Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka úžasná zpráva!!
Taky pozrujete rustovy spurt ? =) nekdy mi neji a ted se zase cpe, jak kyselina =D
@nenulinecka, úžasná zprava. 🍀🍀🍀
@nenulinecka, občas ano. Ale chce hlavně mléko.
@nenulinecka super zpráva!😘
@dominikaromanova u nás taky chce hlavně prso, ostatní spíš ochutnává.
@nenulinecka Luky má teda zatím jen oběd, jinak kojím, ale včera snědl celou misku, poprvé.
Holky, ptala jsem.se tady již asi před týdnem na lebeční svy u prcku. Mají je vaše děti hmatatelne nebo jen fontanelu? Děkuji
@bzubzalka, Vojta jen fontanelu, ale vím, ze dcera něco takového měla. Už si to bohužel moc nepamatuji, ale časem to zmizelo. Promiň, úplně jsem Ti zapomněla odepsat.
Ale jestli se Ti to nezdá, zajdi k dr.
@dominikaromanova
@lucikf holky děkuji, on má fontanelu hmatatelnou dle mě docela blbě, ale na konci srpna ji měl dle dr.1x1,5cm. Na levé str.má ale vyloženě rozestup,tak 2mm bych řekla...asi s ním raději zajdu k dr. Raději budu plasit než něco zanedbat.
Taky jsem nenahmatala.
Dnes jsem byla na pohotovosti. Mam anginu. Ale mrnous to pry jeste nemuze chytit, ze na to nema vyvinute mandlicky, je to mozny? 😵
Ahoj holky, tak zase po dlouhe dobe neco napisu. Vsechny mate tak krasne prcky, hrozne to leti. Nenuli a kam se stehujete, nekam daleko, nebo v ramci Prahy?
Mala uz si taky tak tyden seda, vzdycky jako kdyby delala strecing, je to vtipné, ale jak jeste není pevna tak se nekdy stane, ze spadne.
Ale co se ted děje od pátku teploty, vcera max 38.5 dneska 38 7 dávám Panadol slintá jak blázen protivná Je uplakaná se občas vodová stolice tak nevím jestli rostou zuby už jsem z toho totálně unavená Hlava mě bolí Večer mi vůbec nespí tak jsem dnes byla koupit calgel doufám že to bude lepší. Zitra budu volat doktorce
@nenulinecka snad ti bude brzy líp!
Sam má na jedné straně víc hmatatelný ten sev. Zítra s ním dojdu k dr. Buď řekne ok,nebo nás někam pošle...uvidíme. myslete na nás...
@barushe_27 teploty jsou dost vysoké pokud je to po odečtu.... snad jen nachlazeni. Venku se ty teploty hrozně střídají....
@nenulinecka holka to tě lituju. At jsi fit a ATB brzy zaberou. Můj chlap má taky angínu, od středy vyrizenej, v pátek jsem ho poslala k Dr, dnes konečně mu je lépe. A já od včera rýmu, snad zůstane jen u toho.. Když měl angínu Stepa /6let /, říkala mi dr že právě ta mimina na to moc netrpí. Díky bohu!!!
@bzubzalka dej vědět, myslím na tebe /na vás
@bzubzalka myslime na Vas 💚
@barushe_27 ahojky Baru, to jsme meli pres cca 14dni. Vysoke teploty, prujem... mel virozu. Byl to mazec. Nonstop knourani. At je bezy lepe. My se stehujem do Trutnova. Proste Krkonose 😍 Uz 25. malovat, 26.si vse umyju, 27-28 jede muz do prace 29 to vypukne. Uz ted zijeme mezi krabicema. A ja to nesnasim =). Ale kazdy den musim neco balit. S mrnousek by to neslo vse najednou.
@wendie Tak se brzy taky uzdrav. 🌸
@wendie ať je vám všem brzy lépe!
@nenulinecka jak to budeš dělat s malým. Odborné lékaře už nemáte?neno budete dojíždět? Co manžel a práce? Mám otázek,vid😉
Švagrová je učitelka a stěhovala se v srpnu s 2dětmi od Kutné Hory k Liberci. Všichni 3nastupovali do nové školy. Jsem zvědavá.jak budou spokojený, zatím prý mazec. Ale ona má děti 18a16let a ty to přeci jen už řeší a ne jak miminka.
Jinak Samova dr. dnes dovolenou, tak se zítra...
@bzubzalka neurolozku nechame prazkou, fyzio je odborne v Janskych lazni a rehab taky . Je to kousek. Zubare, pediatr, prakticky lekar vse jsem proste sehnala =)
Manzel bude delat to same, jen Vychodni Cechy =)
Pražskou tam melo byt =)
@nenulinecka tak to je super! Zubař mi přijde, že je fakt problém...a s prácí super. Kam chodite na neurologii? My chodili k Molínové, byla úžasná!
Holky, Sam má kebulku ok🙆 jen máme dávat vigantol ob den 2kapky. Ulevilo se mi!
@bzubzalka, super zprava.
Holky, poctivě to zde čtu, ale vůbec nestíhám. Tak alespoň fotecka toho našeho certika. 😂
@wendie
@dominikaromanova moc děkuju

@wendie tak uz chapu =)
Holky, vazime 9,1 kg a merime 74,5. Na rehabilitaci kam chodime 1 za ctvrt roku uz nemame ve zprave tezka mozkova obrna, ale !!!!! Lehka koordinacni porucha . JSEM STASTNA, OPRAVDU MOC STASTNA. ve zprave u vseho pise zlepseni a ze odpovida sesti mesicu ve vyvoji. =)