Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka, Jj, je to moc fajn. 👍🤩
Holky, jak na tom vlastně teď jste. Je to lepší nebo horší než na začátku (myšleno po porodu). Já nevím zda je to prázdninami nebo jsem pomalejší, ale mám pocit, ze poslední dobou nic nestíhám, tak doufám, ze to je fakt prázdninami. 😂😂😂
@dominikaromanova já jsem na tom mnohem mnohem líp jak po porodu. Ne, vážně. Davame si to spolu tady. Stiham, zvladam... ale neumim si predstavit mit druhy 😀 ted ma i obdobi, ze se vzdalim, ze kdyz me nevidi dela jakoze breci. Ale neni to opravdicky brek a kdyz se vratim tak se zacne strasne smat ☺ takze i kdyz mame kuchyn s obyvakem musi jit se mnou varit a tak ☺
@dominikaromanova jo, ale nekdy asi tak jednou za mesic mam totalne linej den, ze se me nechce ani uspavat, nic 😂 a je mazec se dokopat k tomu
My máme 2 zuby. Před pár dny vylezly. 🙂
Tak si říkám, že doufám na mě nebude závislá na dudání prsu do puberty, za kojení jsem neskutečně štastná, vždycky se na mě přitom dívá, je to prostě nádherný pocit.
no k těm zubům právě že ještě nemá ani jeden, ale už přes dva měsíce je jako kdyby měla v pusince kohoutek puštěný na plný proud jak slintá. A když něco kouše tak si to vždycky zběsile strká do pusinky a úplně hryže, ted měla i průjmy a jen lehounce zvýšenou teplotu. Dásně oteklé vůbec nemá a zuby pořád nikde, tak netuším jestli to bylo spojené s těmi zoubky, nebo jenom jí vadí to teplo tady. Kolikrát se mě zakousne i do bradavky a to au opravdu bolí.
Co se týče toho tempa, musím makat mnohem více, před porodem jsme bydleli v jedné místnosti a ted máme celý barák, už mě to připadá jak kolovrátek. Uklidit, vytřít, vasát, vyprat, vyžehlit, navařit, mezitím se věnovat malé, uspat, jít na procházku, vyřizovat úřady, doktor, nákupy bla bla bla, pořád to stejné dokola. A jeden den mám totální kopr, že neudělám nic, ale druhý den se z toho potom můžu zbláznit, jak se mi toho nakupí více. Ale úplně to znám, najít energii na to si pohrát s malou lovím vždy ani nevím kde, ale nechci ji kvůli povinnostem na domečku zanedbávat. Určitě ale makám více jak před porodem a celkově těhotenstvím, předtím jsem byla líné prasátko, a ted musím jinak by to tu vypadalo strašně.
A to mít k tomu ještě jedno dítko starší, už opravdu nevím jak bych to dělala. Už dneska vařeno na etapy, ale hlavně, že je napapana malinká my dva dospěláci počkáme.
To je miláček krásný. Spokojený miminko. Nemůžu si pomoci, ale vidím v něm tebe.
@barushe_27 oni říkají, že je celý táta, ale kukuč má celý po mě ☺
Tatínka neznám, normálně nemám "cit" na to abych poznala na koho je podobný, ale tady jak se kouká a směje, vypadá jako ty, mrnousek. Taky se pořád dívám na malou a říkám si jak ji miluji a jak jsem bez ni mohla vůbec existovat.
@barushe_27 jo vid, jsou to naši bobci 💜
Je to neskutečný, kolikrát i pláču, jak ji miluji.
@barushe_27 Ahoja, mám to úplně stejně. V. je totální závislák na prsu, večer uspávám jediné u prsa, neumím si představit, že by usínala sám. V noci spí většinou s námi v posteli tak, že já mám prso vyndané venku a V. má samoobsluhu. Ale někdy mě to štve, že jak jsme u sebe přítulení, tak jak mě asi cítí, tak by měl cecík v pusince furt, což mě k ránu už taky bolí 🙄😣 Dudlík u nás vůbec neexistuje, zprvu jsem byla ráda, ale teď bych ho i brala...aby si třeba sem tam pocucal šidítko, třeba v kočárku při usínání, nebo v autosedačce.
Zuby nemá Véna žádný, jen slintá jak bernardýn.
Dnes jsme byli na výletě v zoo v Jihlavě ( jo jsme blázni v tom největším vedru 😑) ale docela se to dalo zvládnout. Byla jsem tam s mojí mamkou a ségrou. Venda byl docela hodný, v rámci možností 😁🤣 Cesta tam proběhla v pohodě, horší už byla cesta zpět. Jediná já mám řidičák, takže V. seděl v sedačce zamnou, a jak už byl pretazenej a neviděl na mě, tak posl.20 min než jsme dorazili domů prořval...bylo to šílený, trhalo mi to ❤️ 😢, tak v tu chvíli byl ten dudek ocenila. JonaJinak jsm v
Jinak jsem v Pepcu koupila lahvičku na pití, dala jsem mu do ní vodu a celý den si z ní popíjel. 5* jsem tam kojila, jako ostřílená kojička, už to vůbec neřeším, vyndám prso kdekoli a hotovo 😂😃😄.
Ahoj holky, u nas zatim zadny zub, zadne lezeni, i kdyz to jsem cekala driv, kdyz uz se mi tak dlouho pretacel, cekala jsem vic plynulosti a ne takove mezery mezi fazemi. Ja teda myslim ze jsem na tom stejne jak pred pirodem, vybavicku jsem chystala tesne pred porodem a ted i kdyz mam maleho neustale na sobe mam udelane uplne vsechno a uprimne ty dlouhe hodiny kdy na mne spi si rikam, ze nevim co bych delala cele dny mit úplně volne ruce. Jen mam neporadek v tom smyslu, ze jak jsem zhubla chtelo by to nafotit a dat na batar hadry a to se mi vubec nechce, uz jsrm hafo ani nezehlila kdyz to nosit nebudu. No a pak mne trapi ze je malej stale neodlozitelnej ani na ctvrt hodinky, vubec nemame s tatinkem chvilku pro sebe, coz uz mi takovou dobu fakt prijde nekomfortni.
@nenulinecka, moc gratuluji k tak výborným zprávám. 🤗😘💞
@dominikaromanova dekuju 😘
Taky když si jí nechám celou noc u sebe, tak se mi budí zhruba po hodině a půl a chce si podumlat, taky praktikujeme bufet, ale vždy musím mít jedno prso zadělané, protože stříkám o sto šest. Ale když si malou nechám v postýlce, usne kolem osmé a když je dobrý den, tak první vzbuzení má kolem třetí. Toto se mi nikdy nestalo, když leží vedle mě. Asi jak mě cítí, tak chce častěji bo nevím. Co se týče usínání přes den, někdy postýlka, ale jsem zavázaná koši na kolečkách, tam vždy krásně usne a i dvě hodinky vydrží spát, autosedačky taky rychle uspí a s kočárkem taky není problém, jenomže jakmile dojedu domů, okamžitě se vzbudí.
Taky jsem dneska dala malé ten učící hrneček s vodou, protože s dudlu ani z ničeho jiného krom prsa pít nechce, hraje si s tím, nechce mi teda pít ani jiné tekutiny jako z prsu, mám tu čtyři druhy čaju, čaj od sunárku a prostě nic, už jsem to ze zoufalství i přisladila a stejně to nechce. No a jak jsem ji dneska dala ten hrníček, jenom s vodou, tak jsem šla uklízet ona si ho držela, hrála si s ním. za chvilku dojdu a říkám, ty si šikula ty si toho tolik vybumbala a pak se podívám pořádně a malá úplně slitá od hlavy až k patě, takže pokus číslo 150, opět neúspěšný, nevím jak do ní dostat tekutiny, když má příkrmy. Mlíčko je taky tekutina, tak si myslím, že to snad nějak nevadí
@nenulinecka Za malého jsem strašně štastná, jsou to ty nejlepší zprávy, takový krásný andílek má své andělé, kteří mu pomáhají. A dva nejdůležitější jsou s ním každý den. 🙂
@barushe_27 Heleď, to je jak kdybych to psala já 😁🤔 s tím kojením a spaním....Já jsem mu koupila právě jen obyčejnou lahvičku s dudlem co teče. Převařila jsem vodu z kohoutku, stejně když ho koupu, tak si pocucává žínku. A kupodivu tu vodičku pil, fakt jsem se divila, na to, že to byla včera jeho premiéra. A říkala jsem si, že i kdyby se tím jen celej polil, tak ho to aspoň osvěží. Jinak taky pije jen mlíčko odemě.
@nenulinecka To je super, skvělé zprávy! Je to kus chlapa. A jak hezky kouká, je moc krásný. Myslím, že ti z oka vypadl 💐
No kdyby to aspoň vypila. 🙂 Taky se koupeme tak, že namočí ruku a dá do pusinky podumlat a zase namočí a zase cumlá, je to komický. Já teda pořád dávám kojo vodu, mám tu od aquile a ta se nemusí převařovat, nevím do kdy se má dávat.
Včera jsem si dávala čoko kuličky s mlékem a ona na mě zase koukala a brala mě to, tak jsem jí dala cucnout, bože té to chutnalo, je to takový můj žroutík, ale jsem za to neskutečně ráda.
@barushe_27 My taky tak jezdíme 😊 Zrovna baštil okurku 😋
Je to je taky kocour, a jaký má krásný očička, ty kluci je mají tak krásný. Já ji takhle dát nemůžu, mám jakousi kolíbkovou korbu a převažuje se mě to, už jsem to tak koupila a prý to je od výrobce bo co. Takže musím jí mít naopak, ale i tak jí to stačilo, počkám až mi bude sedět a hned vytáhnu sportovní korbu, už je v té hluboké naknop, ale ještě se do ní vejde.
Ted mě usnula a taky tak strašně hřmí, to je až strašidelné.
A nemáš strach ze semínek s té okurky?
@evelin1251
@barushe_27 ty nase deti jsou tak nadhernyyyyy 😍
Tyjo holky uplne jsem prestala dychat ruku pred ústa a je mi s toho strasne ouzko. Mam na fb skupinu prvorodicky, tehotenstvi. A ted tam napsala maminka, ze sla rodit 39.3 praskli ji vodu, najednoi zacala ztracet ozvy, tak sla rodit cisarem a nestihla si maleho ani pochovat, umrel, je to hrozny, mam uplne slzy v ocich, proc se toto deje.

Já jsem tak ráda, že jsme tady spolu pořád =) už přes rok.