icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

dixxie
29. črc 2018

Ahoj holky, omlouvam se za delsi nepritomnost, doufam, ze se vsem dobre dari. My dobry, jen nas trapi moucnivka, tak na to davam gencianku. Jinak co vam funguje na podpazi a pod krcickem aby se mimi nezaparovalo a nemelo tam podrazdenou cervenou kuzi? Funguje mi bepanthen ale ted v tom vedru nechci davat nic mastneho. Mejte krasnou nedeli! Vyrazite na plavarnu?

nenulinecka
29. črc 2018

@dixxie moc rada jsem Te potkala ☺my jsme schovany doma a pozitri jedem na pet dni na chatu k nasim, jsou na dovolene, tak tam budem vegetit my. Ja se tesiiiiiim.

barushe_27
30. črc 2018

Pod bradičku a na krček dávám sudocream, je to hutnější. Ale ráda dávám i bepanthen, je nejlepší na všechno.
Nenuli, to je super, užíváte si plnými doušky, to je dobře, je potřeba zrelaxovat.
Holky vylézáte s prckama v tom šíleném horku někam?

barushe_27
30. črc 2018

Nenuli a kde mají chatu

dominikaromanova
30. črc 2018

@barushe_27, chodím jen ráno max do pul desáté. Pak už se to neda. 😔 Maly ty vedra špatně snáší.

nenulinecka
30. črc 2018

@barushe_27 ted dva dny jsme pri vetrakach a zatazenych zaluzii doma. Uz se tesim az vypadneme. Chatu maji v Trutnove v Krkonosich. No my chodime hlavne takhle rano na vzduch, nekdy zajdem na cele dopoledne ven spis vyhledavam stin abych mohla vyndavat z kocarku. Je uplne mokry i doma. Tak je nahatej =) nekdy se jdem projit kolem 19 jeste.

barushe_27
30. črc 2018

právě, že je v kočárku úplně šílený vedro. Taky chodím jen dopo, ale i tak vytahuji malou úplně splavenou, je to šílený to vedro.

barushe_27
30. črc 2018

A když jedem autem, tak jdu nastartovat a pustit klimu at se tam trochu ochladí, a dávám tam malou až za deset minut, má novo vložku, proptože ji to vajo jinak hrozně tlačí. Ted budu kupovat novou sedačku aspon do 32 kg, at je to na dýl a polohovatelnou.

dominikaromanova
30. črc 2018

Tak jsem včera malemu koupila hrnecek a super, strašně se mu líbí. @nenulinecka, ten dudlik je super, ještě jednou děkujeme za radu.

nenulinecka
30. črc 2018

@barushe_27 taky jsme koupili prostornejsi sedacku , a citi se v ni lip. To mi povidej v tom aute to je mazec taky, plinu na okno a jedem. Taky to spadne snasi @dominikaromanova . Knoura, spi spatne ( tady v tom 11. Patre je na chcipnuti ) , porad mokrouckej... loni jsme knourali my, ted nasi andilci

barushe_27
30. črc 2018

@dominikaromanova copak to máš za hrneček?

barushe_27
30. črc 2018

@nenulinecka To máš pravdu, my jsme na baráku a taky máme vevnitř šílený vedro. Když se trochu ochladí tak mi malá hned lépe spinka. Hrozně se mi potí na hlavičce hlavně.

nenulinecka
30. črc 2018

@dominikaromanova jeeee, ten je boziiii 💚 ja uz zkousim podavat lahev do ruky plastovou a slo to. Hrnek koupim dnes =)

nenulinecka
30. črc 2018

@barushe_27 presne na hlavicce, vcera se i skrabinkal za ouskama ho svedily potnicky ... i kdyz spi, tak ho otiram, je cely orosemy

dominikaromanova
30. črc 2018

@barushe_27, z DM od babylove, je fajn, ze vůbec neteče, když netaha.

wendie
30. črc 2018

@nenulinecka jakou sedačku jste koupili? Holky já všechno čtu, jen nestíhám komentovat, potřebovala bych sednout k pc, pak napíšu roman. Jak jsou prázdniny, všechny tři děti doma, je to náročnější, kluci chtějí být venku v bazénu, tak se to různé kloubi. Teď jsme byli víkend pod stanem a super. Dudlík na ovoce bezvadná věc. Já dávám kubicka spát do kočárku ale má ho úplně otevřený, dávám tam podložku a spí nahaty pod jabloní 🙂

wendie
30. črc 2018
wendie
30. črc 2018

Více napíšu až bude možnost

nenulinecka
30. črc 2018
nenulinecka
30. črc 2018

@dominikaromanova dnes jdu DM pro cajik a modlila se, abys napsala, ze je z DM juchuuuuu 😍

nenulinecka
30. črc 2018

@wendie tak to Ti povim az zitra v aute =) my ji koupili od kolegy z prace. Verim, ze s tremi je to vetsi mazec =)

Holky, me prijde, ze v kocarku uz ma nervy, ze miluje prostor. Moc ho to tam nebavi posledni dobou a na zemi je ve svym zivlu

dominikaromanova
30. črc 2018

@nenulinecka, jj, je to tento.

nenulinecka
30. črc 2018

Ráno ve 4 si ho beru k sobe a jeste dospavame v uvozovkach. A probere me Michalkovo pisteni a on se prekulil na brisko a takhle cucel. Poprve. Asi jak na zemi se neumi jeste zhoupnout a matrace je mekka ... 😀

nenulinecka
30. črc 2018

@dominikaromanova letim tam zachvili

dominikaromanova
30. črc 2018

@nenulinecka, je úžasný. 🤩🍀

nenulinecka
30. črc 2018
barushe_27
30. črc 2018

Musím se po něm taky kouknout, ale myslím si že něco podobného mám, vyfotte mi holky prosím z blizka jak vypadá ten dudlík. Ted jsem na malou vyzrála, rozmixovala jsem ji melou s vodou a už má v sobě skoro dvacku, chutná jí to. Snad se mi s toho neosype, ještě ho neměla.

nenulinecka
30. črc 2018

Tak to je wow hrnek diky
@dominikaromanova

nenulinecka
30. črc 2018
barushe_27
30. črc 2018

no tak podobný mám, ale mě teče, tak taky musím zaskočit. Holky kdybych na hodně naředila jablečný džus pro mě malé, neuškodí jí to

Strana