icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

garalela
17. srp 2018

@dominikaromanova ja jsem takto psala pani na plabky a pak nasla asi za hodinu jine ve skupince fb lokslnr ze jsrm je mela jeste ten den a takx mi pani psala dost hnusne, to nechapu proc nekdo musi reagovat tak sproste na takovou vec.

garalela
17. srp 2018

@bzubzalka dudliky oticek odmuta, ale kdyby dudlal, tak bych vyvarovala jednou denne

garalela
17. srp 2018

@barushe_27 lapac jsme dostali od babicky a je na pistxlce kde stejne nespi. Spinka s tebou nebo v pistylce? Jestli v pkstylce nechces si ji zkusit vzit k sobe? Ja musim rict, ze jak uz ma malej k osmi kilum, tak uz ye spolecneho spani vubec nebojim a vyspime se skvele vsichni

garalela
17. srp 2018

Holky jake davate ty kase? Jelikoz kojim ale neodstrikam hledala hsem nejakou nemlecnou ale z kono vody a malemu moc nejedou, sni tak sest lzicek. Nesladim a i presnidavky mam neslazene obcas se sklebi. Taky se chci zeptat kolik vAm yni ze sklenicky prikrmu, ja jsem si myslela ze davka je zhruba velikost te mensi sklenicky, co se jmenují casto první lzicka a tsk a zevtedy tu klasickou sklenicku mame na dvakrat, nebo by mela byt ynezena uz cela ta klasicka sklenicka? Piti tsky nic moc, co vytahne z hrnecku vyplivne, uz hak vidi hrnecek tak srmkne rty, chce jen prso

luc14
17. srp 2018

@garalela Davam kase z DM. Ryzovou nemlecnou a kukuricnou. Ryzova je dobra s ovocem - pridam tam trosku presnidavky z ovoce, co zbyde ze svaciny. Sni toho par lzicek, asi je to hodne syte. Prikrmy ve sklenicce mi cele nesni, ale mluvim uz o velkych sklenickach, sni tak pulku, nekdy 3/4, kdyz ma velky hlad. Doktork mi posledne rikala, ze by mel dat uz celou sklenicku (velkou) na obed, ale to u nas nehrozi. Sice ji celkem pekne, ale tolik toho neda. Pokud s prikrmy zacinate, tak dat jen par lzicek a pak se dokrmuje mlikem (dokoji).

garalela
17. srp 2018

@luc14 mam ty stejne kase taky davam do kase presnidavku ale sni jen tskto malicko, dokojuji, prikrmuji druhy mesic proto sonduji jak je to u jinych, vzdy uprednostni prso, oddtavovat nechci, ale libilo by se mi kdxby vic papal kdyz porad tak kaka (4-6 denne)

wendie
17. srp 2018

@garalela včera měl půl roku, asi před třemi dny jsme začali s bílým jogurtem, sní tak 2-3polevkove lžíce, pak kojim, obědy příkrm vařený nebo koupený sní cca 1/2 - 3/4 skleničky, pak kojení dle potřeby a cca 18h dávám zatím buď domácí neslazenou presnidavku /super že mu příkrmy vyšly do sezony/ anebo jsme zkusili Moje první kaše od Nestlé. Taky mu chutnala. Pak kojim dle potřeby až do rána. Ale budu muset už asi přidat, protože se v noci začal dost často budit a já se tedy cítím nic moc :-/

luc14
17. srp 2018

@wendie Bily jogurt? To mi rekla doktorka, ze jeste ne...az tak od 8. mesice...

nenulinecka
17. srp 2018

Vzdycky jsem chtela mit sve deti vytetovane =)

wendie
17. srp 2018

@luc14 já se neptala. Jednou je to tak, podruhé tak... Mám třetí dítě a u každého mi říkají něco jiného... Tak nasleduju svůj rozum... Určitě nejsem jediná, kdo zkouší jogurt 🙂

sticker
dominikaromanova
17. srp 2018

Tak nám dr. na prohlídce v 6 měsícich řekla, ze jogurt máme dávat. Vojta ho dostává každé ráno, sní tak půlku, ale ji mi jen dvě značky, ostatní nechce. 😂

nenulinecka
17. srp 2018

Take nam rekla jogurta a dokonce muzem s marmeladou =)

bzubzalka
17. srp 2018

@barushe_27 máš špatné sny ty nebo malá? Ja na to věřím...bohužel trik neporadim...taky se spaním občas bojujeme.
@paja173 Sam taky brečel ze spaní, když se pretocil a teď už nechce spát jinak než na břiše.
@garalela děkuju že se ptáš-zmizla. Asi to bylo taky ucpané, ale strach jsem měla velký...

bzubzalka
17. srp 2018

@garalela u nás stejné, s lahví s vodou si.spíš hraje, malou skleničku prikmu má tak na 3x, banán sní tak 2cm někdy 3cm. Prso je prso...kaše jsem ještě nevyzkoušela, říkám si nedat do klasického prevsreneho mléka...nevím...kaši asi zkusim ochutit ovocem, protože když si dělám sobě od. Nominy tak mu chutná-dávám.skořice a jedl to -vzdy na špičku prstu či dudliku.
@wendie ty jo.já mu dávám prikrm mnohem méně,musim asi přidat...měl 10.8 6m a dá denně 2kukuricne krupky nebo kousek chleba mu dávám ráno vždy jinak.řve a chce co.jím já, odpoledne sní tak 1/3malé.skleničky a pak přes den už jen třeba 3maliny,jahodu, 3kuličky vína. Prso taky jak si řekne dávám.jogurt mel sam už od nás taky😉

wendie
18. srp 2018

@bzubzalka nemyslím, že musíš přidat, každá mamka zná přeci své miminko nejlépe a dělá pro něj to co cítí, že je nejlepší.

wendie
18. srp 2018

Holky, dotaz, nechaly byste 6tydenni miminko na hlídání babičce a jely na výlet,tak na 2h, a pak večer treba na večeři s manželem? Nechci tady nikoho odsuzovat, soudit atd, každý podle svého, jen mi to napsala kamarádka, a jsem z toho dost překvapená. Mne to přijde nemyslitelné. Tak jestli jsem divná nebo jak to mají jiní? Jen mě zajímají názory, nic víc.

nenulinecka
18. srp 2018

@wendie nejsi, nenechala =) ja ne. I Ted kdyz jdu do obchodu a jsou tu rodice ( obchod pred barakem ) mi je uzko bez neho 😀

deniskaaap
18. srp 2018

@wendie mojí mamce bych ho nechala, ale tchyni rozhodně ne, tě nevěřím. 😊 Asi tak max na ty dvě tři hodinky, víc bych nedala 😊

nenulinecka
18. srp 2018

Klubou se nam dva zoubky 😍 uz je otevrena dasnicka

garalela
Autor odpověď smazal
nenulinecka
18. srp 2018

@garalela tak takove foto bych svoje na googlu najit nechtela ☺

garalela
18. srp 2018

@nenulinecka myslis tu bradavku? Nebudu tedy pohoršovat, ale ja si totez rikala u fotek pupiku, kde na každé druhe fotce v koupelne byla v pozadi plisen na stene

bzubzalka
18. srp 2018

@wendie mě přijde, že jsem spíš líná s prikrmy. Ale teda nemyslím, že by Sam byl hladový to určitě ne...
Já bych miminko taky nedala...bylo mi divné dát rodičům vozit.kočárek, když Samovi bylo 2,5m pořád jsem.koukala z okna a měla strach,aby neplakal. Měli ho venku cca hodinu a půl.
@nenulinecka o jaké fotce pises? Jsem.zvědavá😉

nenulinecka
18. srp 2018

Jeee holky, ja to myslela s usmevem, vidite ten smajlik , jo ? Jak jsem byla tenkrat hotova, ze jsem vygooglila svyho Michalka na ultrazvuku, tak bych nechtela najit sebe s prsem venku. Natoz kdyby to vygooglil manzel ☺☺☺☺ je teda smutny, ze to hned otocis o necich koupelnach =) @garalela

nenulinecka
18. srp 2018

@garalela pupik mi prijde v pohode najit s popisem v jakem jsi v tydnu. Prsa uz bych na googlu mit nechtela. To byl muj nazor s timto smajlikem☺ .

nenulinecka
18. srp 2018

@garalela takze si tu fotku z relaxu klidne mohla nechat .

garalela
18. srp 2018

@bzubzalka dala jsem tu fotku z vanuckivani s malyn, dile plavky, nahore malej na hrudi a bylo videt cast prsa a cela bradavka

garalela
18. srp 2018

@nenulinecka jenze to je presne ono, myslim ze fotky z ultrazvuku dost zasahuji do soukromi toho miminka ktere ještě ani není na svete a nemuze se k tomu x let vyjadřovat, proti anu nevkladam fitky maleho kde je mu videt oblicej nebo mne aby mu to jednou nevadilo. Jedina verejna fotka proběhla tady protože mi přišlo ok ukazat kdyz uz si tu rok a pul piseme. Mne to nevadilo vlozit, asi bych byla skepa nevedet co na fotce vkladam, ale pobouřit jsem nechtěla a proto jsem to odstranila, prislo mi ze ti to proste opravdu nepřišlo vhodne a pojala jsem to jako sebereflexo ze se to tedy nehodi. Obratme list. Tvoji koupelnu jsem nenapadala, ibecne fotky MK, spis mi opravdu prislo cast prsa verejne normalnejsi nez verejne plisne, vzhledem k tomu, ze jsme ty matky od malych deti

garalela
18. srp 2018

@luc14 ono se to porad meni, holky tady mají třeba uz dítko jedno doma, muze byt az budem mít druhé ze nam taky budou rikat jinak. Takhle je to u stim mlíkem, všichni jsme jako malí jedli mlecnou krupicku a ja luran a lovim bezmlecne kase. Nasla jsem sinlac ale zase píšou hodne cukru. Holky jak se díváte na sladke veci oro nase pulrocnaky? Ja jsem údajně vyrostla na sladkych polivkach a musim teda rict ze jsem se sladkym cely život bojovala

nenulinecka
18. srp 2018

@garalela to nebylo mysleno tak, ze to neni vhodne... no... to uz je jedno. A ja stejne fotku z koupelny nemela ☺ 💚

Strana