Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@bzubzalka, malé je deset let a chodí do páté třídy. Všimla jsem si její změny v chování a velkému propadu známek po porodu, nejprve jsem to překládala tomu, ze možná žárlí na malého a přejde to. Ale postupem času to bylo horší a horší, najednou mi začala ze všeho propadat vc. Vv a hudebky. Pak sem našla její deníček, vím, ze se to nemá, ke nedalo mi to a začala ho číst. Holky, nedokážete si představit jak mi bylo, když jsem se dovezla, ze jestli bude muset chodit do školy tak raději vyskočí z okna (naštěstí bydlíme ve zvýšeném přízemí). Takže po okamžitém rozboru s psycholozkou jsem ji nechala doma a učím se s ni doma. Když do školy chce jít, jde, ale nenutim ji.
@dominikaromanova to je hrozný!
Holky,Sam ve 4v noci 38teplota! Dala jsem mu půlku čípku a na9jdeme k dr.dřív tam není...
@bzubzalka, bobek maly, snad budete brzo OK. 🍀
@dominikaromanova jsem zvědavá co řekne dr. Když takový prcek.nic neřekne😕
@dominikaromanova co se dcerce ve škole dělo? na záda jsme to nezkoušela, umím jen kříž na prsách.
Ahoj, sikana je hrozna vec, take se ji bojim protoze synek ma problem s porozumenim reci a ve vyjadrovani, pokud bude ve skole nekdo zly, muzou ho zacit trapit. Myslim ze diteti pak pomuze nejaky krouzek kde se chovaki vsichni hezky a maji ho radi. My treba za takovy krouzek platime 650 na 2 hod. Je to strasne moc ale stoji nam to za to. Cim vice bezpecnych pristavu dite ma, tim lepe. Nekdy muze pomoci o zmena skoly. Je to ale narocne a chce to mit s ditetem co nejlepsi vztah aby se sverilo, jenze dite z nas citi ze nas to tema taky rozrusuje a muze se uzavrit. Take se snazim vyvyarovat se toho porad dite tahat k paychologum protoze to ho muze taky zatezovat. Hodne stesti at se to u vas spravi!
@garalela, nejprve to bylo jen bráni věci jako jsou tužky, pastelky a pera (vždy tvrdila, ze si to půjčily spoluzacka), pak mi volali ze školy, ze malá spadla na WC, což až teď jak bývá doma z ni vypadlo, ze ji takto celkem často strkaly holky, když šla na WC a velice sproste a urazlive ji nadávají do pi.., ku.., ze je hloupá a blba. Je sice dyslektik, dysgrafik a dysortografik a má urcite úlevy na které stejně učitele moc nehledi, ale díky poctive přípravě do školy vždy měla max trojky, ať do teď. Připadám si jak ta nejhorší matka na světě, ze jsem si něčeho nevšimla dříve, a ze malá mi nevěřila natolik, aby přišla sama a řekla co se děje.
Co se tyče toho šátku, mrkni na YouTube na vozino1, pekne tam vysvětluje jak vázat šátky i u malých miminek. Na zadá si v jednom videu váze miminko co má teprve 10 týdnu. Jen kdybys chtěla inspiraci.
@dixxie, tak malá chce do jiné školy a ne ve městě, školu si i sama vybrala, takže ji sice ze začátku budu vozit a jezdit pro ni na vesnici 15km daleko než se naučí jezdit autobusem, ale za její spokojenost a klid mi to stojí.
Holky, omlouvám se za tak nepříjemné téma, ale asi to muselo ven.
@dominikaromanova neomluvej se, od toho tu přeci jsme...špatná máma určitě nejsi. Tohle je citlivý téma a dcera se prostě stydela. Kdybys neměla tušení tak ji deníček nectes...
Jinak naše dětská dr.nebyla, jeli jsme.do motola. Crp ok, moč taky a dr.namerila 36,7uzavřela to jako virózu.
@dominikaromanova to je teda síla, jak stará je dcerka a vůbec ty děti kolem,všichni stejně staří?
Holky dneska,musím se pochlubit, šli jsme ven, začalo pršet,takže za deset minut zpátky doma, tak si říkám,jak to za to oblíkání nestalo a hle! malej spinkal jako nikdy, takže jsem výtrela, preprala věci zlucovym mýdlem,prach a umyla nakoupené hracky, nádobí a umyvadlo. Jakože za 40minut můj rekord v tom co jsem stihla a vzbudil se když jsem si zrovna říkala,jak mám hotovo
@garalela, dcerka má 10 let, a holciny jsou stejně staré a ze stejné třídy.
@dominikaromanova tak to je dobře, že měníte školu, podle chování spolužaček to tam moc inteligencí a úrovní neoplývalo. Držím moc palce, ať to v nové škole je dobré. Zrovna dnes mi Dr. říkala o tlustém chlapečkovi co trpěl šikanou a rodiče mu změnili školu a nyní je všechno v pořádku, jsou tam milé děti a chlapeček úplně rozkvetl.
@garalela můj příspěvek nebyl myšlen nijak proti tobě, pokud jsi to tak pochopila, tak se omlouvám. chtěla jsem vyjádřit jen to, že tě chápu. Když jsem měla prvního, taky jsem spoustu věcí nestíhala (a to jsem měla fakt hodné miminko). člověk se učí za pochodu a příchod prvního miminka je obrovská změna. navíc, když pláče a moc potřebuje maminku. držím vám palce, aby bylo brzy lépe a vidíš, dnešek hned lepší byl, vid? taky mě vždy potěší, když mimi dobře spí a já stihnu pár věcí, co jsem ani nečekala... tak se opatrujte a více takových dní...
@dominikaromanova mrzí mě, co musíš řešit, my tak daleko ještě nedošli a doufám, že věci půjdou hladce... hlavně ať dcerce změna prospěje!! a ty si určo nic nevyčítej. kdybych měla pochybnosti, zachovám se s deníčkem asi stejně...
@bzubzalka dobře že jen viroza, viď? taky se o malého bojím. jak neumějí mluvit, je to fakt těžké. přeju vám všem krásný víkend, má být teplo, my slavíme ségry kulatiny, snad to prcek zvládne, tolik lidí a domů přijedeme asi pozdě, tak snad nebude moc protivný...
@wendie ano, snazim se věřit, že viróza. U erika v 8m tvrdili zuby a byla z toho operace ucha. Tak se bojím..taky mám kamarádku,co měla holčičku a ve 3m zjistili rakovinu...asi plasim...manžel je ze mě na švestku. Tak bych chtěla,aby všechny děti byly zdravé....
Sam nám do teď kakal co 3dny,dnes už 4x,ale 2x málo. Bojím se i dehydratace...no myslete na nás..
@evelin1251 já přibrala 10kg a v porodnici jsem nechala 11kg. Tak jsem domů šla s přestěhu váhou. Stress z toho že byl prcek v nemocnici určitě pomohl. Od teté doby mám dolů další 2. S prvním jsem pribrala taky 10kg a domů šla o 13kg lehčí. Ale pak jsem to zase dobrala. Váha se mi už roky drží na stejném čísle. Chtěla bych pár dolů ale hlavně zpevnit. Budu muset asi začít cvičit, coz se mi vůbec, aletak vůbec nechce.😂
Tak pěkně rosteme. V 8 týdnech na kontrole: délka 60cm, váha 5.92kg a hlava 39.3. Hodně grca, ale když přibírá tak to prý nevadí. První očkování taky už máme za sebou a neměl žádnou reakci.
Holky tak my dneska zvracení,už vím jaký je rozdíl od běžného ublinknuti. Taky trochu zelená stolice,uvidíme co kultivace.

@dominikaromanova to mě moc mrzí..v jaké třídě je dcera? Dnes mi přijdou děti celkově zlý a bezohledný 😢 držím palce, ať přestup proběhne hladce.