icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

dominikaromanova
8. čer 2018

@nenulinecka, já vím, ze Te ta jizva ničí, ale časem to nebude vůbec vidět. A Michálek je báječný a šikovný kluk. 🍀

wendie
8. čer 2018

@nenulinecka netrap se... zaroste mu vlásky... je to fešák, sice je tohle památka nehezká, ale zase má nádherný tvar hlavičky, leckterý miminko by mohlo závidět!!!

nenulinecka
8. čer 2018

@dominikaromanova
@wendie jj, uz aby to ty vlasky schovaly. Ma krasnou hlavicku to je pravda =) 🌼🌸🌼

garalela
8. čer 2018

Holky jak jste na tom s padanim vlasu? Ja uz musim spat s gumickou, neb jinak se vedle mne budi malej ochlupenej rucicky oblicej i v plence moje vlasy!

dominikaromanova
8. čer 2018

@garalela, mám to stejně, dokonce jsem se musela nechat ostříhat na co nejkratší možnou délku, kterou dam do gumicky. Mám nějaký koktejl od nutrilonu, trosku to zabírá, ale žádný zázrak to není a navíc je to děsně hnusne.

nenulinecka
8. čer 2018

Ja mam vlasy v pohode... ale nejak hustsi nez driv, ale nepadaj mi. Holky, co davate cvrckum k veceri ( myslim posledni jidlo pred spinkanim. ) my muzem kasi ovesnou nebo ryzovou. Jenze ani jedna mu nejede i kdyz muzem osladit glukopurem. Natahuje mu to. Ale presnidavku a rozdrceny banan to by se ujedl. Jenze ho prece nemuzu cpat presnidavkou na noc, nebo jo ? Jenze on i o ni breci. Proste si zvykl uz od malicka nacukr. Kdyz mu davali v nemocnici sacharozu na zklidneni pri vysetrenich...

nenulinecka
8. čer 2018

A jeste jak ma osm kilo uz je docela znat kdyz chce chovat na zadech =D ,ale alespon se mi tvori svaly na rukach =) protoze za to tehotenstvi jsem cela ochabla =D

garalela
8. čer 2018

@nenulinecka ja jsem se te na to i chtela zeptat jake to je nosit 8 kg na jedne ruce na tygrika treba. Ja jeste tyden zpatky byla s vlasama spokojena,najednou jako kdyz mavne proutkem.....

nenulinecka
8. čer 2018

Na tygra uz ani nahodou =D ani se mi uz nevejde na ruku. Jen klasicky chovat. Ale ted si to vyzaduje pred kazdym.usnutim, nebo chce blbnout a je to znat. =) kolikrat jsem rada, ze ma v tydnu volno manzel ( dela 16 ky denni ) a blbne s nim on. No, uvidime jak bude pribirat dal. Ale jelikoz je cely tatka, tak bude mohutnejsi postavy. Jen abych pak zvladla 15kg batole =D kdyz ma neter ve trech letech vazi 12 kg. A nas Misa ve 4 mesicich 8,2 . No hlavni je, ze basti a je spokouš 😍

galatea_a
8. čer 2018

@nenulinecka A mléko by mu večer nestačilo? Že bys s tou kaší ještě počkala. Jinak nedávno jsem četla o pěvkyni Kalivodové, že má syna, kterému je 3,5 roku, ale všichni si myslí, že chodí do školy. Je prostě větší no, takže vidíš, že některé děti prostě takhle rostou 🙂

bzubzalka
8. čer 2018

@wendie ještě jsme v hlubokém, myslím tak max. Do konce 5měsíce, ale kdyby tam měl mít deku tak musí už do sportaku. Taky mám x-lander. Nový máme g-mini trend,už připravený až bude třeba. Od Erikovo 3let jsme lítali k moři, ale s miminkem nechci. Pojedeme asi na týden ke tchyni- Žatecko,a na týden k našim-k.vary. budeme jezdit na výlety. Erik si přeje jet lanovkou hlavně. Babičky mají bazény, tak aspoň ty horka prezijeme, jsme z nich unavený.
@dominikaromanova Samuel se otočil včera 2x a dnes jak ho položím na rovnou plochu tak.šup a je na břiše...už ho nemohu nechat bez dozoru 😞
@dixxie erik se otočil 5dní před 6měsícem. Toto mi opravdu přijde brzy jak se Sam otáčí.
@nenulinecka bude mít vlasky a jizva nebude vidět. Na to prď, hlavně že je zdravý!😘

bzubzalka
8. čer 2018

@garalela začaly mi padat vlasy minulý týden😢 hrozný, jsme na tom stejně, navíc mě Sam za vlasy tahá. Do gumicky to nedám, tak aspoň nahoru sponku..Jinak s vlasy to mám stejně s kvalitou.
@nenulinecka nezkousela jsi krupicovou? Sama ještě kojím. Erikovi jsem.kupovala hotové od Hami, myslím, že byly slazene...

garalela
8. čer 2018

Mne jedte napadla stevie na prislszovsni, každopádně jen v dm jsem videla asi tri drugy bezmlecnych verzi,sama je budu zkouset na sobe jak chutnaji,uz se mi ten stary chleba kure ryte a banany zajidaji

garalela
8. čer 2018

No s tim oretacenim je to asi nejlepsi prirovnani pri vsechny co nikdy u nikoho nevidely narocne dite, az jim to pretaceni s revem ze jeste neumi zpet zacne, zkusit si predstavit ze v tom rezimu 24/7 frcim ctvrty mesic. Uz jsem si zvykla, jen cely clovek boli.

wendie
8. čer 2018

Mně taky padají vlasy, asi 3tydny,je to děs, taky pořád culik, ale za chvíli už culik mít ani nebudu... Taky jsem se nechala ostříhat... Snad už to brzy přejde...

bzubzalka
8. čer 2018

@garalela já jím už skoro vše. Malý krásně prdí ať jím cokoliv, už jsem měla i zelí, mnam😉 dnes jsem.koupila květák, tak ho asi o.víkendu risknu. Jím už i čerstvé pečivo.

bzubzalka
8. čer 2018

@wendie mně padaly vlasy u Erika skoro půl roku...měla jsem pocit, že budu plešatá😞

wendie
8. čer 2018

@bzubzalka jojo dobře si to pamatuji u kluků... Kam na Žatecko pojedete?

nenulinecka
9. čer 2018

@galatea_a no sunar taky nechce....jen tu presnidavku a zapije vodou. Ale hlavne, ze je spokojenej =) to je nejvic

dixxie
9. čer 2018

Mne taky padaji vlas hodne, mam dlouhe tmave, je to vsude, porad culik i v noci je ted uz nutnost

garalela
9. čer 2018

Ach jo, ja vubec nevim jak ti se strihanim udelat s malym. Ja to snad strihnu sama

dominikaromanova
9. čer 2018

@garalela, stříhá někdo u vás na vesnici nebo musíš do města?

wendie
9. čer 2018

@garalela kde na vesnici vůbec bydlíš?

garalela
10. čer 2018

@wendie za unicovem,okr.olomouc. spis jde ale o to nedlozitelne miminko, partner chidi rano v pet pryc a prichazi k sedme,lokalne pociram hsou kadernice tak do sesti....aby mi maleho podrzel. Dnes jsme zkusili jet do vetsiho mesta do nakupniho centra a cekacka v klieru 1,5 hodiny,coz by se s malym nedalo,takze nejsem ostrihana a malej rozhozenej o tisic procent,zas to byl ocistec ta cesta, budu to zkouset max jednou mesicne nekam jit

bzubzalka
10. čer 2018

@wendie tchýně bydlí v Lubenci, chystáme se na zámek Chýše, Krásný Dvůr a vodní nádrž Žlutice.

bzubzalka
10. čer 2018

@garalela mě kadeřnice střídala s malým na ruce. 😉 měla jsem to "vypočítaný" že bude.spát, ale jaksi změna plánu a nespalo.se😀 tak.hlavu myla a to spal a pak.celou.dobu na ruce už..jsem ho trochu natrasala a kadeřnice dala v pohodě i pauzu🙂ale zas k ní chodíme už 8let no.

evelin1251
10. čer 2018

Ahoja holky, dneska jsme měli vítání občánků, v našem případě vítání uřvánků 🤘 Nejdelší půlhodina 😂 Já spocená, červená, tatínek červený - spálený ze stavby, Vénu jsme si přehazovali jak horký brambor 😁😎 nakonec jsem půlku ceremoniálu musela stát, ostatní miminka (dohromady s námi 3) poslouchala a ani nepípla. Nás jindy usměvavý Venda se změnil v tyrana, a táhlo se to a ním vlastně celý den až do večera 🤦 A teď spinká jak andílek.
Jinak se máme fajnově, v úterý se chystáme na 2.hexu.
Silně uvažuju o zkrácení vlasů, posledních 5 let si je nechávám narůst, ale chce to změnu a taky mi dost padají.
A musím zhubnout jsem jak 🐷 !!! Zapojila jsem se tady do 30denni výzvy, ale jen co jsem začala, tak se mi udělal lehký zánět prsa, na vnitřní straně bylo červené a horké na dotek, dokonce i dost bolestivé...vyřešila jsem to připlacnutim tvarohu a hodně přikládala Vendu bradičkou k té bolesti, aby to vycucnul.A už je to naštěstí pryč 👌.
Konec hlášení 🙋

dominikaromanova
11. čer 2018

Dobré ráno, holky, chci se zeptat, zda vaše miminka spinkají na bříšku. Vojta od včerejška nechce spat jinak než na břiše. Přes den mi to nevadí, v kolibce má monitor, takže jsem v klidu, ale v noci spí s nami a to jsem trosku nervózní, protože pokaždé, když se probudim cca 10x za noc, snaží se ve spánku pretocit na břicho. Když ho otočím zpět, šílený řev. Mám ho tedy nechat? Příjemný a pohodovy den všem. 🌞

bzubzalka
11. čer 2018

@dominikaromanova Sam spinka na boku až na boko bříšku-má pod sebou totiž vždy nacpanou ruku. Asi bych ho nechala. Říká se, že když spí mimi.s rodiči, synchronizuji dech...První 2m y al v noci Sam na mně na bříšku. Spala jsem.odložená polštáři,aby nespadl.

bzubzalka
11. čer 2018

@evelin1251 zánětu prsu se bojím, prý to hrozně bolí...Také potrebuji zhubnout, ale není vůle😞

Strana