozne zvracet porad.
Holky uz abychom ty zaludky mely v pohode. Tohle je fakt za trest:/
@sunny1sis
Jak dlouho jste takove nechutenstvi v prvnim tehu mela? Porad se modlim aby to se tretim mesicem skoncilo:/
@danielle94 ano, po prvom trimestri to preslo. Akurat v 2.mes sme vyberali kolace na svadbu a ja se malem poblila uz len pri pohlade ako ich manzel testuje. A to kolace milujem a teraz by som ich zjedla tonu! Nechutenstvi preslo po prvom trimestri a v tretom naopak, mala som chut zjest uplne vse a nemohla som koli tehu cukrovke!
@sunny1sis teď už něco sním, ale 3 dny zpátky jsem den a půl byla na chlebu s apetitem 😂
@danielle94 já jsem dokonce dneska pekla i něco sladkého (ale když jsem nemela chut ani vylízat mísu, tak jsem si rekla, ze je asi fakt neco spatne 😂
To jsem rada, ze nejsem sama komu uz roste brisko. Ja jsem 12+2tt a brisko uz mam taky. Ale lidi si mysli, ze jsem ztloustla :D
@danielle94 ahoj. Já nezvracim, ale měla jsem silné nevolnosti, které přešli, zato nechuť a pachuť v puse se mě drží dál. Taky jsem zhubla 5 kg. Jediný co fakt ujizdim jsou nektarinky, sladký hrozno a čínský polivky🐷 teď se mi k tomu přidala i drastická únava... No dává mi zabrat drobek. U prvního jsem akorát byla unavenejsi. Takže je to pro mě poprvé a doufám, že po tom 3. Měsíci to odtahne hodně daleko. :D břicho mám akorát večer. Ráno jsem vždy vyhnulá, takže zatím žádné focení nemá moc cenu.
@bambinna321 stim jídlem to mame stejny😃 Taky mi nejak zacali chutnat čínské polévky a pohla bych je jist porad ale radsi to nahrazuju broskví a nebo nektarinkama😂... a nevolnosti mi uz pomalu odstupující, jen se mi casto motá hlava a to piju podle me dost😕
@bambinna321 taky mam porad takovou hnusnou pachuť v puse...vycistim zuby nebo vyplachnu ustni vodou a za chvili je zpatky...rikam si, jestli to neni z hladu, protoze moje jidlo je docela mizerie a porad mam hlad (ale bohuzel i nechut k jidlu )
@stastnatehu no já jsem ráda ,že vůbec něco sním, tak si jednu týdne dopřeju... Dřív jsem to nnejedla. 😀 a piju tak 2,5l i víc a stejně mám pocit, že jsem nevypila nic. 😒
@veverka.dada já tu pachuť mám i když se třeba najim. Dneska jsem dostala nesmírnou chuť na segedin , to jsem si po dlouhé době i pochutnala, ale chvíle a ta pachuť je zpět. A to mi vadí i víc jak ta nechuť...

@danielle94 tak to jsme těhotné na den stejně