Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@dominikaromanova malý vypadá jako těžký pohodar👍
@nenulinecka zrovna dnes mi říkala tchýně, že manžel jako mimino u zubů zvracel i průjem,ale teploty neměl. Jinak jídlo bych mu nenutila, ale pít musí.. aspoň po troskach. Drzim vše co mám! Dej vědět jak na tom jste.
Sam si dává chleba😁
@nenulinecka myslím na vás! Snad je Míša pořádně vysetreny a už se léčí... Na zuby mi to taky nepřijde... Opatrujte se a hodně sil, ať je to brzy za vámi!!
@dominikaromanova vám to ale sluší, krása!!
@nenulinecka jak jste na tom? Od rána na vás myslím🍀
Ahoj holky, tak v Motole vysetreni a viroza to je strevni i normalni. V noci uz jen zvysena 37,5 s odectem. Prujem ma porad. Vysadil se panadol a nurofen. Mozna, ze k tomu prispela nejaka reakce na leky. Ted spinka. Ale rano mel jen pet lzicek jidla. Porad nebasti, ale uz jak nema horecku tak nekrici. Jsem stastna, ze tu mame tak super partu =). Skoda, ze se nezname osobne .
@nenulinecka jezdite na pohotovost až do.motola? Aspoň, že teplota klesa👍 určitě mu už bude líp! Hlavně aby pil.
@bzubzalka mohli bysme na bulovku, ale tam Michalek uz nikdy nevkroci a my taky ne.
@nenulinecka to se nedivím! Super,-že je líp👍❤
@bzubzalka jojo. Nastesti. 💚
@nenulinecka, jsem moc rada, ze je Michalkovi lépe. Jj, je skoda, ze se neznáme osobně, snad se jednou postesti a sejdeme se. 🤗😘🍀
@nenulinecka Super, že už je lépe. Je to na houby, když jsou děti nemocné, ještě takové malinké.
@dominikaromanova viiiid, mohli bychom udelat nejaky sraz ☺
@lucikf to teda, clovek by ty nemoci hned vzal na sebe, jen aby netrpeli 🌸
Dobre dopoledne holky, mozna si reknete " ta je blba ", ale kdyz beru rodicak na miminko a budu ho cerpat v dobe, kdy se mi narodi druhe, budu dostavat jeste neco ? 😀 ja tomu vubec nerozumim
@nenulinecka první skončí a začne druhý rodičák. Některé maminky to dělají tak že si rodičovský příspěvek navýší na maximum aby stihli vybrat co nejvíc, protože co se nevybere to propadne
@nenulinecka a budeš mít znovu mateřskou, pokud teda máš nárok😉 pak rd
@nenulinecka, jak již bylo řečeno. Pokud mas nárok tak nejprve mateřskou a pak rodicak. Nejlépe si pak stávající RP nechat navýšit ať ty peníze vyberes.
Už plánujete????? 🤗🤩🍀
Ahoj holky, dnes jsme byli na 6m prohlídce a Sam má 68cm a7,9kg. Přijde mi malý😳 a včera jsem našla 1.zub😁
@bzubzalka, mi maly nepřijde. Řekla bych, ze je tak akorát. Juuuu, a dostaneš na nové oblečení? 🙂😉
Mockrat dekuji za odpovedi ☺ no tak prvni stehovani, pak mimi. =) padne zima a zacnem se snazit a Vy?
@nenulinecka My už máme tři ratolesti 🙂, tak už asi dost. I Lukášek už byl takové milé překvapení.
@dominikaromanova no asi dostanu😉 manžel už se ptal, kdy jdu utrácet😂 on mi vždy řekne ať si koupím co chci😁
@nenulinecka my se snažit nebudeme, dva kluci nám stačí... kdy se budete stěhovat a zpět k rodičům?
@nenulinecka, kdy se budete stěhovat? My ještě se staženim pockame, ale ještě jednomu dítěti se nebráním. 🤗
Az najdeme ten spravny byt. Bud ted na podzim nebo to nechame na jaro. =) jj zpatky do Krkonos do Trutnova =)
@nenulinecka vůbec si nedovedu představit se vrátit zpět "k rodičům" . Odcházela jsem ve 20, 5let na vysoké v Praze a teď už 11v Hostivici. Manžel je taky z Trutnova?
Zpatky do Trutnova, ne k rodicum =) my jsme tu tri roky, manzel sest let jinak z Hradce Kralove a naopak... me chybi cela rodina tady. Jit s mamkou na kavu, nakup... mit neco dobreho prinest jim to... moje nejlepsi kamoska je cely zivot mamka. A muj nejlepsi kamos tatka asi tak. Jinak jsem se vzdycky v " kamoskach " zklamala ☺
A ted jsem v Praze a mrzi me, ze Michalka videj jednou dvakrat za mesic. No vysvetlovat to dal nebudu. 😂 proste se tesim zpet... hory, rybniky,lesy.... 💗
@nenulinecka u nás je to taky tak...vidíme se cca 1x do měsíce s mými rodiči a 1-2x s tchyni. Jsou chvíle, kdy mi rodiče opravdu chybí. Když jsme hledali bydlení oba jsme věděli, že Praha je na nás moc rušná. Rybniky a parkoles máme za domem😉
Hlavně ať jste spokojený!
@nenulinecka úplně ti ty Krkonoše závidím, je tam nádherně. Jinak my už taky neplánujeme, tři bohaté stačí 🙂 ale je to radost 🙂

@nenulinecka jela bych na pohotovost! Má mic vysoké teploty si myslím na zuby! Trvala bych na crp, vyšetření moči. To dělali v motole Samovi při 38,3.