icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
5. zář 2018

@wendie tak uz chapu =)

Holky, vazime 9,1 kg a merime 74,5. Na rehabilitaci kam chodime 1 za ctvrt roku uz nemame ve zprave tezka mozkova obrna, ale !!!!! Lehka koordinacni porucha . JSEM STASTNA, OPRAVDU MOC STASTNA. ve zprave u vseho pise zlepseni a ze odpovida sesti mesicu ve vyvoji. =)

wendie
5. zář 2018

@nenulinecka úžasná zpráva!!

nenulinecka
5. zář 2018

Taky pozrujete rustovy spurt ? =) nekdy mi neji a ted se zase cpe, jak kyselina =D

dominikaromanova
5. zář 2018

@nenulinecka, úžasná zprava. 🍀🍀🍀

dominikaromanova
5. zář 2018

@nenulinecka, občas ano. Ale chce hlavně mléko.

bzubzalka
5. zář 2018

@nenulinecka super zpráva!😘

@dominikaromanova u nás taky chce hlavně prso, ostatní spíš ochutnává.

lucikf
6. zář 2018

@nenulinecka Luky má teda zatím jen oběd, jinak kojím, ale včera snědl celou misku, poprvé.

bzubzalka
8. zář 2018

Holky, ptala jsem.se tady již asi před týdnem na lebeční svy u prcku. Mají je vaše děti hmatatelne nebo jen fontanelu? Děkuji

dominikaromanova
8. zář 2018

@bzubzalka, Vojta jen fontanelu, ale vím, ze dcera něco takového měla. Už si to bohužel moc nepamatuji, ale časem to zmizelo. Promiň, úplně jsem Ti zapomněla odepsat.
Ale jestli se Ti to nezdá, zajdi k dr.

lucikf
8. zář 2018

@bzubzalka Ještě jsem teď schválně Lukymu prohmatala hlavičku, někde trochu ty švy cítím, ale jen na jednom místě na hlavě a potom samozřejmě fontanelu. Bych se zeptala doktora, jestli máš pochybnosti.

bzubzalka
8. zář 2018

@dominikaromanova
@lucikf holky děkuji, on má fontanelu hmatatelnou dle mě docela blbě, ale na konci srpna ji měl dle dr.1x1,5cm. Na levé str.má ale vyloženě rozestup,tak 2mm bych řekla...asi s ním raději zajdu k dr. Raději budu plasit než něco zanedbat.

wendie
8. zář 2018

@bzubzalka držím pěsti,at to nic není. Já tedy hmatam jen fontanelu, a navíc ji měli všichni tři kluci hrozně malou.

bzubzalka
8. zář 2018

@wendie děkuju...hledala jsem na netu...nějaká holcina píše, že to má jeji syn i manžel. Ono je to asi individuální...spíš jsem narazila na články o předčasném srůstání...no v úterý s ním k dr.raději zajdu...i když manžel bude kroutit hlavou, že jsem.plašan...

bzubzalka
8. zář 2018

Našla jsem toto-teď...přesně tu čáru od ucha nahoru cítím...tak se asi není čeho bát...asi fakt plaším

nenulinecka
9. zář 2018

Taky jsem nenahmatala.
Dnes jsem byla na pohotovosti. Mam anginu. Ale mrnous to pry jeste nemuze chytit, ze na to nema vyvinute mandlicky, je to mozny? 😵

barushe_27
9. zář 2018

Ahoj holky, tak zase po dlouhe dobe neco napisu. Vsechny mate tak krasne prcky, hrozne to leti. Nenuli a kam se stehujete, nekam daleko, nebo v ramci Prahy?

Mala uz si taky tak tyden seda, vzdycky jako kdyby delala strecing, je to vtipné, ale jak jeste není pevna tak se nekdy stane, ze spadne.
Ale co se ted děje od pátku teploty, vcera max 38.5 dneska 38 7 dávám Panadol slintá jak blázen protivná Je uplakaná se občas vodová stolice tak nevím jestli rostou zuby už jsem z toho totálně unavená Hlava mě bolí Večer mi vůbec nespí tak jsem dnes byla koupit calgel doufám že to bude lepší. Zitra budu volat doktorce

bzubzalka
9. zář 2018

@nenulinecka snad ti bude brzy líp!
Sam má na jedné straně víc hmatatelný ten sev. Zítra s ním dojdu k dr. Buď řekne ok,nebo nás někam pošle...uvidíme. myslete na nás...

bzubzalka
9. zář 2018

@barushe_27 teploty jsou dost vysoké pokud je to po odečtu.... snad jen nachlazeni. Venku se ty teploty hrozně střídají....

wendie
9. zář 2018

@nenulinecka holka to tě lituju. At jsi fit a ATB brzy zaberou. Můj chlap má taky angínu, od středy vyrizenej, v pátek jsem ho poslala k Dr, dnes konečně mu je lépe. A já od včera rýmu, snad zůstane jen u toho.. Když měl angínu Stepa /6let /, říkala mi dr že právě ta mimina na to moc netrpí. Díky bohu!!!
@bzubzalka dej vědět, myslím na tebe /na vás

nenulinecka
10. zář 2018

@bzubzalka myslime na Vas 💚

nenulinecka
10. zář 2018

@barushe_27 ahojky Baru, to jsme meli pres cca 14dni. Vysoke teploty, prujem... mel virozu. Byl to mazec. Nonstop knourani. At je bezy lepe. My se stehujem do Trutnova. Proste Krkonose 😍 Uz 25. malovat, 26.si vse umyju, 27-28 jede muz do prace 29 to vypukne. Uz ted zijeme mezi krabicema. A ja to nesnasim =). Ale kazdy den musim neco balit. S mrnousek by to neslo vse najednou.

nenulinecka
10. zář 2018

@wendie Tak se brzy taky uzdrav. 🌸

bzubzalka
10. zář 2018

@wendie ať je vám všem brzy lépe!
@nenulinecka jak to budeš dělat s malým. Odborné lékaře už nemáte?neno budete dojíždět? Co manžel a práce? Mám otázek,vid😉
Švagrová je učitelka a stěhovala se v srpnu s 2dětmi od Kutné Hory k Liberci. Všichni 3nastupovali do nové školy. Jsem zvědavá.jak budou spokojený, zatím prý mazec. Ale ona má děti 18a16let a ty to přeci jen už řeší a ne jak miminka.
Jinak Samova dr. dnes dovolenou, tak se zítra...

nenulinecka
10. zář 2018

@bzubzalka neurolozku nechame prazkou, fyzio je odborne v Janskych lazni a rehab taky . Je to kousek. Zubare, pediatr, prakticky lekar vse jsem proste sehnala =)
Manzel bude delat to same, jen Vychodni Cechy =)

nenulinecka
10. zář 2018

Pražskou tam melo byt =)

bzubzalka
10. zář 2018

@nenulinecka tak to je super! Zubař mi přijde, že je fakt problém...a s prácí super. Kam chodite na neurologii? My chodili k Molínové, byla úžasná!

bzubzalka
11. zář 2018

Holky, Sam má kebulku ok🙆 jen máme dávat vigantol ob den 2kapky. Ulevilo se mi!

wendie
11. zář 2018

@bzubzalka to je dobře, až sem slyším tu ránu jak ti kámen spadl ze srdce!

sticker
dominikaromanova
11. zář 2018

@bzubzalka, super zprava.

Holky, poctivě to zde čtu, ale vůbec nestíhám. Tak alespoň fotecka toho našeho certika. 😂

bzubzalka
11. zář 2018
Strana